piatok 14. novembra 2014

Empties október 2014

Októbrové empties sú plné hlavne produktov, ktoré sme začali používať ešte v lete a teraz ich postupne míňame do poslednej kvapky. Neviem či ste na tom tak aj vy, ale my bežne máme otvorené aj 3 či 4 scruby, niekoľko sprchových gélov, šampónov, kondicionérov, krémov... a tak ďalej.



Avon Naturals – Care & Repair Shampoo Chamomile & Aloe Vera, 700 ml
Tieto šampóny ste už v našich príspevkoch videli mnohokrát, takže viete, že patria medzi naše obľúbené. Zelené balenia ukrývajú bylinkovú radu šampónov. Často ich v katalógoch nájdete aj v tomto veľkom XXL 700 ml balení, ktoré je cenovo výhodné a vám dlho vydrží. Tento šampón s výťažkami z harmančeka a aloe vera je určený na normálne až suché vlasy, ktoré hydratuje a regeneruje.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO, tieto šampóny nám vyhovujú a taktiež sa oplatia čo sa ceny týka.

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Ziaja - Prírodný olivový regeneračný šampón, 400 ml
Ziaja - Prírodný olivový regeneračný kondicionér, 200 ml
Túto dvojicu produktov sme mali možnosť otestovať vďaka spolupráci so značkou Ziaja. Recenziu na ne nájdete na tomto odkaze: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2014/08/testujeme-so-ziaja-olivove-maskrty-pre.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Produkty sme na testovanie dostali, no určite si ich niekedy rady kúpime, boli sme s nimi naozaj spokojné, takže ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Lee Stafford – Dry Shampoo, 50 ml
Používaniu suchých šampónov sme zatiaľ tak celkom neprepadli. Využívame ich naozaj iba zriedka, napríklad keď sa počas plánovaného papučového dňa náhodou vyskytne situácia, že musíme odísť z domu a naše vlasy už to ten deň/dva potiahli bez normálneho šampónu. Tento od Lee Stafford, ktorý sa objavil v Ladyboxe nám poslúžil ako záchrana výborne. Po nastriekaní ku korienkom som ho nechala nejakú tu minútku vsiaknuť a potom poriadne vytriasla a vyčesala. Vlasy boli po použití jemné, odmastené, mali objem a krásne voňali. Tento suchý šampón na nich nezanechal žiadny biely poprašok, úplne sa vstrebal a na pokožke hlavy vôbec nesvrbel.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE, asi je aj dosť drahý, ale rozhodne v budúcnosti vyskúšame aj iné suché šampóny.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO. Proti samotnému produktu nemáme žiadne výčitky. Boli by sme rady keby nám odporučíte nejaké suché šampóny, ktoré sú však dostupnejšie a stoja za vyskúšanie.


Bath & Body Works – Malibu Heat Shower Gel, 295 ml
Pomaly míňame aj našu zásobu B&BW produktov a tento krát sa na rad dostali produkty s vôňou Malibu Heat. Tento sprchový gél mal krásnu sviežu vôňu šťavnatého ananásu, kalifornských pomarančov a krémového kokosového mlieka, ktorá bola inšpirovaná horúcim ružovkastým západom slnka. Gél vytvára bohatú voňavú penu, vďaka obsahu aloe vera hydratuje pokožku a vitamín E ju zase vyživuje.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, keď budeme mať zase niekedy možnosť nakúpiť si produkty B&BW určite nezaváhame ani na sekundu.

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO, tie vône sú úžasné!

Bath & Body Works – Capri Seaside Citrus Body 2 in 1 Scrub + Wash, 226 g
Ďalším produktom od B&BW, ktorý sme minuli bol sprchový peeling s citrusovou vôňou. Vôňa bola zmesou stredomorského grapefruitu, bergamotu, šťavnatej nektarinky, pomarančového kvetu a kokosu. Tento scrub patril k tým drsnejším, ktoré poriadne premasírujú a vyčistia pokožku.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Soaphoria – Milky Touch Peeling, 30 ml
Túto vzorku 100% prírodného peelingu od slovenského výrobcu kozmetiky Soaphoria sme dostali v Biobeauty boxíku. Peeling bol cukrový, mal sladkú vanilkovú vôňu a olejové zloženie. Regeneráciu a potrebné vitamíny dodávajú pokožke aktívne látky, ktoré peeling obsahuje ako sú napríklad mliečne proteíny, kokosový olej a jazmín.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? ÁNO, aj keď je to trochu drahšia kozmetika, no určite to bol super produkt a oplatí sa doňho investovať.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, peeling predávajú v mnohých variantách, takže by si určite každá z vás našla tú vhodnú.

