sobota 16. mája 2015

Empties marec + apríl 2015

Tento krát tu máme dvojmesačné empties a nazbierali sme ich teda poriadnu kopu. Opäť sa medzi nimi nájde množstvo nových produktov, ktoré ste ešte u nás nevideli, takže znovu naša krabica plná prázdnych obalov zaručuje zaujímavé čítanie o najrôznejšej kozmetike.




Schwarzkopf – Essence Ultime Biotin+ Volume Shampoo, 250 ml
Rada šampónov Essence Ultime od Schwarzkopf si ma získala už po prvom vyskúšaní. Po zlatom určenom na poškodené vlasy sme na výmenu siahli aj po fialovej variante, ktorá dodáva vlasom objem. Šampón má ľahké zloženie, ktoré nezaťažuje vlasy, vytváral bohatú penu, vlasy dobre umyl a krásne voňal. Bol to rozhodne jeden z najlepších šampónov dodávajúch objem, aké som kedy vyskúšala. Vlasy boli ľahké a skutočne boli prevzdušnené a mali väčší objem hneď od korienkov. Tieto šampóny sú špeciálne svojim zložením obsahujúcim unikátnu kombináciu Ultime 4 Complex, ktorá sa skladá z výťažku z perál, pantenovu, ušľachtilého proteínu a keratínu.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO, aj napriek vyššej cene sú tieto šampóny a tiež ostatné produkty z rady Essence Ultime hodné každého centu

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, ak hľadáte niečo nové a kvalitné na vyskúšanie, tak určite sa poobzerajte aj po týchto výrobkoch značky Schwarzkopf

Herbal Essences - Clearly Naked Shine Shampoo, 400 ml
Opäť šampón od Herbal Essences z rady Naked, ktorú sme si veľmi obľúbili. Tentokrát sme vyskúšali šampó pre lesk vlasov s obsahom bieleho čaju a výťažkov z mäty. Má veľmi príjemnú vôňu, výborne pení a vlasy dobre umyje, nezaťažuje ich, ani nevysušuje a vlasy sú po použití skutočne jemné a lesklejšie. Samozrejme, ako aj všetky ostatné výrobky z rady Naked, aj tento šampón je bez obsahu silikónov, parabénov či farbív.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO.

L’Oreal – Elseve Fibralogy Shampoo, 250 ml
Skúšať najrôznejšie značky a druhy šampónov je celkom zábava a keďže máme každá inú farbu aj kvalitu vlasov, tak je to ešte o čosi zaujímavejšie. Po šampóne Elseve Fibralogy som pokukovala už riadne dlho. Je určený na jemné vlasy a vďaka Filloxane preniká až do vlasového vlákna a posilňuje ho zvnútra. Jedno balenie však určite nestačilo na to, aby sme spozorovali nejaké zmeny, aj keď by sa mali dostaviť už po 5-tich umytiach. Tento šampón bol však všeobecne tiež dobrý, príjemne voňal, vlasy dobre umyl a nezaťažil ich, čo je pre jemné vlasy dôležité.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Asi ÁNO. Ešte by som tomuto šampónu dala šancu a skúsila jeho dlhodobejšie používanie.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Anatomicals – You Need a Blooming Shower! Rose and Jasmine Body Cleanser, 300 ml
Myslím, že o nespokojnosti so sprchovými gélmi Anatomicals sme už toho popísali až dosť, takže naposledy už iba v krátkosti. Tieto sprchové gély sme dostali prostredníctvom krabičky krásy LadyBox. Sprcháče majú síce pekné balenie a nápadité názvy a popisy, no to je ich jediné pozitívum. Tieto sprchové gély vôbec nepenia a pochybujem, že sa s tým niekto dokáže umyť, pretože gél sa skôr ako sa premení na penu ako keby rozplynie vo vode a vy sa umývate iba mokrou špongiou bez ničoho. Skutočná katastrofa!

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE, NIE a NIE!!!

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE!

