štvrtok 8. mája 2014

Empties apríl 2014

Tento mesiac sme mali našu krabicu na prázdne obaly plnú takmer až po vrch. Minuli sme niekoľko väčších balení, taktiež nejaké vzorky a trial size produkty, takže to čo sme minuli v apríli je naozaj rozmanité a hlavne plné zaujímavých produktov.



Avon Naturals – Replenishing 2 in 1 Shampoo & Conditioner Cranberry & Honey, 700 ml
Šampón s príjemnou brusnicovou, trochu sladkou a tak jemne vianočnou vôňou od Avonu bol skôr priemerným a to aj čo sa šampónov od Avonu týka. Najpríjemnejšia bola asi vôňa a zaujímavá bola aj červená perleťová farba. Tento šampón a kondicionér 2 v 1 vhodný pre všetky tipy vlasov by ich mal vyživovať a hydratovať. No bol to skôr priemer, hlavne tá hydratácia pokrivkávala a kondicionér bolo treba použiť aj iný, pretože ten obsiahnutý v šampóne ako keby tam ani nebol.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Na tento konkrétny NIE, ale šampóny Avon Naturals máme inak rady.

Či by tento produkt sovičky odporučili? Tento s brusnicami a medom iba kvôli vôni, inak NIE.

Garnier Ultra Doux – Marhula a Mandle, 400 ml
Ďalší šampón Garnier z rady Ultra Doux ktorý sa objavil v našich empties. Tento konkrétny, marhuľovo mandľový s prírodnými výťažkami z Provence, je určený pre vlasy so sklonom k vysušovaniu. Vyživuje ich a chráni, neobsahuje parabény ani silikóny. Šampón má hustejšiu gélovú konzistenciu, dobre pení, vlasy dôkladne umyje a ako všetky produkty z rady Ultra Doux naozaj prekrásne vonia.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, šampóny a balzamy Garnier Ultra Doux vám určite odporúčame vyskúšať!

Goldwell – Dualsenses Color Shampoo, 50 ml
Vzorka šampónu na farbené vlasy od Goldwell bola prvým produktom, ktorý sme od tejto značky vyskúšali. Šampón mal pomerne hustú krémovú konzistenciu, jemne ružovú perleťovú farbu a veľmi príjemnú grapefruitovú vôňu. S týmto šampónom som bola naozaj veľmi spokojná a teda škoda, že sme mali iba takú malú vzorku.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? ÁNO, keby nebol drahý, čo určite je, tak by som si rada kúpila aj plné balenie

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, minimálne ak budete mať šancu vyskúšať vzorku, tak tento na farbené vlasy odporúčame.


Syoss – Oleo Intense Permanent intensive oil color, odtieň 6-76 Teplý medený
Ďalšia farba a áno, je to presne tá istá, ktorú ste už v empties videli aj predtým. Táto rada farieb od Syoss s olejmi je naozaj veľmi dobrá. Vlasy sú pri dobrej starostlivosti lesklé nie len čerstvo po zafarbení, ale aj niekoľko týždňov po. Farba sa na to, že bola medená vymývala iba veľmi mierne a tiež nestrácala na intenzite. Aj po štyroch týždňoch majú vlasy pekný medený odlesk a svieži vzhľad, len keby nám tie vlasy nevyrastali.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, určite vám odporúčam vyskúšať farby na vlasy na olejovej báze bez amoniaku

 
Bath & Body Works – Shea Enriched Shower Gel Midnight Pomegranate, 295 ml
Tento mesiac sme od značky B&BW minuli aj sprchový gél obohatený o bambucké maslo. Mal jemne korenistú vôňu granátového jablka, ktorá pri sprchovaní prevoňala celú kúpeľňu. Mal hustú gélovú konzistenciu a výborne penil. Pokožku vôbec nevysušoval, tá bola dokonca vďaka bambuckému maslu a výťažkom z aloe vera jemne hydratovaná.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, kto už B&BW vyskúšal, nám určite dá za pravdu, že produkty tejto značky stoja za vyskúšanie.

