piatok 10. apríla 2015

New in marec 2015

V marci sa nám nových produktov pomerne nakopilo. Môže za to určite aj nová limitka od Essence a tiež objednávka pleťových masiek Freeman, no okrem toho máme aj pár iných nových produktov. Kúpili sme si pár noviniek aj starších produktov, z ktorých sme niektoré chceli hlavne vyskúšať.


Maybelline - Super Stay Better Skin Flawless Finish Foundation, 005 Light Beige
Najnovší make-up od Maybelline sme určite nemohli nechať ujsť. Videli sme mnoho dobrých recenzií, preto sme nad jeho kúpou neváhali ani minútu. Zloženie make-upu obohatené o vitamíny, by malo okrem bežnej každodennej práce make-upu aj zlepšovať vzhľad a kvalitu pleti. Viditeľne lepší vzhľad by mala pleť nadobudnúť už po 3 týždňoch pravidelného používania. Make-up tiež zjednocuje tón pleti a vďaka ochrannému faktoru SPF 20 je vhodný aj na blížiace sa slnečné dni. Vzali sme si najbledší odtieň a zdá sa, že sme urobili dobre, aj keď som ho zatiaľ skúšala iba raz. Make-up má príjemné ľahké zloženie, ktoré je síce trochu hustejšie, no aj napriek tomu sa dobre rozotiera.
Ak ste už tento make-up vyskúšali lepšie, určite nám dajte vedieť ako ste s ním spokojné.


L’Oréal - Nude Magique Blur Cream, Light to Medium Skin
Túto novinku od L’Oreal vám všetkým určite odporúčame už po pár použitiach. Je to produkt veľmi podobný ako Porefessional od Benefitu. Ide o krém, ktorý môžete použiť samostatne na zakrytie pórov a zjednotenie pleti, alebo ako podklad pod make-up. Krém je veľmi jemný, po rozotrení ho na pokožke vôbec necítiť, má skutočne ľahké zloženie, nie je mastný a dobre splýva s make-upom.


Maybelline - Fit me!, 125 Nude beige
Na tento púder bola zľava v kupónovej knižke DM, takže som si ho kúpila viacmenej do zásoby, keďže rovnaký mám ešte nie celkom minutý. Tento púder je veľmi ľahký, má prirodzený odtieň, veľmi sa nepráši, pekne splýva s make-upom a nevytvára efekt takzvanej omietky.


L’Oréal - Skin Perfection Micellar Gel
Vyskúšať túto gélovú micelárku sme sa chystali, odkedy sa objavila v drogérkach. Hypoalergénne zloženie bez alkoholu a parfumácie je určené pre citlivé oči a tiež vhodné pre nositeľky kontaktných šošoviek. Micelárny gél je naozaj gélový, zahrkaním sa v ňom vytvárajú bublinky a má trochu zvláštnu, ako keby sterilnú vôňu.

L’Oréal - Jemný odličovač
Keďže na výrobky L’Oréal bola zľava 25% vzala som na vyskúšanie aj dvojfázový odličovač. Ide o jemný odličovač, ktorý je vhodný aj na citlivé oči. Keďže je dvojzložkový, mal by dokázať odlíčiť aj vodeodolný make-up. O tom, či to dokázal vás určite budeme informovať.


Mixa - Bi-phase Cleanser
Náš obľúbený odličovač od Mixa nemohol chýbať, pre prípad zlepšenia si nálady ak niektorý z nových nebude fungovať podľa našich očakávaní http://nightowlsdaily.blogspot.sk/mixa-soothing-toner-mixa-bi-phase.html

Balea - Make-up Remover Waterproof
Už dlhšiu dobu sme sa chystali vyskúšať dvojfázový odličovač od Balea, ktorý je jedným z najlacnejších. Podľa popisu by si mal rovnako ako ostatné poradiť aj s vodeodolným make-upom, tak sa necháme prekvapiť.


Yves Rocher - Redberries Hand Cream
Hydratačný krémik na ruky s vôňou lesného ovocia som dostala ako darček. Krémik má redšiu konzistenciu, dobre sa rozotiera a rýchlo sa vstrebáva do pokožky. Ruky zanecháva jemné, bez mastného povlaku a krásne voňavé.

Yves Rocher - Redberries Nourishing Lip Balm
Ako darček som dostala aj balzam na pery s vôňou lesného ovocia. Takýto balzam sme doteraz nemali, ale som presvedčená o tom, že bude voňavý.



Lolita Lempicka
Lolita Lempicka - Si Lolita
Pri nákupe v e-shope parfums.sk ma zaujali tieto miniatúrky parfumov Lolita Lempicka. Jeden z nich je ešte stále dostupný za cenu 1,22 € http://www.parfums.sk/lolita-lempicka/le-premier-parfum-toaletna-voda-tester-pre-zeny/


Freeman pleťové masky
Objednali sme si aj množstvo pleťových masiek Freeman. Celá článok venovaných týmto maskám nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/velky-prehlad-pletovych-masiek-freeman.html


Essence Cinderella LE
Hneď začiatkom mesiaca sa objavila v DM-kách aj nová limitovaná edícia od Essence, ktorá bola venovaná nedávno na novo sfilmovanej rozprávne Popoluška. Článok aj s detailnými fotkami produktov, ktoré sme si z tejto limitky kúpili nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/essence-cinderella-le.html

3 komentáre:

  1. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super nákup! Lolita Lempicka mám jeden parfém a milujem ho! A tieto miniatúrky vyzerajú rozkošne :) Vyhladzovač od L´Oreal mám tiež, ale ja z neho teda nie som nadšená. Make-up mi po ňom ako by len sedel na pleti, vôbec sa nedá dobre zapracovať. Neviem, či je to mojim typom pleti, make-upom alebo týmto produktom, no zatiaľ mi len obstáva na stolíku.
    pinkshaaark

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nákupy parádne, ale obdivujem vás -mať takúto zásobu odličovačov :)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...