pondelok 11. augusta 2014

Empties júl 2014

Iba márne sa každý mesiac snažíme, aby naše New in boli podstatne menšie než sú empties. Niektorých produktov máme zásoby ako keby mal prísť koniec sveta a mali by zrušiť všetky drogérie na celej planéte. Poctivo sa však snažíme aby sme míňali naše zásoby, skúšali nové veci a tiež používali vzorky, ktorých máme plné krabičky. Opäť je to teda taký mix obľúbencov, nových produktov a rôznych vzoriek.


Tento krát som pri fotení mala aj malého pomocníka, ktorý bol veeeľmi zvedavý, čo mám v tej krabici.



Garnier – Ultra Doux Recette de Provence Marhuľa a Mandle šampón, 250 ml
Garnier – Ultra Doux Recette de Provence Marhuľa a Mandle balzam, 200 ml
Šampón a kondicionér z rady Ultra Doux, ktoré nás zlákali svojou veľmi príjemnou marhuľovou vôňou musíme pochváliť. Výrobky sú bez obsahu parabénov a silikónov. Sú určené na vlasy so sklonom k vysušovaniu, obsahujú výťažky z bylín pestovaných v Provensálsku a je to taká príjemná každodenná starostlivosť.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, rady by sme vyskúšali aj zelenú a fialovú variantu.

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

L’Oréal – Elseve Re-nutrition vyživujúci šampón, 250 ml
Šampón na suché vlasy s materskou kašičkou, Omega 6 mastnými kyselinami a zložením navracajúcim základné výživné látky do vlasov od korienkov po končeky bola teda výzva. Umyl ako každý iný a keďže som k nemu nemala špeciálne aj kondicionér, tak je ťažko povedať, či prácu odvádzal šampón alebo balzam inej značky. Ale nebol najhorší.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Možno

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, ak hľadáte niečo nové na suché vlasy, tak vyskúšajte aj túto radu.


Balea – Rio de Janeiro sprchový gél, 300 ml
Tento sprchový gél z cestovateľských limitiek od Balea, ktorý voňal ako čerstvo nakrájaný ananás bolo radosť používať. Gél by mal mať hydratačné a ošetrujúce zloženie a Ph priateľské k pokožke. Balea jednoducho v prípade sprchových gélov nikdy nesklame.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO, máme spravenú bohatú zásobu najrôznejších vôník.

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO a ešte k tomu tá nízka cena. Ak ste ich doteraz nikde nevyskúšali, tak je to normálne hriech.

Balea – Caribbean Dreams Rasiergel, 150 ml
Tento gél na holenie patrí k našim novším objavom od značky Balea. Síce konkurovať mužským Gilette gélom môže iba ťažko, no jeho kvalita je obstojná a najlepšie na ňom je, že krásne vonia. Tento mal príjemnú kokosovú vôňu.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, máme v zásobe ešte čučoriedkový

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Fa – Nutri Skin Care & Protect 48 h anti-perspirant, 150 ml
Tento deosprej od Fa mal na môj vkus pomerne silnú vôňu. Inak bol bez obsahu alkoholu a so zložením šetrným nie len k pokožke, ale aj k oblečeniu. Svoju úlohu si plnil dobre, len teda tá silná vôňa. Od Fa sú teraz omnoho lepšie tie kvetinkové Floral protect, určite ste ich už videli v našich New in príspevkoch.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE, mal príliš silnú vôňu

Či by tento produkt sovičky odporučili?  Kvôli tej vôni asi NIE


Eveline – Slim Extreme 3D Total Push-up Effect, 50 ml
Toto bol produkt z Ladyboxu a ide konkrétne o spevňujúce sérum na dekolt a poprsie s push-up efektom. Je to super koncentrované modelovacie sérum s obsahom kyseliny hyalurónovej, kolagénu z akácie, kofeínu a ďalších účinných zložiek, ktoré by pri pravidelnom používaní mali zväčšiť prsia, dodať im krajší tvar a spevniť pokožku. No povedzme si na rovinu, toto by nefungovalo ani pri tom pravidelnom používaní.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili?  NIE

Essence – 24 h Hand Protection Balm Gingerbread Chai Latte, 75 ml
Poctivo po celý rok míňame zásoby zimných krémikov na ruky od Essence, lebo sú to tie najvoňavejšie krémiky, aké si len viete predstaviť. Tento mal krásnu vôňu perníkového chai latte.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, vždy si rady spravíme zásobu na celý rok

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Palmer’s – Cocoa Butter Formula, 5 ml
Síce máme aj veľké balenie, no týmito vzorkami nás vďačne zásobuje LB. Recenziu toto konkrétne maslo nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2014/01/palmers-cocoa-butter-formula.html

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? ÁNO, je to naozaj výborný produkt

