nedeľa 15. júna 2014

Salcura Antiac - review

Našim najlepším pomocníkom v boji proti v našom prípade našťastie iba občasným vyrážkam sa stal tento doslova zázračný sprej od značky Salcura. Sprej je určený na problematické miesta a účinne bojuje s prejavmi akné, vyrážkami a čiernymi bodkami. Sprej je možné používať pravidelne, no výborne funguje aj pri používaní iba v  prípade potreby. Sprej sa do pokožky rýchlo absorbuje, pleť je po jeho pužití suchá a bez mastného povlaku už za niekoľko desiatok sekúnd. Sprej je vhodný pre všetky typy pleti, je antibakteriálny a veľmi bezpečný. Neobsahuje hydrogén peroxid, steroidy, hormóny, kortizóny, alkohol, parabény ani antibiotiká a navyše nebol testovaný na zvieratách.


Používanie je úplne jednoduché a veľmi rýchle. Keďže fľaštička má rozprašovač a produkt je vo forme riedkej tekutiny, môžete ho nastriekať priamo na postihnuté miesto. V prípade ťažšie dostupných miest, alebo vyrážok v blízkosti očí či úst odporúčame sprej nastriekať na suchý odličovací tampón a ním následne pretrieť problematické miesta. Pri používaní spreja si dávajte veľký pozor hlavne na oči, no dostať by sa nemal ani na pery. V prípade problematickej pleti by sa mal sprej používať pravidelne ráno aj večer.

Sprej je bezfarebný a niekedy sa môže trochu speniť, pretože ho pred použitím treba vo fľaštičke pretriasť. Má výraznú, sviežu eukalyptovú vôňu, ktorá je jemne premiešaná s vôňou ostatných bylinných zložiek.


Tento produkt skutočne odporúčame každej z vás, ktorá má či už len občasné alebo aj pretrvávajúce problémy s pleťou. Sprej vzhľadom na svoje prírodné zloženie pokožku nedráždi, no skutočne účinne bojuje proti nedokonalostiam pleti, ktoré sa zlepšujú už po prvom použití. Sprej zmierni začervenanie postihnutých miest a pôsobí proti zápalu. Akné a vyrážky vysuší nie len na povrchu, ale aj v hĺbke, preto lieči nie len tú časť, ktorú vidíme, ale aj ložisko vzniku problému.

Naše hodnotenie   


Ak teda bojujete s problematickou pleťou, akné a dookola sa vracajúcimi vyrážkami, určite vyskúšajte Salcura Antiac sprej. 

4 komentáre:

  1. Odpovede
    1. V Ladybox obchode http://www.ladybox.cz/?token=101969532 ak si objednávať aj krabičku krásy, tak už máš určite nazbierané aj body na svojom Ladykonte, vďaka čomu naň môžeš získať ešte aj zľavu.
      V lekárňach ani drogérkach som zatiaľ túto kozmetiku nevidela.

      Odstrániť
  2. Ešte to tak vedieť zohnať. Ja mám na Ladykonte nula bodov, keďže som si žiadny boxík doteraz neobjednala :D

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...