pondelok 1. decembra 2014

LadyBox november 2014

Milé čitateľky článok o novembrovom LadyBoxe vám prinášame s malým oneskorením, pretože sme opäť trochu cestovali. Tak dôležitý článok ako je nová krabička však nemôžeme za žiadnych okolností vynechať, preto sme ho pre vás pripravili aj keď o pár dní neskôr.


Novembrová krabička mala jesennú tému a až na jedno veľké sklamanie a jedno menšie obsahovala skutočne fajn produkty, tak sa poďme do toho pustiť.

Anatomicals – You Need a Blooming Shower! Rose and Jasmine Body Cleanser, 300 ml
Zo sprcháčov Anatomicals nie sme nijak nadšené, pretože podľa nášho názoru nie sú vôbec dobré. Keby sme boli dostali aspoň inú vôňu, pretože s podobnou vôňou ruží sme nedávno mali v LB iný sprcháč od Anatomicals. Vôňa jazmínu trochu neutralizuje dosť silnú ružovú vôňu, ktorú my teda vôbec nemusíme, takže určite ho minieme, predsa je to iba sprchový gél, no v budúcnosti by sa v LB mohlo objaviť od Anatomicals aj čosi iné.



Schwarzkopf – BC Bonacure Moisture Kick Beauty Balm, 30 ml
Z tohto cestovného balenia neoplachovacieho balzamu na vlasy od Schwarzkopf zo salónovej rady BC Bonacure sme úplne nadšené, pretože z červenej rady BC Bonacure máme masku na vlasy a je totálne božská!!! Je dokonca rovnako dobrá ako Macadamia a to už je čo povedať! Ale späť k balzamu z krabičky. Balzam je určený na normálne až suché vlasy a nanáša sa po umytí do uterákom vysušených vlasov, ktorým dodáva hydratáciu a lesk bez toho, aby ich mastil a zaťažoval. Síce sme ho ešte nestihli vyskúšať, no určite tak čoskoro urobíme, pretože sme z umiestnenia tohot produkto úplne nadšené. Podobné produkty by sme rady videli v LB častejšie.



Crabtree & Evelyn – Gardeners Ultra-moisturising Hand Therapy, 25 g
S touto značkou sme sa doteraz nestretli, preto veľmi rady opäť vyskúšame niečo nové. Tento ultra-hydratačný krémik na ruky obsahuje bambucké maslo, kyselinu hyalurónovú a výťažky z myrty. Okrem rúk hydratuje a ošetruje aj nechty a nechtovú kožičku. Krémik vôbec nie je mastný, rýchlo sa vstrebáva a má jemnejšiu trochu bylinkovú vôňu, takže môže byť.



Lambre – Olive Oil Line Eye Cream, 15 ml
Očný krém v plnom balení určený na suchú a citlivú pokožku nás tiež potešil. Na podobnú produkt v plnom balení sme čakali už dávno, tak snáď nás milo prekvapí aj jeho účinok. Krém je vyrobený z výťažkov z olív a levandule, vďaka čomu pokožku zjemňuje, regeneruje, vyživuje a hydratuje.



Skin&Co – Sicilian Light Serum, 5 ml
No a tu sa dostávame k tomu veľkému sklamaniu a to takmer úplne prázdnej vzorke séra, ktorá mala mať 5 ml, no bola ho tam iba kvapôčka!!! Malo by ísť o sérum, ktoré rozžiaruje a zjemňuje pleť a vyhladzuje vrásky. Z tej maličkej kvapky, ktorá bola dosť jedine na to aby som ho ovoňala ho však nemôžeme ani raz vyskúšať, takže toto bolo za nie že nula bodov, ale obrovskú tučné červené F mínus!


Cattier – Clay Mask Green Clay – Mint, 12,5 ml
Táto bahenná maska s mätou tiež vyzerá veľmi lákavo. Maska je určená na mastnú pleť, z ktorej absorbuje prebytočný maz a navráti jej rovnováhu. Maska sa nanáša v hrubšej vrstve, nechá sa 10 minút zaschnúť a následne sa opláchne. Určite bude podobná ako všetky ostatné bahenné masky, ktorú sú mimochodom jedny z najlepších, takže ak ste mali tento LB, určite ju neváhajte vyskúšať!


MaxFactor – Skin Luminizer Foundation, 50 Natural a 75 Golden, 2 x 2 ml
Dve vzorky nového make-upu od MaxFactor v rôznych odtieňoch. Jedna je však v úplne nepoužiteľnom odtieni 75 Golden. Tento make-up sme ešte neskúšali, no máme už kúpené plné balenie v odtieni 40 Light Ivory, tak vám určite čoskoro dáme vedieť aký je.


Tento boxík by bol nebyť toho prázdneho séra a sprcháču od Anatomicals jedným z najlepších. Balzam na vlasy, očný krém, krém na ruky aj maska sú úplne perfektné a už teraz sa nevieme dočkať ako ich minieme do poslednej kvapky.

A teraz trochu čísiel!!!
Cena Ladyboxu pre Slovensko je 14,- €
Hodnota všetkých produktov a vzoriek ktoré sme v boxe mali je 22,5 € (do hodnoty som nerátala prázdnu vzorku séra od Skin&Co)

3 komentáre:

  1. Hmm... Boxíky nekupujem, ale tento bol zaujímavý. Až na to prázdne sérum. Dosť nepríjemné zistenie :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To hej a čo som videla, tak všetci ho mali prázdne, takže to bolo neseriózne od dodávateľa tých vzoriek. Ostatné veci však boli fajn.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...