sobota 17. januára 2015

Empties december 2014

V decembri sa nám toho oproti ostatným mesiacom nazbieralo v empties krabici nejak pomenej. Poctivo však všetko čo máme doma skúšame a postupne míňame a už teraz sa tešíme na rok 2015, pretože našu najobľúbenejšiu časť mesiaca, ktorou je článok o empties, vám s radosťou budeme prinášať aj naďalej.



Avon Naturals – Colour Moisture Shampoo, 250 ml x 2
Z jedného sme začiatkom mesiaca minuli posledné kvapky, a tak sme sa hneď pustili aj do druhého rovnakého šampónu od Avonu. Šampón určený na farbené vlasy obsahuje výťažky z granátového jablka a olej zo semiačok kamélie. Mal peknú sladkú vôňu, dobre penil a vlasy pri pravidelnom používaní nezaťažoval.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, šampóny od Avonu z rady Naturals sú naozaj dobré a často ich kúpite v akcii za veľmi nízke ceny

Goldwell – Rich Repair Shampoo, 100 ml
Tento šampón od salónovej značky Goldwell sme už raz vďaka LadyBoxu vyskúšali a nedávno sme ho dostali opäť ako darček za predplatné. Šampón je z edícii parfumovaných výrobkov, takže jeho vôňa bola naozaj veľmi pekná, síce trochu silnejšia, no nám to vôbec neprekážalo. Šampón dobre pení a umýva vlasy aj od zvyškov stylingových prípravkov.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, dokonca by sme v LB privítali aj nejaké ďalšie výrobky od tejto značky

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Balea Young – Peachy Rose Dusche, 250 ml
Tento svieži sprchový gél sme si kúpili už dávno, preto sme ho konečne vytiahli spoza ostatných aby naň toľko nesadal prach. Gél má síce skôr letnú vôňu, v ktorej sa premiešava vôňa ruží so sviežimi divokými broskyňami a melónom. Zloženie sprchového gélu je obzvlášť jemné, aby čo najšetrnejšie čistilo mladú pokožku.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, sprchové gély Balea sú vo všeobecnosti vždy dobrá kúpa

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Garnier Mineral – 5 Protection Skin + Clothes 48 h Cotton Fresh, 150 ml
Toto je jeden z nových deosprejov od Garnier, ktoré spoznáte podľa fialového vrchnáčika. Deosprej je už tradične bez obsahu alkoholu a parabénov. Táto rada je obohatená o Mineralit, čo je prírodný absorbčný minerál vulkanického pôvodu, ktorý zabezpečuje väčšinu vlastností tohto deospreja. Nová rada 5 Protection poskytuje kompletnú ochranu proti zápachu, vlhkosti, podráždeniu pokožky, bielym škvrnám na čiernom a žltým na bielom oblečení.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, deospreje od Garnier naozaj odporúčame, pretože podľa nás patria k najlepším na trhu

Balea – Himbeere Handlotion, 300 ml
Konečne so minula aj poriadne veľké balenie mliečka na ruky, ktoré sa mi povaľovalo v kancelárii striedavo na stole a v zásuvke, podľa toho, čo som práve používala. Mliečko malo krásnu ovocnú vôňu, bolo redšie a veľmi jemné. Na rukách nezanechávalo mastnú vrstvu, takže som po jeho použití nezanechávala mastné odtlačky na papieroch. Veľmi som ocenila aj jeho praktické balenie vo fľaške s pumpičkou, takže som nemusela stále zatvárať a otvárať vrchnáčik.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, tieto mliečka na ruky majú v rôznych vôňach a určite si ho opäť niekedy kúpim, teraz však máme poriadnu zásobu iných krémov na ruky (je ich cez 15 HUPS...)

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, vďaka svojmu praktickému baleniu je vhodné na stôl do kancelárie


Mixa – Bi-phase Cleanser, 125 ml
Náš pravidelný účastník v každomesačných empties je vždy nejaký odličovač. Tento mesiac sme opäť siahli po našom obľúbenom dvojfázovom odličovači Mixa, našu recenziu naň nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2014/05/mixa-soothing-toner-mixa-bi-phase.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Nesura – Pore Deep Charcoal Strip For Nose Care, 2 ks
Minuli sme aj posledné dva čistiace pásiky na nos od značky Nesura, ktoré sme kúpili cez eBay. Stále sme mali pocit, že pásiky od The Face Shop sú o čosi lepšie, no za tých pár dolárov to bolo OK.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE

Essence My Skin – Refreshing Cleansing Wipes, 25 ks
Essence My Skin – Caring Cleansing Wipes, 25 ks
Vynovené odličovacie obrúsky od Essence s novou receptúrou nás celkom prekvapili, teda hlavne tie modré s výťažkami z uhorky a limetky určené na normálnu pleť, ktoré nás po novom už vôbec neštípali v oblasti okolo očí. Ružové určené na suchú pleť s výťažkami z granátového jablka a bambusu boli rovnaké ako sme si ich pamätali. Oboje skutočne dobre voňajú, sú dostatočne pevné, majú štruktúrovaný povrch a sú dostatočne dobre navlhčené, takže sa s nimi perfektne čistí pleť.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Tony Moly – I’m Real Nutrition Avocado Mask Sheet, 1 ks
Tony Moly – I’m Real Moisturizing Aloe Mask Sheet, 1 ks
Výživná avokádová maska a hydratačná maska s aloe vera, obe od Tony Moly sú novinkami v našich empties. Síce sme si ich objednali cez eBay už dávno, no až teraz sme ich po prvý krát vyskúšali. Máme ich ešte viacero druhov, každú inú.
Avokádová maska je vysoko vyživujúca vďaka obsahu výťažkov z avokáda, matnú pleť rozžiaruje a dodáva jej potrebnú výživu a zdravý vzhľad.
Maska s výťažkami z aloe vera pleť hydratuje, pôsobí proti akné a má anti-aging účinky.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO, masky boli super a navyše majú aj pekné napadité balenie

