nedeľa 19. apríla 2015

BioBeauty box jar 2015

Vystihnúť, kedy sa dá objednať boxík z e-shopu biobeauty.sk je naozaj o šťastí, takže som naozaj rada, že sa mi to opäť raz podarilo. Tento krát ide o krabičku krásy BioBeauty Jar 2015, plnú rôznych vzoriek a zaujímavých produktov na vyskúšanie. Rovno sa teda pustíme do toho, čo sa v nej vlastne ukrývalo. Ešte však musím pochváliť krásne balenie, ktoré sa páčilo nie len nám, ale aj nášmu pomocníkovi pri rozbaľovaní krabičky.





Figs & Rouge – Coco-Rose Lip Balm, 12,5 ml
Značku Figs & Rouge určite nikomu netreba predstavovať, no ich balzam na pery sme doteraz nemali možnosť vyskúšať. Je hydratačný, a tak ako všetky ostatné ich produkty so 100% prírodným zložením. Balzam má ružovú vôňu, nelepí, má ružovučkú farbu a je plný trblietok. Je však naozaj veľmi pekný a na pocit príjemný.




Mineral Beauty System – Classic Mud Soap, Natural, 125 g
Tuhé mydielko s minerálmi z Mŕtveho mora od z BioBeauty boxíku známej značky, ktorá svoje produkty vyrába priamo v Izraeli. Mydlo obsahuje vysokokvalitné minerýly a bahno z Mŕtveho mora. Pleť jemne čistí a ošetruje a je vhodné na tvár i celé telo.


Dulcia – Šípkový krém na tvár, 25 ml
Dulcia je nová značka slovenskej prírodnej kozmetiky, o ktorej som už čo to počula, tak ma potešilo, že ju môžeme aj vyskúšať. V boxíku sa ukrývalo polovičné balenie šípkového krému na tvár, ktorý má ľahké zloženie, má vysoký obsah šípkového oleja, je obohatený o provitamín B5 a esenciálne oleje. Krémik je vhodný na všetky typy pleti, no mimoriadne sa hodí na suchú a citlivú pleť. Má žltkastú farbu, je hustejší, no nie je mastný, takže je naozaj ľahký, dobre sa rozotiera a pomerne rýchlo sa vstrebáva.


Od slovenskej verzie kozmetiky Lush, ktorou sa stala stále čoraz populárnejšia značka Soaphoria sa v krabičke nachádzali hneď tri zaujímavé vzorky.

Soaphoria – Pure Aloe Organic Body Yogurt, 30 ml
Tento telový jogurt obsahuje jojobový a kokosový olej a extra dávku bambuckého masla, ďalej je obohatený o olej z marhuľových jadier, aloe vera a vitamín E. Vďaka tomuto bohatému zloženiu dodáva pokožke vitalitu, jemnosť a vláčnosť. Jogurt má zelenkastú farbu, stredne hustú konzistenciu a jemne, no zato celkom pekne vonia.



Soaphoria – Beauty Warrior Shower Cream, 20 ml
Ďalšou zaujímavou vzorkou je sprchový krém, ktorý je vyrobený z čierneho čaju, esenciálnych mastných olejov z limetky, feniklu a grapefruitu, obohatený o antioxidanty, minerály a stopové prvky ako sú draslík a flór a tiež obsah vitamínov A, B, E a F. Tento sprchový krém priaznivo pôsobí proti celulitíde, prečisťuje a ozdravuje pleť, stimuluje lymfatický systém a odbúrava toxické látky z tela. Krém je vo forme ľahkej a nadýchanej peny, má limetkovú vôňu a sú v ňom kúsky čierneho čaju.



Soaphoria – Nutrishamp, 7 g
Poslednou vzorkou v tvare kúsky syra je tuhý šampón na suché, poškodené a namáhané vlasy. Šampón obsahuje makadamiový, jojobový, olivový a kokosový olej a tiež bambucké maslo, po styku s vodou sa krásne napení. Obsahuje kombináciu pomaranča, ylang-ylang, ópia a medu, ktoré sa počas umývania vstrebú do vlasov a krásne ich prevoňajú.



SkinBlossom – Moisturising Body Lotion, 5 ml
Vzorka hydratačného telového mlieka, vhodného na všetky typy pokožky. Telové mliečka obsahuje kakaové maslo, pomarančový a arganový olej. Je dosť husté, pripomína až telový krém, dobre sa rozotiera, rýchlo sa vstrebáva a po nanesení zanecháva pokožku hladkú bez mastného povlaku.


Natura Siberica – Extra-firming Hand Cream, 6 ml
Vzorka krému na ruky s výťažkom zo sibírskeho žen-šenu. Krém navracia pružnosť a zdravý vzhľad namáhanej pokožke rúk, tónuje ju a hydratuje.

Natura Siberica – Soaphora Japonica Day Cream, 6 ml
Pleťový krém s výťažkami zo sofory japonskej určený na mastnú a kombinovanú pleť. Je to hydratačný krém sa ľahkým zložením, pleti dodáva až 24 hodinovú hydratáciu bez nadmernej tvorby mazu, takže pleť zanecháva matnú a zároveň hydratovaný. Krém obsahuje ochranný faktor SPF 15.


Tento boxík nás veľmi baví, pretože vždy obsahuje zaujímavé produkty a opäť si ho rady objednáme, keď bude v predaji na stránkach e-shopu http://www.biobeauty.sk. Určite sa nezabudnite pozrieť aj na ich FB stránku https://www.facebook.com/BioBeauty.sk, kde sa dozviete všetky novinky a taktiež často mávajú súťaže.

7 komentárov:

  1. Tento boxík sa teda vydaril :) Mňa veľmi láka vyskúšať tú slovenskú značku Dulcia, tiež som o nej už čo to počula a zatiaľ žiadne negatíva...
    pinkshaaark

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow, nádhera. Taky by se mi takový boxík líbil. :-)
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jak já vám zavidím takový krásný beauty-box. Škoda, že žádná značka nebo e-shop v ČR nemá stejný super nápad, posílat box s přírodní kosmetikou :-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, je to super nápad a vždy sú v tomto boxíku produkty a vzorky produkty z ich e-shopu, takže komu sa páči to čo predávajú, nie je nikdy sklamaný ;)
      Treba sa u nich informovať, možno by časom vedeli zariadiť zasielanie aj do Čiech ;)

      Odstrániť
  4. Krásny boxík, super obsah. Akurát ja by som bola sklamaná z odtieňa toho balzamu na pery. Nemám rada takéto perleťko-trblietkavé farbičky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na leto bude fajn taký trblietavý. Ja vlastne ani vôbec neviem aké sú tiež ostatné, či sú tiež ružové a trblietkové, alebo je každý úplne iný. Vo všetkých boxíkoch bol však myslím tento ružový.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...