sobota 20. decembra 2014

Essence a Catrice limitky december 2014

V decembri sa do predaja dostali hneď dve nové limitky, po jednej od Catrice aj Essence a zatiaľ čo tá od Catrice aspoň odtieňmi pripomína zimu, tá od Essence je úplne mimo, pritom v ostatných krajinách sa môžu tešiť aj zo zimnej a vianočnej limitky, no my máme opäť stále dookola produkty v tých istých odtieňoch.

Essence Good Girl Bad Girl LE

Zdá sa, že stojan u nás je dokonca trochu menší, pretože neobsahuje shimmer powder a gumičky. Inak táto limitky obsahuje laky v 6 rôznych odtieňov, 2 top coaty s efektom, quatro paletky tieňov v dvoch farebných kombináciách, blush, čiernu linku, rúž v 2 odtieňoch, lesk v 2 odtieňoch a nakoniec voňavku v 2 vôňach.

Z tejto limitky sa nám páčil iba blush, ktorý je však veľmi podobný tým, ktoré úž máme.

Catrice Viennart LE

Táto limitky sa nám páči omnoho viac. Mnohé odtiene sú síce podobné produktom, ktoré už vlastníme, preto sme si kúpili iba jeden tieň, no mnohé z vás v nej nájdu aj viac zaujímavých vecí. Limitky obsahuje zapečené tiene v 3 odtieňoch, blush, voňavý trblietavý púder (to je tá vec v guľatom flakóne), lak v 4 rôznych odtieňcoh a trblietavé rúže v 3 odtieňoch. Limitka ešte obsahuje aj prekrásne zrkadielko, no stálo cez 4,- €

My sme si kúpili očný tieň C01 Pearly Plastering, ktorý je bledý až takmer biely a véééľmi metalický s trochou trblietok. Je naozaj prekrásny, no vlastne to boli všetky tri odtiene.




A čo vy? Zaujali vás tieto dve nové limitky a dokázali ste si z nich aj niečo vybrať?

5 komentárov:

  1. Mně se právě tato limitka od essence moc líbí :) Pravda, tvářenku v tomto odstínu už mám, ale rtěnky, vůně, linka, laky, to se mi líbí. Zrovna dneska jsem napsala článek o těch rtěnkách, mrkněte se :) Vůni jsem si koupila jen tu Bad Girl, ale chystám se i pro tu druhou.
    blog Měj se ráda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa tá essence nezaujala a navyše sú tu takmer Vianoce a preto by sa mi bola bývala najviac páčila táto http://www.essence.eu/trend-editions/come-to-town/

      Odstrániť
  2. Ten tienik som si kupila aj ja bol veeelmi krasny vyzera uzasne do vnutorneho kutika, porovnavala som este s tym tmavsim fialovym ale tento sa mi zdal praktickejsi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno ten bledučko fialový je do vnútorného kútika ako stvorený. Tiež som si ho kúpila s tým zámerom :)

      Odstrániť
  3. na nervy mi ide ako pri stojanoch catrice a essence vystávajú čerstvé puberťačky.sa tam vobec neda dostať :-D ja som uchmatla len jeden topcoat od essence ale pojdem to ešte omrknuť.

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...