Fa – Floral Protect Poppy & Bluebell Anti-perspirant, 150 ml
Tieto nové deo-spreje od Fa s kvetinovými vôňami sa v obchodoch objavili začiatkom leta a sú naozaj veľmi dobré. Nespozorovali sme, že by zanechávali škvrny na oblečení, obsahujú postupne sa uvoľňujúcu vôňu, sú bez obsahu alkoholu a nedráždia pokožku. Najviac mi vonia asi tento s vôňou divého maku a zvončekov.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO, Fa nás týmito deo-sprejmi veľmi milo prekvapilo

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO


Essence – 24h Hand Protect Balm Caramel Hot Chocolate, 75 ml
Okrem rôznych vzoriek, ktoré dostávame v boxíkoch väčšinou používame iba krémiky na ruky zo zimných limitiek, ktoré si vždy nakúpime do zásoby na celý rok. Z množstva načatých krémikov sme minulý mesiac domíňali do poslednej kvapky krém s vôňou horúcej čokolády a karamelu. Tieto Essence krémiky sú husté, dobre sa rozotierajú, nezanechávajú na rukách mastnú vrstvu a neskutočne pekne voňajú. Krémiky majú ošetrujúce zloženie s bambuckým maslom a kokosovým olejom,  ktoré ruky hydratuje a chráni až po dobu 24 hodín.

V predaji je už aj nová krémiková limitka pre rok 2014, viac o nej sa dočítate v tomto článku: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2014/11/essence-cake-pops-handcream-le.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, tieto krémiky si kupujeme každý rok

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Essence – Nail Art Nail Polish Remover Ultra, 150 ml
Ďalším produktom, ktorý míňame v pomerne veľkých množstvách je odlakovač na nechty. Väčšinou si kupujeme stále ten istý a to tento fialový (keď je plný je fialový) od Essence. Je to jeden z tých silnejších odlakovačov a poradí si aj s trblietkovými lakmi, čo je pre nás to najdôležitejšie.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, často si ich naraz kupujeme aj viac aby sme mali zásobu

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO, za tú cenu je to najlepší odlakovač na ťažko odstrániteľné laky

Avon Foot Works – Beautiful Marine Salt Hydrating Balm, 75 ml
Tento gélový balzam na chodidlá obsahoval výťažky z morských rias a morskú soľ, vďaka čomu ich vyživoval a dodával im potrebnú hydratáciu. Z vône bolo trochu cítiť soľ, zaujímavý bol aj obsah perleťových čiastočiek, ktoré boli zrejme v balzame iba na vytvorenie pekného efektu.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, produkty na chodidlá od Avonu sú veľmi dobré, rady skúšame všetky novinky, no určite by sme si znovu kúpili aj tento istý balzam.

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Ryor – Uvoľňujúci mätový gél, 50 ml
Rýchlo sa vstrebávajúci gél s vysokým obsahom výťažkov z mäty roľnej v prvej fáze po aplikácii príjemne chladí a následne v druhej fáze po vstrebaní pokožku prehrieva. Gél má široké využitie, má relaxačné účinky, upokojuje pokožku po uštipnutí hmyzom a kontakte s pŕhlivými rastlinami, prekrvuje unavené chodidlá a nohy. My sme ho používali na nohy po národných dňoch, kedy unavené nohy príjemne schladil a zrelaxoval.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, tento krém sme mali z LadyBoxu, ale určite by sme si ho niekedy kúpili aj samostatne, hlavne na leto!

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO


Garnier – Posilňujúci odličovač očí 2 v 1, 125 ml
Jeden z najlepších dvojfázových odličovačov aké sa momentálne nachádzajú na pultoch našich obchodov. Bez problémov odlíči akúkoľvek vodeodolnú špirálu, nedráždi oči ani pleť okolo očí. Síce zanecháva jemný mastný povlak na pleti, no ten jednoducho dočistíte odličovacím obrúskom.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, tento odličovač si kupujeme veľmi často. Je veľká škoda, že ho nepredávajú aj vo väčšom balení.

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Nature Republic – Fresh Green Tea 70 Emulsion
Tieto malé vzorky rôznych produktov od kórejskej značky Nature Republic máme z eBayu. Táto emulzia s obsahom výťažkov z lístkov zeleného čaju je vlastne ako keby veľmi riedky pleťový krém, ktorý pleť hydratuje a vyživuje. Značka Nature Republic patrí medzi značky prírodnej kozmetiky.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, tento produkt je veľmi príjemný po nanesení na pleť a tiež pekne vonia

