nedeľa 28. septembra 2014

Benefit They‘re Real! – review

Benefit They‘re Real! je veľmi známa a poriadne preslávená špirála a sme veľmi rady, že sa nám ju podarilo vyskúšať aj keď teda iba v malom balení, ktoré bolo súčasťou jedného z dvoch vzorkových kitov značky Benefit, ktoré sme si už dávnejšie kúpili. O špirále sme hlavne od mnohých zahraničných youtuberiek počuli toľko chvály, že vyskúšať ju bolo pomaly našou povinnosťou.


Malé cestovné balenie má objem 3 g a kefku rovnako veľkú ako klasické normálne balenie. Aj keď práve kefka môže na prvý pohľad vyzerať veľmi obyčajne, hlavne oproti všetkým tým moderným tvarovaným, ktoré sú dnes v móde. Kefka je rovná na konci so zvláštnou ako keby guličkou zo zúbkou, je z umelej hmoty a celkovo má dosť veľké zúbky/štetinky, takže až na tých pár štetiniek na konci skutočne na prvý pohľad nič výnimočné. Rovná kefka aj samotné štetinky sú dostatočne pevné, takže dobre sa s ňou rozčesávajú aj hustejšie riasy. Zúbky na konci kefky sa nám osvedčili hlavne na rozčesávanie ťažšie dostupných rias vo vonkajšom kútiku oka.


Celý mágia sa začína pri zložení, ktoré je základom dobrej špirály. Špirála je úplne čierna, zloženie je mokrejšie, takže nehrozia hrudky ani následné drobenie sa a opadávanie počas dňa. Zloženie je super predlžujúce a vaše riasy budú po pár ťahoch touto špirálou úplne ako z animovaného filmu. Na redšiu formulu si treba zvyknúť, no naozaj stojí za to. Špirála má aj skutočne ultra dlhú výdrž a nie len, že vydrží celý deň, ale aj celú noc. Presne toto je ten druh špirály, ktorá vytvorí WOW efekt na vašich riasach za pár sekúnd bez zložitých viackrokových postupov alebo nutnosti nalepovania umelých rias.


Fámy o zložitom odličovaní, ktoré sa dlhodobo šíria musíme vyvrátiť! Táto špirála sa odličuje jednoduchšie než mnohé iné. Stačí kvalitný dvojzložkový odličovač (Mixa, Garnier) a obyčajné lisované tampóny. Na jej problematické odličovanie sa zrejme sťažovali iba tie, ktoré za plnohodnotný odličovač očného make-upu považujú micelárku.

Naše hodnotenie tejto špirály je naozaj výborné a keď budeme mať možnosť určite si kúpime aj jej plné balenie. Vlastne keď sa to tak vezme, táto špirála nie je omnoho drahšia ako špirály MaXfacktor, ktoré si kupovať zvykneme. Efekt, ktorý špirála vytvára na riasach iba pár ťahmi je skutočne ohromujúci a je jasným znakom toho, že obľúbenosť tejto špirály nie je založená iba na prestížnosti značky, ale hlavne na spokojnosti zákazníčok po celom svete.

Naše hodnotenie   

5 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Skutočne je dobrá! Tiež sme nevedeli čo od nej čakať, ale podľa nášho názoru je dokonca lepšia než Rocket alebo Clumpcrasher.

      Odstrániť
  2. Na blogu mas celkom zaujimave clanky. Ale ta cierna sablona, hm ...... Nechces ju zmenit, dost to taha oci a odradzuje od citania.

    KAVIAREŇ U MAČKY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To nás mrzí, že sa ti náš dizajn nepáči, no patrí k našej nočnej téme aj k nášmu životu. Doteraz si nikto nesťažoval, predsa aj v časopisoch sú často články na čiernom pozadí.

      Odstrániť
  3. Táto kultovka ma nikdy nejako zvlášť nelákala, ale keď vidím tie dokonalé riasy, mám chuť ju okaamžite vyskúšať. Skvelé riasy!!!

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...