Candy Girl – Shower Gel Strawberry, 150 ml
Tento sprchový gél som dostala ako darček. Doteraz som o takej značke nepočula, no ani to nebol bohvie aký zázrak. Gél slabo penil a síce celkom príjemne jahodovo voňal nebola to žiadna sláva. Pokožka bola po jeho použití skôr suchá a bolo jej treba dopriať poriadnu dávku hydratácie.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE

Avon Planet Spa – Amazonian Treasures Creamy Body Scrub, 200 ml
V poslednej dobe sme trochu upustili od objednávania z Avonu, no ešte pred pár mesiacmi sme si objednali dva telové peelingy. Tento strašidelne fialový z rady Planet spa s výťažkami z plodov Acai ma zaujal práve tými Acai plodmi. Peeling bol hustý a krémový a veľmi pekne voňal. Obsahoval malé, jemné, zrejme umelé peelingové čiastočky a tmavo fialové želé guľôčky, ktoré pri aplikácii praskali a rozpúšťali sa. Peeling bol veľmi príjemný, nebol veľmi drsný, no obsahoval dostatočné množstvo jemný čiastočiek, takže pokožku dokonale premasíroval, prekrvil a očistil.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, peeling ma prekvapil a keď minieme ostatné, ktoré máme v zásobe, určite opäť vyskúšame nejaký z Avonu z rady Planet spa.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Soaphoria – Beauty Warrior Shower Cream, 20 ml
Tak a teraz sa pripravte na poriadne veľké pochvalu, ktorú si zaslúži tento sprchový krém od slovenskej značky Soaphoria. Vzorku sme dostali z BioBeauty boxíku, ktorý vychádza príležitostne a vždy sa tešíme, keď sa nám podarí objednať si ho. Už sme vďaka nemu vyskúšali viacero výrobkov Soaphoria a vždy sme boli spokojné. Tento krát nás však prekvapil už samotný nápad nadýchanej krémovej peny, ktorá obsahovala kúsky sušených byliniek, úžasne voňala a navyše by tento „bojovník krásy“ mal bojovať aj proti celulitíde. Viac o tomto produkte sa dozviete v tomto článku: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/biobeauty-box-jar-2015.html

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? Určite ÁNO, stánok Soaphoria je už aj v nákupnom centre v našom meste a toto je prvý adept na nákup plného balenia.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Earth Terapeutics - Tea Tree Oil Cooling Foot Scrub, 50 ml
Tento scrub na chodidlá obsahoval olej z austrálskeho čajovníka, výťažky z chladivej mäty, gaultérie a ďalších rastlín. Obsahoval hrubšie prírodné čiastočky, ktoré odstránili odumretú a zhrubnutú pokožku na chodidlách a taktiež ošetrili suchšie miesta. Má jemnú vôňu čajovníka a pokožku chodidiel skutočne vyhladil a zjemnil.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO.


Rexona – Happy 48 h Anti-perspirant, 150 ml
Rexona – Sexy 48 h Anti-perspirant, 150 ml
Myslím, že tieto deo-spreje sme skúšali po prvý krát a síce pri aplikácii väčšieho množstva produktu zanechávajú na pokožke priesvitný povlak, nebolo to úplne najhoršie. Treba ich teda nanášať opatrne v tenšej vrstve, no aj tak vás počas bežného dňa ochránia pred potom a nepríjemným zápachom. Oba veľmi pekne voňali a keďže sú bez obsahu alkoholu, tak nedráždili pokožku. Aj keď im chýba prvok ochrany oblečenia, určite patria medzi tie lepšie, ktoré sme kedy vyskúšali.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? ÁNO, nedalo mi a na vyskúšanie som kúpila ešte ďalšie dve varianty

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Bath & Body Works - Coconut Lime Breeze Body Lotion, 88 ml
Mini verzia telového mliečka od Bath & Body Works tentokrát s úžasnou vôňou kokosu a sviežich limetiek. Jeho konzistencia je skôr tekutejšia, veľmi dobre sa rozotiera a vstrebáva do pokožky, nemastí a pokožka po použití zostáva jemná, hydratovaná a prevoňaná. Skutočne nechápem ako to v Bath & Body Works robia, ale všetky ich produkty majú také úžasné a jedinečné vône ako žiadna iná kozmetika, nehovoriac o sviečkach, ktoré nemajú chybu.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO.