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Palmer’s – Cocoa Butter Formula Firming Butter, 5 ml
Toto je jediný z Palmer’s výrobkov, ktorý sme doteraz nemali aspoň v cestovnom balení, no vzoriek sme už mali viacero. Ide o spevňujúce telové maslo s bambuckým maslom, kolagénom, elastanom, žen-šenom, Co Enzýmom Q10 a vitamínom E, ktoré dodáva pokožke stratenú pružnosť a pevnosť. Je vhodné napríklad aj pre mamičky po pôrode alebo pre ženy po strate hmotnosti, pretože aj vyhladzuje strie.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? ÁNO, už dávno po ňom pokukujeme na občasný výživu pre pokožku

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Playboy – Play it Sexy Body Lotion, 6 ml
V prípade tohto hydratačného telového mlieka od Playboy ide síce skôr o vôňu, no aj tak sľubuje 24 hodinovú hydratáciu pokožky. Mliečko malo takú klasickú tekutú konzistenciu a vôňa bola prekvapivo veľmi príjemná, taká trochu sladká, no dala sa. Čakala som niečo úplne iné, takže ma prekvapila.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? Zrejme NIE,  máme radšej husté maslá, ale nebolo to najhoršie.

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO, naozaj pekne voňalo

Nieva – Telové mlieko do sprchy Výživné, 10 ml
Myslím, že už sme vyskúšali všetky telové mlieka do sprchy okrem toho najnovšieho kakaového. Toto bolo určené na suchú pokožku, ktorej vďaka mandľovému oleju malo dodať hodvábnu jemnosť. Mlieka sú bez umelých farbív a silikónov, za čo dostávajú palec hore, no inak nás neočarili.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? Asi NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Ryor – Spomaľovač rastu chĺpkov, 3 g
Tento zaujímavý produkt sme vyhrali v GA a teda musím povedať, že už iba zo zvedavosti sa poobzerám po plnom balení tohto produktu. Z malej vzorky sa jeho účinok totiž nedá zistiť, no je to niečo na rastlinnej báze čo oslabuje cibuľku chĺpku a tým spomaľuje jeho rast. Zaujímavý produkt, ďakujeme zaň blogu Ela – Ika http://ela-ika.blogspot.sk/

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? ÁNO, som veľmi zvedavá či to funguje

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO


MaXfactor – Face Finity All Day Flawless 3 in 1 Foundation, Warm Almond 45, 30 ml
Poctivo som do dna vyškrabkala ďalšie balenie môjho obľúbeného make-upu. Recenziu na tohto miláčika nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2014/03/covergirl-vs-maxfactor.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO, ak chcete investovať do kvalitného make-upu tento sa naozaj oplatí

Covergirl – Invisible Concealer, Fair, 9 g
Toto je ďalší produkt, ktorý som minula do poslednej kvapky. Korektor od Covergirl, ktorý bol presne akurát. Nebol príliš hustý, no pritom mal dostatočne dobré krytie, nezlieval sa a dobre sa spájal s make-upom. Naozaj ďalší úžasný produkt, ktorý teda žiaľ u nás nemáme.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, keby sa dalo, tak si ho určite znovu kúpim

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Maybelline – The Rocket Volum‘ Express, Blackest Black, 9,6 ml
Aj toto je jeden z našich dlhodobo obľúbených produktov, ktoré si vždy rady znovu a znovu kupujeme. Recenziu na túto úžasnú špirálu nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2013/02/maybelline-rocket-volum-express-review.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO, je to naozaj veľmi dobrá špirála

Essence – All About Matt! Fixing Loose Powder, 11 g
Zmatňujúcich púdrov je naozaj celá kopa, no načo si kupovať tie predražené, keď rovnakú prácu spraví aj ten lacnejší. Tento od Essence sme mali už dlhšie, teraz ho už kúpite vo vynovenom balení, no je naozaj dobrý. Má bielu farbu, je veľmi jemnučký a dobre zmatní aj tie najproblémovejšie oblasti. Pozor však na fotenie sa, patrí k tým púdrom, ktoré na fotkách vytvárajú efekt úplne bielej pleti.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, tento by sme si určite znovu kúpili

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO, majú ho dokonca aj v lisovanom balení, tento bol sypký, do kabelky sa teda skôr hodí tá kompaktná verzia.


