streda 3. septembra 2014

LadyBox august 2014

Prehľad nášho augutového LadyBoxu vám kvôli dovolenke prinášam o čosi neskôr, takže ste ho už určite videli, no aj tak som pre vás napísala stručný článok o tom, čo sa vlastne v tom špeciálnom letnom boxíku, ktorý bol mimochodom v naozaj peknej žlto-modrej krabičke ukrývalo.


Keims Extraordinary Regeneration Lip Balsam Red Tea & Mimosa, 10 ml
Najväčším ťahákom tohto boxíku bolo určite plné balenie produktu od značky Keims, ktorú sme mali možnosť vyskúšať už minulý mesiac vo forme balíčka 4 rôznych vzoriek. Každá z nás dostala regeneračný balzam na pery s výťažkami z červeného čaju a mimózy obohatený o ginko bilobu, s ochranným faktorom SPF 15, vďaka čomu je vhodný na leto. Balzam má príjemnú hustejšiu konzistenciu, vôbec nie je lepkavý, krásne sa na perách rozotiera a je bezfarebný, takže im dodá iba pekný jemný lesk. S balzamom som naozaj spokojná a už sa teším na jeho pravidelné používanie.



Jordana Semi-permanent Liquid Eyeliner, odtieň 02 Always Blue, 4,5 ml
Síce nie som z tekutej linky v žiarivo modrej farbe nejak zvlášť nadšená, no linka má super konzistenciu, ľahko sa nanáša a rýchlo zasychá. Linku si teda určite odložíme a možno raz príde aj jej čas.



Paese Lak na nechty, odtieň 217, 9 ml
Lak sme dostali vo veľmi peknej bledo červenej farbe. Je dosť hustý a vyzerá, že bude mať dobré krytie a možno bude stačiť naniesť ho iba v jednej vrstve. Lak má super zatváranie, ktoré pekne na dva krát zaskočí a tak sa vám nemôže stať, že ho zle zatvoríte. Podobný odtieň síce už máme, no lak si rady necháme a čoskoro ho vyskúšame.


Anatomicals You Need a Blooming Shower! Your Nose Smells Rose Body Cleanser, 250 ml
Sprchový gél od značky Anatomicals, ktorá sa už v LB objavila aj predtým bol ďalším z avizovaných produktov. V boxíku som našla sprcháč v ružovom obale s neskutočne dlhým názvom. Má bledučko ružovú farbu a vonia ako ruže, čo síce nie je naša najobľúbenejšia vôňa, ale určite ho iba tak nenecháme zapadnúť prachom.



Calypso Natural Demake-up Sponge, 2 ks
Balenie dvoch kusov odličovacích špongií, ktoré sme doteraz nikdy nevyskúšali nás tiež potešilo, pretože takto zase raz môžeme skúsiť niečo nové, čo by sme si samy nekúpili iba preto, že na používanie takéhoto produktu nie sme zvyknuté. Pórovité špongie sú hypoalergénne a vďaka obsahu bavlny príjemne mäkké. 


Mixa testovací balíček, 3 vzorky
Takýto balíček sa dal niekedy minulý mesiac získať aj priamo na stránkach kozmetiky Mixa. Bolo dosť obtiažne dostať sa k tomu aby vám ho poslali, pretože každý deň rozdávali iba obmedzený počet balíčkov, no my mali šťastie a presne táto trojica vzoriek nám prišla aj od Mixy. Sú to však naozaj dobré produkty, všetky už máme vyskúšané a tak nás určite ich zaradenie nesklamalo.


Celý augustový boxík hodnotím pomerne dobre. Všetky produkty okrem bonusových vzoriek boli v plnom balení čo sa už dávno nestalo. Naozaj veľmi sa mi páči balzam na pery a rada vyskúšam hlavne lak a odličovacie špongie.

A teraz trochu čísiel!!!
Cena Ladyboxu pre Slovensko je 14,- €
Hodnota všetkých produktov a vzoriek ktoré sme v boxe mali je 17,32 € + balíček vzoriek Mixa

5 komentárov:

  1. ahoj,len take info,mam fialovu linku ak je zaujem rada vymenim :) mne sa ta modra strasne paci...inak obsahovo ja som stale spokojna.zatial.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sestra si ju chce nechať, takže mi je to ľúto. Mi napísala hneď dnes ráno, že čo sa mi na nej nepáči, že ona ju chce :D

      Odstrániť
    2. ok,tak ona je ,,moj clovek,, tiez mam rada take pestre,zive farby.

      Odstrániť
  2. Po dlouhé době něco fajnového v boxu :) Co bych všechno využila, ale nekupovala jsem :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...