pondelok 7. júla 2014

New in jún 2014

USA:

EOS - lip balm honeydew
Tento balzam na pery je veľmi populárny, takže som neodolala. Balzam obsahuje bambucké maslo a jojobový olej pre super jemné pery. Vybrala som si vôňu dyne v krásnom zelenom balení.


Neutrogena - Sport Face Oil-free Lotion SPF 70+
Ochrana pred slnkom je v lete to najdôležitejšie a to samozrejme aj čo sa tváre týka. Áno vidíte dobre SPF 70, pretože tie pod 50 si vlastne ani nemusíte kupovať, vôbec vašu pokožku neochránia.

Neutrogena - Beach Defense Water + Sun Barier Lotion Sunscreen SPF 70
Toto opaľovacie mlieko nie len chráni pred slnkom, ale je aj vodeodolné a to až po dobu 80 minút.

Oba výrobky sú z USA a u nás ich značka Neutrogena zatiaľ podľa mojich informácií nepredáva, no sú to tie najlepšie krémy aké sme kedy vyskúšali. Stretli sme sa s nimi už minulé leto a netrpezlivo čakáme kedy sa tieto výrobky dostanú aj do našich obchodov... no snáď budúce leto ich kúpime už aj u nás.


Herbal Essences Naked - Dry Shampoo
So suchými šampónmi je to taká lotéria, musíte ho vyskúšať aby ste vedeli či vám bude vyhovovať.


St. Ives - Oatmeal Scrub + Mask
Maska a peeling na tvár v jednom, ktorý by mal zjemniť pleť a redukovať suché miesta, na ktorých sa vytvárajú šupinky suchej kože. Značky St. Ives patrí medzi najlepšie značky peelingov na svete a marhuľový už dokonca máme, takže v tomto prípade som si bola kvalitou istá.


Softsoap - Citrus Splash & Berry Fusion Moisturising Body Wash
Sprchový gél od bežnej drogérkovej značky, tento má citrusovo malinovú vôňu a malé čiastočky, ktoré sa pri umývaní praskajú a rozpúšťajú.


Skintimate - Flirty Mango Shaving gel
Obyčajný gél na holenie, ktorý by mal mať vôňu manga.


Slovensko:

Balea - Blueberry Love Shawing gel
Keďže sme tie mužské gély, ktoré ste tu bežne nevideli vymenili za gély na holenie určené pre ženy a navyše také, ktoré zaujímavo voňajú a majú pekné obaly, tak tu je ďalší z radu gélov od značky Balea.

Garnier - Ultra Doux Šampón Marhuľa a mandle 
Tento šampón s veľmi peknou vôňou sme už mali, no zostalo sa nám v kúpeľni povaľovať ešte trochu kondicionéru z tejto rady, tak sme si k nemu dokúpili malé balenie šampónu.


Garnier Essentials - Osviežujúca pleťová voda
Toto tonikum s výťažkom z hrozna sme používali kedysi veľmi dávno a keďže sme po už poriadne dávno nemali. Rozhodli sme sa osviežiť si pamäť a pre zmenu sa raz za čas vrátiť aj k produktom, ktoré sme kedysi zbožňovali, no časom sme ich nahradili inými.

Sun Dance - Samoopaľovacie mlieko
Toto bol taký pokus a po prvom použití musím priznať, že aj trochu omyl. Mlieku ešte určite dám šancu, no po prvom vyskúšaní som mala fľaky a moje nohy boli mierne naoranžovelé. Našťastie sa to po jednom sprchovaní s použitím peelingu všetko vymylo.

Sally Hansen - Moisturizing Foot Creme Lavender
Tento krém na chodidlá s vôňou levandule od známej značky Sally Hansen ma lákal už predtým, takže bolo iba otázkou času, kedy sa nám začnú míňať zásoby a ja budem mať zámienku kúpiť si ho. Krém má príjemnú, nie veľmi silnú levanduľovú vôňu a naozaj ho už teraz odporúčam.


Balea - Mango Mambo Deo Bodyspray
Tohtoročná letná limitka od značky Balea nás skutočne zaujala. Nie len, že vybrané ovocné vône sú skutočne ako stvorené na leto, no zahŕňa aj množstvo rôznych produktov, ktoré v týchto vôňach v obchode nájdete. Jedným z nich sú aj deo spreje.

Fa - Floral Protect Anti-perspirant
Rada Floral protect je novinkou od značky Fa a okrem vône orchidei a fialky ponúka aj kombináciu vône divokého maku a zvončeka. Spreje by mali byť bezpečné pre čierne oblečenie a teda pokiaľ sa nám tento osvedčí určite vyskúšame aj ten s divokým makom.