Garnier – 2 v 1 Posilňujúsi odličovač očí, 125 ml
Jeden z najlepších dvojfázových odličovačov, ktoré momentálne dostať za tie lepšie ceny je určite tento od Garnier. Po dlhodobom používaní môžem dokonca potvrdiť zlepšenie kvality rias aj keď sa účinok nedostavil po mesiace, ale trvalo mu to dlhšie, no skutočne som zaznamenala zlepšenie.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Salcura – Antiac, 15 ml
Zázračný sprej, ktorý si poradí s problematickou pleťou, to znie ako rozprávka, no je to skutočne pravda. Recenziu na tento sprej nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2014/06/salcura-antiac-review.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, dokonca sme si nedávno kúpili aj plné balenie

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

The Face Shop – New Zealand Volcanic Clay Black Head Aloe Nose Strip, 3 ks
The Face Shop – New Zealand Volcanic Clay Black Head Charcoal Nose Strip, 2 ks
Tieto pásiky sme našli na eBay a sú tie najlepšie aké sme kedy vyskúšali. Kórejská značka The Face Shop je pomerne populárna a tieto pásiku sú naozaj super a ešte k tomu v podstate aj cenovo výhodné. Keď natrafíte na nižšiu cenu alebo sa vám podarí kúpiť ich v aukcii kúpite ich za podobnú cenu ako sú Essence pásiky.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, obe varianty sú veľmi dobré

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

The Ylang Gallery – Vitamin_C Ampoule Serum Mask Sheet
Túto masku sme dostali ako darček k nákupu na eBay, takže sme mali iba 1 ks. Maska je od mne neznámej značky, no bola rovnako dobrá ako ostatné. Maska obsahovala Vitamín C, kyselinu hyalurónovú a kolagén.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Avon – Solutions Youth Minerals Night Cream
Vzorka nočného pleťového krémiku od Avonu. Krémy z tejto rady som ešte neskúšala, no bol fajn ľahký, rýchlo sa vstrebal a nebol mastný.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? Asi ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO


Bel Premium – Odličovacie tampóny s mikrovláknom, 75 ks
Už ani neviem, čo by som o nich mala písať. Sú fajn.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? Asi ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Balea – Čistiace obrúsky grapefruit, 25 ks
Balea – Čistiace obrúsky limetka, 25 ks
Aj toto sú produkty, ktoré sa opakujú stále dookola. Oboje sú veľmi dobré, pekne voňajú a sú asi najlacnejšie aké v obchode dostanete.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO


Essence Studio Nails – Better Than Gel Nails 3 in 1 Remover, 125 ml
Tento odlakovač sa už žiaľ nevyrába, čo je veľká smola, pretože bol veľmi silný a dali sa ním omnoho jednoduchšie odstrániť trblietkové laky. Viac o ňom si môžete prečítať v našom staršom článku tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2013/02/nail-tips.html

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? Keby sa ešte dal kúpiť, tak určite ÁNO

Essence – Nail Art Nail Polish Remover Ultra, 150 ml
Tento odlakovač je síce lepší, než ten ružový a modrý, ktoré má ešte Essence v ponuke, ale stále to nie je to isté, čo bol ten vyššie spomínaný. Možno majú podobné zloženie, no jeden čas boli v predaji aj súbežne, preto si myslím, že to nie je to isté a zdá sa mi, že ten starý bol silnejší.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO


7 komentárov:

  1. a šamponem Ultra Doux jsem byla moc spokojená a už mám v zásobě další :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa ešte veľmi páčil ten zelený 5 rastlín, ten tiež aj krásne voňal.

      Odstrániť
  2. chcem vyskúšať ten ultra doux , ako si písala že super sú peny na holenie mužské ja používam od nivei mužské a nemozem ich vynachváliť.keby sú mlieka do sprchy od nivei lacnejšie určite by som si ich kúpila ale mám názor ako ty.balea top ako vždy
    šampon elseve si kupujem niekedy ked si chcem zjemniť vlasy a je dobrý po lete
    inak skús teraz balea obrúsky majú novú limitku s tými škatuľkami , viac sa vyplatia inak tie vacsie balenia..a nechapem ale mozes mat rada bel tamponiky , najlepsie su z lidlu aj ked su neni 100% cotton ale to zasivanie a ta cena su super , alebo su aj tieto zašívané ? a rocketka top aj u mna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Balea obrúsky s krabičkou už mám tie malinové http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2014/08/new-in-jul-2014.html sú ešte aj iné, lebo ja som videla iba tieto.
      A tieto Bel Premium sú tiež tie lisované. Tie fialové nemám rada, no tieto sú fajn. Hej tie z Lidlu používame asi najčastejšie aj my.

      Odstrániť
  3. Ahoj moninovala som ťa na svojom blogu na liebster tag :)
    http://theresahoran.blogspot.sk/2014/08/tag-liebster-award-discover-new-blogs.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme, čo najskôr sa budeme snažiť odpovedať na otázky a postnúť to :)

      Odstrániť
  4. Facefinity som skúšala, ale moju mastnú pleť dosť vysušoval a naviac odtieň mi úplne nesadol, napriek tomu, že som skúšala ten úplne najsvetlejší. Nevadí, pri make-upoch to chce proste len skúšať. Naopak Essence krémy na ruky sú skvelé, mám ich veľmi rada, hlavne ten ružový s vôňou bambuckého masla. To balenie ma na týchto krémoch láka asi zo všetkého najviac, klobúk dole pred tým, kto ich vymyslel.

    P.S. Tagla som ťa na Liebster Award TAG.

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...