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Creme 21 – Pink Champagne Shower Gel, 250 ml
Ak túto značku nepoznáte, tak je z DM a patrí k tým lacnejším. Sprcháč sme si kúpili iba na skúšku a iba preto, že sme naň mali zľavový kupón. Sprchový gél sľubujúci luxusnú hydratáciu bol obohatený o brazílsky pomarančový olej. Bol to taký bežný sprchový gél, tie od Balea sa nám zdajú lepšie, ale tak chceli sme skúsiť aj túto značku. Farba gélu bola krikľavo ružová a vôňa sladká, tak trochu umelá, podľa popisu mal gél voňať ovocne po hrozne a ružovej guave, ale asi skôr nie, aj keď sa priznávame, že ako vonia guava nevieme.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Asi NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE

Treacle Moon – The Raspberry Kiss Body Scrub, 225 ml
Tento scrubík ste už videli v niektorej staršej haul, kde sme spomenuli podobnosť balenia tejto kozmetiky s preslávenou kozmetikou Philosophy. Tento scrub bol krémový, nepenil a obsahoval čierne umelé zrnká, ktoré pokožku príjemne vyčistili. Síce aj tento produkt mal jemne umelú vôňu, tak sa s určitosťou dalo povedať, že to vonia ako maliny respektíve lesné ovocie.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Asi NIE, radšej by sme vyskúšali iné produkty od tejto značky, pretože tento scrub určite nebol najlepší aký sme kedy mali.

Či by tento produkt sovičky odporučili? Asi NIE

Duck Island – Bath Foam & Shower Gel Mandarin & Bergamot, 30 ml
Vzorky sprchového gélu aj telových mliek od značky Duck Island sme mali z LadyBoxu. Na začiatok musíme pochváliť veľmi pekné mini balenie a to bude tak všetko, čo pochválime. Sprchový gél síce penil a umýval ako každý iný, no tá vôňa... nič čím by ste chceli umyť niečo iné ako špinavé taniere od nedeľného obeda. Toto proste voňalo ako Jar na umývanie riadu a táto kozmetika nám viac pripomínal saponát na riad než kozmetiku.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE


Bath & Body Works – Body Lotion White Mango Chill, 88 ml
Malé telové mliečko od B&BW White Mango Chill som začala používať už koncom minulého leta, ale potom som ho vymenila za viac jesenné vône. Keď sa však už teraz začalo otepľovať, hneď som po ňom siahla. Má úplne úžasnú sviežu, trošku korenistú vôňu manga, ktorú som cítila z pokožky ešte na druhý deň, nebola však prehnane vtieravá či prisilná. Nebolo ani príliš tekuté, ani veľmi husté, také akurát a vhodné tiež na teplé letné mesiace, kedy pokožku zbytočne veľmi nemastilo, no dobre hydratovalo. Proste dokonalé!

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, produktov od B&BW máme ešte nejakú tú zásobu a keď sa nám naskytne príležitosť, určite si zaobstaráme ďalšie.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, ak budete mať príležitosť, určite niečo od B&BW vyskúšajte!

Duck Island – Body Lotion Mandarin & Bergamot, 30 ml x 2
Posnažili sme sa minúť aj dve vzorky už spomínaného telového mlieka Duck Island. Mlieko sa rýchlo vstrebávalo do pokožky, no opäť tá vôňa. V prípade mlieka sa síce po rozotrení a vstrebaní väčšina saponátovej vône vytratila, no stále to bolo ako natierať sa prostriedkom na umývanie riadu.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE

Kiss My Face – Hand Crème Grapefruit & Bergamot, 22 ml
Tento vegánsky krémik na ruky od Kiss My Face som nosila v kabelke už od zimy. Pomerne dobre hydratuje, pokožka rúk je po použití jemná a hebká. Jeho nevýhodou však je, že sa dlhšie vstrebáva a je trochu lepkavý kým sa poriadne nevsiakne. Vôňa je tiež taká vegánska, citrusovo-bylinková, nič úžasné.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE, na vegánsku kozmetiku si veľmi nepotrpíme a už sme vyskúšali aj lepšie krémy na ruky.