Garnier Mineral - Action Control Anti-perspirant
Spreje od Garnier nemusíme nejak extra predstavovať. Tento sme už mali a patrí k tým so silnejšou ochranou. Obsahuje aktívne minerály a je vhodný na šport aj do horúčav.


Garnier - Ultra Lift Cream + Serum 
Niektorým z nás je proste takúto starostlivosť o pleť treba skôr ako iným a keďže sme na vyskúšanie tejto rady mali v DM 50% zľavu, rozhodla som sa siahnuť práve po nočnom kréme. Táto regeneračná nočná starostlivosť je kombináciou krém a séra. Balenie s pumpičkou v priehľadnej plastovej fľaštičke, kde okrem krásnej štruktúry produktu vidím aj ako rýchlo sa míňa tiež určite stojí za zmienku.


Balea - Odličovacie obrúsky
Opäť ďalšie balenie produktu, ktoré väčšina z nás naozaj spotrebováva v hojnom množstve.

Bel Premium - Odličovacie tampóny s mikrovláknom
My sme s týmito veľkými oválnymi lisovanými odličovacími tampónmi z prémiovej rady veľmi spokojné a taktiež patria k tým najlacnejším veľkými tampónom, ktoré vôbec v obchode nájdete.


Catrice - All Matt Plus Shine Control Powder, odtieň 015 Natural Beige
Tento púder ste už na našom blogu videli skutočne veľa krát, pretože patrí k našim najobľúbenejším a priaznivá je aj jeho cena. Keďže však bol odtieň 020, ktorý bežne používame vypredaný, siahli sme po bledšom odtieni 015, ktorý má oproti 020 viac ružových než hnedých pigmentov. 

Catrice - All Matt Plus Shine Control Make-up, odtieň 010 Light Beige
Aj tento make-up od Catrice patrí k našim obľúbencom, má dobré krytie a odporúčame ho aj kvôli cene.

Maybelline - Rocket Volum' Express
Jednou z naši v súčasnosti najobľúbenejších špirál je určite Rocket od Maybelline, ktorá patrí k tým s mokrejším zložením. Má pomerne veľkú gumenú kefku, s ktorou sa naozaj veľmi dobre pracuje keď je špirála nová, ale aj neskôr keď je už trochu suchšia. Našu recenziu nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/maybelline-rocket-volum-express-review.html



Maybelline - Affinitone Perfecting & Protecting Pressed Powder, odtieň 14 Creamy Beige
V DM mali akciu, kedy ste si za myslím 35 bodov mohli vytlačiť kupón na 30% zľavu na produkty značky Maybelline, no podmienka bola kúpiť si aspoň 2 produkty. Vybrala som teda tento púder, ktorý tiež patrí k tým, ktoré som kedysi veľmi dávno používala, no postupne ho vystriedal iný.

Maybelline - Rocket Volum' Express
Ako druhý produkt som vybrala špirálu, ktorú sme si vlastne tento mesiac kúpili až 2x. Recenzia tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/maybelline-rocket-volum-express-review.html



Kopa rôznych vzoriek, ktorú sme vyhrali v GA na blogu http://ela-ika.blogspot.sk/ Ďakujeme


Pár produktov sme si objednali aj z Ladybox obchodu. Celý článok nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/nakup-v-ladybox-obchode.html


5 komentárov:

  1. Super nakup, Affinitone je super, naopak s tou rasenkou si moc nerozumime.
    Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rocket má veľkú kefku, komu také veľké a dokonca gumené či umelé kefky nevyhovujú, tak sa s ňou bude trápiť, no my si ju skutočne pochvaľujeme. Podľa mňa aj šetrí čas, teda hlavne keď je nová, pretože s takou čerstvo novou si na jedno otvorenie namaľujem obidve oči a vyzerám ešte lepšie než po troch vrstvách dákej už pomaly dochádzajúcej.

      Odstrániť
  2. Krasne vecicky, ten puder od Catrice musim skusit, este sa chcem spytat da sa niekde v SR kupit ten skvely peeling St Ives ? alebo je to len ciste americka zalezitost ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. St. Ives je americká značka a u nás ju vôbec nemajú, no dá sa zohnať napríklad aj v Anglicku http://www.boots.com/webapp/wcs/stores/servlet/SolrSearchLister?storeId=10052&langId=-1&catalogId=10551&stReq=1&searchTerm=st+ives#container takže možno aj v iných krajinách EU

      Odstrániť
  3. skvělé nákupy :) budu muset omrknout ten makeup od Catrice :)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...