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Maxfactor – Face Finity All Day Flawless 3 in 1 foundation, 45 Warm Almond, 30 ml
Opäť som minula ďalšie balenie tohto make-upu, opäť sme vyskúšali nejaké nové a tento je stále jedným z najlepších. Našu recenziu si môžete prečítať tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2014/03/covergirl-vs-maxfactor.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO a sto krát áno

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, aj keď je drahší, stojí za to

Catrice – Camouflage Cream, 010 Ivory, 3 g
Keď sa do sortimentu Catrice dostali tieto husté krémové korektory, ktoré sa nazývajú kamufláž, pretože sú schopné zakryť aj väčšie nedokonalosti, tak sme si hneď tne najbledší museli kúpiť, pretože v bežnej ponuke drogérií sa dovtedy podobný produkt nenachádzal. Korektor je veľmi hustý, má krémovú konzistenciu vďaka čomu sa dobre rozotiera, nie je mastný, perfektne kryje hlavne vďaka tomu, že sa dá navrstviť. Keďže je hustý a trochu sa vlieva do vrások neodporúčame ho pod oči, tento korektor je vhodný na celú tvár a zakrytie najrôznejších nedokonalostí okrem práve spomenutého okolia očí, kde treba používať korektory s ľahším zložením. Tento korektor aj napriek svojej hustote dobre splýva s hustejším aj redším make-upom.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, nové balenie už dávno používame

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, má skutočne perfektné krytie

Covergirl – Clumpcrusher, Very Black, 13,1 ml
Minuli sme aj ďalšiu špirálu od Clump Crusher od Covergirl, táto bola v odtieni very black, takže mala výraznejšiu čiernu farbu. Táto špirála je vhodná skôr na denné líčenie, pretože na riasam nevytvára hrubú vrstvu. Jemnejšia vrstva, ktorá riasy oddelí a rovnomerne pokryje od korienkov až po končeky im dodáva pekný jemné vzhľad. Viac o tejto špirále sa dočítate v našej recenzii tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2014/04/covergirl-clupcrasher-review.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Jelly Pong Pong – Fairy Lashes Mascara, 8 ml
Opakom všetkých dobrých špirál bola rozhodne táto od Jelly Pong Pong, ktorú sme dostali v LadyBoxe a teda musíme sa priznať, že to bola najhoršia špirála akú sme kedy držali v rukách. Táto špirála od začiatku vlastne ani nefarbila a vlastne je normálne asi trestný čin, aby sa tento produkt vôbec volal špirála a predával sa v obchodoch. Hrozná kefka, neskutočne suché zloženie, ktoré sa nenanášalo na riasy a tu sme aj skončili. Ani raz sme ju nepoužili, pretože sa to nedalo a teraz po tom, čo sme ju dostatočne dlho prekladali z miesta na miesto ju oficiálne vyhadzujeme do smetí!

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE, NIE, NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE!!!

Neutrogena – Naturals Lip Balm, 4 g
Tento balzam na pery Neutrogena bol pribalený k opaľovaciemu krému, takže som ho pomerne dlho vôbec nepoužívala. Balzam bol však veľmi príjemný, mal mentolovú vôňu a obsahoval vitamín E, vďaka čomu pery zjemňoval a vyživoval. Napriek tomu, že to bol vlastne iba darček k nákupu, tak nám dobre poslúžil a boli sme s ním spokojné.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Sample week 1
V decembri sme mali aj náš prvý vzorkový týždeň. Samostatný článok o ňom nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2015/01/sample-week-1.html


3 komentáre:

  1. co sa tyka spiraly Jelly Pong Pong nebol to nahodou stary kusok?viacej zien na fb sa na to stazovalo ale bolo aj dost báb kt.sadla.mne napriklad tiez.som ju pravidelne pouzivala.som ju mala rada lebo mihalnice zvyraznila aj ked nie extremne ale zato nelepila-to neznasam ked su mihalnice uplne zlepene.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Možno im do LB poslali staré aj nové pomiešané (pamätám si na to, že viaceré písali, že ju mali takú ako my), viem že LB za to nemôže, to je neseriózne jednanie firmy, ktorá vzorky poskytne. Viackrát sa stalo, že pochybila spoločnosť v prípade produktov, ktoré boli staré, prázdne...

      Odstrániť
  2. Tie vzorky!!! To je neskutočná kôpka :D
    Z vašich spotrebovancov mám obľúbené vlhčené utierky Essence, sú skvelé. Radšej mám tie s granátovým jablkom, pre mňa zatiaľ najlepšie, aké som kedy vyskúšala.

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...