štvrtok 25. decembra 2014

LadyBox Gold 2014

Takto okolo Vianoc sú všetci predsa len o čosi milší, pretože náš Gold boxík sa najskôr kuriérovi vôbec nevieme prečo nepodarilo doručiť, no následne sme volali a mali sme šťastie na kuriéra, ktorý nám LB nosí takmer pravidelne a už si nás pamätá, takže nám prisľúbil, že sa u nich v sklade po našej zásielke poobzerá a keď ju nájde, tak nám dá vedieť. Nakoniec tak aj bolo, 23.12. ráno mi zavolal, že náš boxík našiel a že o 5 minút je s ním u nás. Takže vďaka ochotnému kuriérovi, máme pre vás aj článok o LadyBox Gold edícii.


Bellápierre – Shimmer Powder, SP049 Calm, 2,35 g
Trblietavý pigment sme si v boxíku našli v prekrásnom fialovom odtieni s názvom Calm. Pigmenty máme veľmi rady a aj napriek tomu, že sa s nimi ťažko pracujete, pretože sa sypú aj tam, kam by nemali, tak sa z nového kúska vždy potešíme. Navyše fialový odtieň, ktorý sme dostali, sa nám veľmi páči a určite ho využijeme.



Absolute New Youk -  Eyeshadow Primer 7,9 g
Podkladová báza pod očné tiene je od značky, ktorú nepoznáme, no určite ju s radosťou vyskúšame. Je to produkt, ktorý používame každý deň, takže jej umiestnenie v boxíku oceňujeme. Báza je bez olejov, takže by sa nemala zlievať do záhybov, ale práve naopak mala by vyhladzovať viečka a zjednotiť ich farbu. Odtieňom aj textúrou nám pripomínam bázu od Elf, ktorá je veľmi dobrá, tak dúfame, že s touto budeme minimálne rovnako spokojné.



Estée Lauder – Day Wear BB, 01 Light, 15 ml
Cestovné balenie BB krému od svetoznámej značky Estée Lauder, ktorej reklamy sú bežne na prvých stránkach Vogue, je asi najzaujímavejším produktom z celého Gold boxu čo sa prestíže týka. BB krém sme dokonca dostali v najbledšom odtieni 01 Light, ktorý je síce aj tak trochu tmavší než by sme potrebovali, no v lete snáď bude odtieň lepšie sedieť. Tento BB krém je určený pre všetky typy pleti, má ochranný faktor SPF 35, zloženie obohatené o antioxidanty a ľahké zloženie, ktoré nezaťažuje pleť. Navyše veľmi pekne vonia, tak sladko s jemným podtónom opaľovacieho krému.



Efffi – Gold Age-defying Emulsion, 50 ml
Plné balenie pleťovej emulzie so syntetickým hadím jedom, kyselinou hyalurónovou, jojobovým olejom a avokádovým olejom má za úlohu udržiavať mladistvý vzhľad pleti. Emulzia vypĺňa jemné aj hlbšie vrásky a stará sa o podráždenú a vysušenú pleť. Tento produkt je dosť zaujímavý, tak dúfame, že bude stáť za to.



Vichy – Liftactiv Supreme, 15 ml
Ďalším anti-age krémom, ktorý sme našli v boxíku je Liftactiv Supreme od Vichy. Krém je určený pre normálnu až zmiešanú pleť a vhodný je aj pre citlivú pleť. Krémik by mal vypĺňať aj hlbšie vrásky a vyhladzovať pleť. Viditeľná redukcia vrások by sa mala prejaviť po mesiaci intenzívneho používania.


Clarins – One-Step Gentle Exfoliating Cleanser, 20 ml
Toto je cestovné balenie jemného peelingu s pomarančovým extraktom od Clarins, ktorý jemne odstraňuje zvyšky make-upu a zároveň aj odumreté bunky. Peeling je vhodný pre všetky typy leti, obsahuje jemné čiastočky, ktoré šetrne pleť vyčistia a premasírujú. Na tento produkt sa veľmi tešíme a síce je 20 ml vzorka na vyskúšanie dosť veľká, tak sa nám tento peeling tak veľmi páči, že by sme z neho chceli aj plné balenie.


Mavala – Cuticle Remover, 5 ml
Tiež zaujímavý produkt, hlavne pre tie, ktoré si potrpia na peknú manikúru. Odstraňovač nechtovej kožičky od Mavala by sa mal používať 1x do týždňa.


Alcina – Royal Haar-Shampoo, 10 ml
Alcina – Royal Pflege- Spulung, 6 ml
Ako bonus boli v Gold boxe umiestnené vzorky luxusne parfémovaného šampónu a kondicionéru. Oba produkty obsahujú kašmírový keratín a výťažky z perál, vďaka čomu vlasom navracajú lesk a posilňujú ich odolnosť voči negatívnym vplyvom okolia.


Síce sme z nášho prvého Gold boxu na zadok nepadli, no dekoratívna kozmetika z neho nás celkom zaujala a tiež čistiaci peeling. Ostatné veci rady vyskúšame aj keď sme nimi neboli nijak zvlášť očarené, ale možno nás prekvapia práve svojimi účinkami.

A teraz trochu čísiel!!!
Cena LadyBoxu Gold pre Slovensko bola 21,- €
Hodnota všetkých produktov a vzoriek ktoré sme v boxe mali je 76,91 € čo je celkom dosť v porovnaní s jeho cenou, no treba povedať aj to, že takmer polovicu hodnoty boxu tvorili dva produkty a to BB krém od Estée Lauder a emulzia od Efffi.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...