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE

Garnier Mineral – Invisible Anti-perspirant, 150 ml
Deospreje od Garnier patria k našim najobľúbenejším, máme ich už odskúšané asi všetky. Tento konkrétny má celkom príjemnú vôňu, je bez obsahu alkoholu a parabénov. Ako sľubuje, na oblečení naozaj nezanecháva fľaky a rýchlo sa vstrebáva.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Holika Holika – Juicy Mask Sheet Blueberry, 1 ks
Na pohľad je toto pre vás určite jeden z menej známych produktov. Holika Holika je kórejská kozmetika a tieto plátenné masky nás zaujali hneď na prvý pohľad. Farebné balenie s osviežujúco pôsobiacim nápojom je skutočne veľmi nápadité a originálne. Táto energizujúca maska obsahovala výťažky z čučoriedky pre žiarivú pleť. Maska bola osviežujúca a veľmi príjemne voňala.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Holika Holika – Juicy Mask Sheet Pomegranate, 1 ks
Táto maska obsahovala výťažky z granátového jablka, ktoré vyhladzujú pleť a dodávajú jej stratenú pružnosť. Aj táto maska bola osviežujúca, dobre voňala a jej použitie bolo príjemným spestrením bežnej starostlivosti o pleť.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Le Chaton – Výživná Tvarohová Maska s Medom, 100 g
Pri intenzívnom používaní nami oboma minimálne raz do týždňa nám táto maska vydržala, hmm, veeeľmi dlho, asi nejakých 5-6 mesiacov. Síce nás trochu frustrovalo, že z nej skoro vôbec neubúdalo, maska nám obom vyhovovala a rady sme ju používali. Mala krémovú konzistenciu a obsahovala hrudky z tvarohu z kozieho mlieka. Po rozotrení na tvár sa postupne skoro úplne vsiakla a hrudky a zvyšok masky sa buď dali zotrieť na sucho, alebo jednoducho opláchnuť vodou. Pleť zostala po použití vyživená, hydratovaná a jemná. Ako som čítala v mnohých recenziách na blogoch, práve vôňa tejto masky mnohým nesadla, no nám vôbec neprekážala, bolo z nej cítiť najmä med a tvaroh.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO


Dermalogica – Daily Microfoliant, 13 g
Tento čistiaci púder funguje tak, že ho zmiešate s vodou a vytvoríte krémovú pastu. Stane sa z neho jemný peeling, ktorý dokonale vyčistí pleť, zbaví ju odumretých buniek a zanechá ju jemnú a hladkú. Obsahuje napríklad ryžové výťažky či kyselinu salicylovú. Nie len že tento produkt bola zábava používať, ale je aj skutočne tak dobrý, ako ho vychvaľujú rôzne celebrity a vizážistky.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Možno, láka nás vyskúšať aj iné produkty od značky Dermalogica, no ich cena je dosť vysoká

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Mixa – Bi-phase Cleanser, 125 ml
Na tento produkt sa na našom blogu prednedávnom objavila recenzia. Prečítať si o ňom môžete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/mixa-soothing-toner-mixa-bi-phase.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO, patrí k najlepším dvojfázovým odličovačom očného make-upu, aké sme kedy vyskúšali.