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

The Face Shop – New Zealand Volcanic Clay Black Head Charcoal Nose Strip, 1 ks
The Face Shop – New Zealand Volcanic Clay Black Head Aloe Nose Strip, 1 ks
Tieto čistiace pásiky na nos, ktoré sme tiež objavili vďaka eBayu sa už dávno stali našimi obľúbencami. Obsahujú vulkanické bahno z Nového Zélandu a sú naozaj účinné v čistení pórov.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Nesura – Pore Deep Charcoal Strip For Nose Care, 1 ks
Toto sú ďalšie pásiky na nos, ktorých celé balenie sme si kúpili cez eBay. Tieto pásiky sa mi však nezdajú až také účinné v čistení pórov ako vyššie spomenuté čistiace pásiky od značky The Face Shop.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Asi NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili?  NIE


Balea – Čistiace obrúsky Malinový Sen, 25 ks x 2
Tieto čistiace obrúsky sú limitka a kúpili sme ich ako dvojbalenie aj so žltou plastovou krabičkou. Ešte sú v predaji aj čerešňové v oranžovom balení, no tie sa nám zatiaľ nikde nepodarilo kúpiť. Obrúsky boli veľmi dobré, tak ako štandardne obrúsky značky Balea sú. Boli veľké, hrubšie, dostatočne pevné aj dosť mokré, nedráždili pleť, neštípali a veľmi pekne voňali. Čo viac dodať, Balea proste opäť nesklamala.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Iseree – Soft Cotton Pads, 2 x 120 ks
Za obeť nám padli aj ďalšie dva balíčky odličovacích tampónov, ktoré používame na odlakovávanie nechtov aj samotné odličovanie.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO


Cosm’etika – Bronzing Powder, odtieň 03, 9 g
Je to síce neuveriteľné, ale je to tak, minuli sme celý bronzer!!! Tento bronzer sme mali ešte z niektorého z prvých LadyBoxov a mal skutočne výnimočný odtieň. Bronzer mal studený bledo hnedý odtieň a výraznejší shimmer. Bronzer v takomto odtieni iba tak bežne v drogérii nekúpite, vlastne sa mi podobný ešte nepodarilo nájsť.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Je to pomerne drahá značka, keďže ide o prírodnú kozmetiku, no ak budem hľadať dostatočne dlho, tak asi možno znovu kúpim tento istý, takže ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Catrice – All Matt Plus Shine Control Powder, 015 Natural Beige, 10 g
Tento púder vám je z našich príspevkov tiež veľmi dobre známy. Ide o zmatňujúci púder od Catrice, no tento krát sme siahli po inom odtieni než bežne používame a keďže rozdiel bol minimálny, tak nám dobre sedel aj tento, možno tento bledší odtieň dokonca na zimu aj vymeníme za náš bežne používaný.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Gosh – Eye Shadow Base Waterproof, 001 Matt, 2,5 g
Podklad pod očné tiene od Gosh je tým najlepším u nás dostupným podkladom. Je krémový, má biely matný odtieň, dobre sa na viečku rozotiera a počas celého dňa sa vďaka nemu očné tiene ani nepohnú. Našu recenziu na tento produkt nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2014/02/gosh-eye-shadow-base.html

 Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO, už aj máme kúpený ďalší

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Avon – SuperSHOCK Gel Eyeliner, Black
Aj tieto gélové ceruzky patria medzi produkty, ktoré si opakovane kupujeme vždy keď sa nám minú a niekedy si ich dokonca nakupujeme aj do zásoby ako keby sa chystal koniec sveta. Čierna gélová linka v ceruzke od Avonu je jednou z najlepších liniek, ktoré u nás bežne kúpite, je skutočne krémová a dobre pigmentovaná, takže sa jednoducho nanáša. Našu recenziu na gélové linky v ceruzke Avon SuperSHOCK nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2014/01/avon-supershock-gel-eyeliner.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili?  ÁNO

Lioele – Dollish Veil Vita BB
Táto vzorka je jedna z množstva, ktoré sme dostali ako darčeky k nákupom na eBay. Ide o niečo ako BB krém, podkladovú bázu a vitamínovú starostlivosť v jednom. Produkt bol po vytlačení takmer biely a počas rozotierania na tvári začal meniť farbu na bledo hnedý odtieň. Samotný produkt bol veľmi príjemný na dotyk, dobre sa rozotieral, mal pomerne dobré krytie a odtieň sa pekne prispôsobil farbe mojej pleti. Bol to zaujímavý produkt, ešte ich pár máme, tak ich určite časom ešte minieme.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? BB-čka veľmi nepoužívame, takže z tohto dôvodu asi NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, bola to zábava ako to menilo farbu

1 komentár:

  1. Super spotřeba, Lee Staford suchý šampon je parádní. Jinak já mám vždy otevřený jen jeden kus, max dva, ale většinou se snažím první spotřebovat a pak teprve otevírat další.
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...