Freeman – Facial Creamy Scrub Apricot, 15 ml
Na vyskúšanie tohto pleťového peelingu od Freeman sme sa veľmi tešili a rozhodne nás nesklamal. Mal hustú krémovú konzistenciu, obsahoval čiastočky zo škrupín vlašských orechov, ktoré jemne odstraňovali odumreté bunky a čistili pleť.  Tá po opláchnutí zostala jemná, čistá a svieža. Jeho vôňa bola tiež úplne na zjedenie, ovocná, marhuľková. Nám jeden takýto trial size vystačil na 5-6 pužití.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, ale keďže scrubov a peelingov máme doma už kopu, radšej len občas trial size.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, odporúčam vyskúšať, a práve tieto fóliové 15 ml balíčky sú dostatočne veľké na to, aby ste sa rozhodli, či sa vám produkt páči a chcete si ho kúpiť v plnom balení.

Essence Pure Skin - Purifying Nose Stripes, 3 ks
Opäť ďalšie balenie našich obľúbených pásikov.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? Samozrejme, že ÁNO


Iseree – Sensitive Facial Wipes, 25 ks
Čistiace obrúsky používame každý deň a je to jeden z produktov, ktorý rady skúšame, keďže ich je v obchodoch bohatý výber. Tieto konkrétne boli určené iba na dočistenie pleti, nie na odličovanie. Boli bez parfemácie, obsahu alkoholu a farbív, vďaka čomu boli vhodné na suchú a citlivú pokožku. Neboli síce také dobré ako Balea a jednu z nás trochu štípali v okolí očí, no za tú cenu boli fajn.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, hlavne ak hľadáte niečo lacnejšie

Balea – Čistiace vlhčené utierky s vitamínom E, mliečnymi proteínmi a jemnou ovocnou vôňou, 25 ks
Keďže čistiace obrúsky Balea sú naše najobľúbenejšie, siahli sme po ďalších, tento krát zo štandardného Balea sortimentu. Budem sa opakovať, ako skoro každý mesiac, no naozaj nám vyhovujú najviac zo všetkých, ktoré sú dostupné na našom trhu. Sú výborne vlhčené a textúrované, takže dokážu dobre odstrániť make-up z pokožky tváre.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

A vata – Odličovacie kozmetické tampóny, 80 ks
Toto bola z núdze cnosť, proste v tej najbližšej drogérii lepšie nemali. Neboli lisované, takže neskutočne púšťali chĺpky. Viac k tomu ani nemáme čo dodať.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE


Mineral Beauty System – All Day Moisturizer, 4 ml
Táto vzorka denného krému s minerálmi z mŕtveho mora a vitamínom E bola celkom fajn. Krém bol bez vône, mal hustú konzistenciu, dobre sa vstrebával a nezanechával pleť mastnú. Jeho jemné zloženie a obsah minerálov z mŕtveho mora udržiava pleť hydratovanú, jemnú a chránenú počas celého dňa. Táto vzorka bola fajn, síce nič úžasné, ale krémik bol príjemný.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? NIE, ale iba preto, že sme vyskúšali už aj lepšie

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, rozhodne mu nemáme čo vytknúť a ak niekto rozmýšľa nad kúpou, tak kľudne do toho.

Avéne – Hydrance Optimale, 2 ml x 2
Vzorky hydratačného krému pre normálnu až zmiešanú pleť s ochranným faktorom SPF 20 a ľahkou formulou sme mali z lekárne. Chceli sme vyskúšať nejaký krém, ktorý by bol vhodný aj na leto, nebol mastný, no pritom pleti zabezpečoval ochranu pred slnkom a bol dostatočne ľahký na to, aby sa dal použiť aj pod make-up. Tento krémik všetko splnil a celkom uvažujeme o jeho kúpe. Síce máme aj mnohé iné, no možno si ho ešte do leta v nejakej akcii ulovíme.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? ÁNO, uvažujeme nad tým

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Etude House – Precious Mineral BB Cream Cotton Fit W13 Natural Beige x 2
Vzorky BB krému od Etude House splnili naše očakávania. Tento BB krém je bledší než tie najbledšie z bežnej ponuky v našich obchodoch, no nepatrí k tým takmer bielym. Jeho prirodzenej farbe nasvedčuje aj odtieň Natural Beige. Krém má aj príjemnú jemne sladkastú krémikovú vôňu, dobre sa rozotiera, nerobí fľaky a má aj pomerne dobrú výdrž.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Essence – Caring Lipbalm Dreaming, 5 g
Nie som až taký veľký fanúšik kelímkových balzamov na pery, lebo do toho nerada pchám prsty a tak takéto balzamy používam len doma, kde do nich môžem siahať s čistými rukami. Mala som ho na pracovnom stole, kde mi vydržal pomerne dlho, dobre hydratoval a pery len jemnučko sfarbli do bledo-ružova a dodal im lesk. Mal tiež príjemnú sladkú ovocnú vôňu.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE, neobľubujeme balzamy v mištičkách.

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE, myslím že existujú aj lepšie balzamy a tieto sa už asi ani nevyrábajú.

Essence Oz The Great And Powerful LE – Colour Changing Lip Balm, 4 g
Balzam na pery z Essence limitky sme si veľmi neužili, pretože sa na ňom veľmi rýchlo pokazilo vysúvanie a balzam sme museli premiestniť do inej nádobky. Samotný balzam síce veľmi nehydratoval, no vďaka pigmentácii zanechával pery jemne sfarbené, čo im dodávalo zdravý a svieži vzhľad. Balzam mal pri nanesení na pery a nahriatí sa meniť farbu, jemná zmena odtieňa sa síce naozaj dala pozorovať, no nebolo to nič závratné.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? NIE, takéto balzamy by sme si už od Essence nekúpili, doteraz najlepšie boli asi v limitke Fruity

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE

5 komentárov:

  1. ahojte kocky
    tak zaradom :D
    Le Chaton---to uz ste ju dopouzivali ? ja ju setrim podla mna je super :D
    odlicovacie obrusky z lidlu---- v porovnani stymi od essence su ake? rovnake ? lepsie horsie ? a co vona tych ruzovych ? popripade ak ste mali aj tie modre pozerala som po nich ale neverila som im za euro :/
    lesk na pery z limitky od essence - to isteee aj mne sa pokazilo vysuvatko a pritom to bol tak super balzam :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Le Chaton sme konečne minuli :D to už bolo ako nekonečný príbeh, po každom použití sme sledovali či z nej milimeter ubudol, niekedy som mala pocit, že jej pribudlo kým sme ju šli použiť znovu. Keby sme nemali masiek plnú krabicu, tak by sme sa s ňou tak neponáhľali, no vzhľadom aj na dátum spotreby sme si s ňou už chceli pohnúť.
      No a obrúsky, tieto z Lidlu v porovnaní s tými ružovými Essence menej štípali, neviem prečo tie Essence niekedy dosť štípu, modré viac ako ružové. Ale neboli na odličovanie očí, iba na čistenie, v tom sú iné ako väčšina, vlastne môžeš s nimi prejsť cez oči, nepodráždia, ale nie sú na to určené. Inak vôňa taká neutrálna, oni boli bez vône, takže iba ako keby také neutrálne pleťové mlieko z nich bolo cítiť. Modré sme nemali :(
      Najlepšie sú aj tak Balea, teraz máme aj Garnier za vyše 4 € a je to oničom, to sú vyhodené peniaze a Garnier je pritom vo všeobecnosti tá lepšia značka, no obrúsky máme prvý aj posledný krát od nich.
      Nám sa vysúvatko pokazilo dokonca na obidvoch, druhý ešte máme, sme tú tyčinku odlomili a dali do kelímku čo máme odložený z Oriflame hojivého vajíčka, takže ho našťastie nevyhodíme a môžeme ho minúť.

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Ďakujeme, sme na to dve, tak sa riadne snažíme :)

      Odstrániť
    2. Tento komentár bol odstránený autorom.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...