Soaphoria – Pure Aloe Organic Body Yogurt, 20 ml
Ďalšou vzorkou kozmetiky Soaphoria, ktorú sme vyskúšali vďala BioBeauty boxíku bol telový jogurt s výťažkami z aloe vera. Telový jogurt bol radšej konzistencie, dobre sa rozotieral a rýchlo sa vstrebával do pokožky bez zanechania mastného povlaku. Maj bledučko zelenkastú farbu a jemné vôňu aloe. Aj o tomto produkte sa viac dočítate v článku o jarnom BioBeauty boxe tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/biobeauty-box-jar-2015.html

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

SkinBlossom – Moisturising Body Lotion, 5 ml
Vzorka hydratačného telového mlieka určeného na všetky typy pleti. Produkt bol veľmi hustý a pripomínal skôr telové maslo. Toto hydratačné mlieko obsahuje kakaové maslo a pomarančový a arganový olej. Aj keď bola konzistencia veľmi hustá, produkt sa veľmi dobre rozotieral a rýchlo sa vstrebával do pokožky, ktorú zanechával na dotyk hladkú a jemnú.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Lush - New Charity Pot Hand & Body Lotion, 10 g
Tomuto maličkému krémiku na ruky a telo sme neodolali pri nákupe v Lush. Bol skutočne úžasný, hustý, výborne hydratujúci s krásnou vôňou ruží a vanilky a keďže je to Charity Pot, 100% jeho ceny poputuje na dobrú vec.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO.

Essence – Cookies & Cream LE Hand Balm, 100 ml
Krémik na ruky z koláčikovej limitky od Essence sa mi veľmi páčil. Bol hustejší, no pritom sa dobre rozotieral a vstrebával do pokožky rúk. Zloženie s obsahom mliečnych proteínov a výťažku z bavlny zanechávalo pokožku príjemne jemnú a hladkú. Krémik navyše krásne sladko voňal.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, nám sa krémiky od Essence páčia a vyhovujú nám

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, aj keď tento už dostupný nie je, v ponuke je základná rada a tiež často bývajú takéto limitkové

Lavera – Orange Feeling Handcream, 20 ml
Cestovné balenie pomarančového organického krémiku od značky Lavera bolo tiež veľmi fajn. Krémik mal redšiu konzistenciu a dobre sa rozotieral aj vstrebával. Obsahoval výťažky z bio pomarančov a bio rakytníka. Krémik mal tiež príjemnú pomarančovú vôňu, ktorá sa miešala s nejakou bylinkovou.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Asi ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Crabtree & Evelyn – Gardeners Ultra-moisturising Hand Therapy, 25 g
Malé cestovné balenie krémiku na ruky od značky Grabtree & Evelyn bolo tiež zaujímavé. Krémik bol hustý a skutočne dobre hydratoval. Krémik mal neobvyklú vôňu rozmarínu a obsahoval výťažky napríklad práve z rozmarínu, ale aj uhorky a šalvie.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Asi ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


St. Ives - Fresh Skin Apricot Scrub, 283 g
Marhuľového scrubu na tvár od St. Ives sa nám už podarilo minúť celé veľké balenie. Tento scrub je jednotkou medzi scrubmi v USA aj UK a patrí medzi najobľúbenejšie produkty starostlivosti o pleť mnohých zahraničných blogeriek. Rovnako sa osvedčil aj nám a patrí k naším najobľúbenejším. Viac sa o ňom a našich dojmoch z neho môžete dočítať v podrobnejšej recenzii tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/st-ives-scrubs-3x-review.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO, či už si ho prinesieme z nejakej cesty do USA/UK, alebo si ho objednám cez internet, rozhodne stojí za to.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, ako aj všetky produkty od značky St. Ives, ktoré sú naozaj veľmi kvalitné a aj za veľmi rozumnú cenu.

Clarins - One-Step Gentle Exfoliating Cleanser, 20 ml
Tento jemný čistiaci scrub mal veľmi príjemnú pomarančovú vôňu, pri používaní trošku penil a obsahoval malé peelingové čiastočky, ktoré pleť dobre očistili a zbavili ju odumretých buniek, no boli dostatočne jemné aby ju vôbec nepodráždili. Po opláchnutí bola pleť jemná, svieža a čistá.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE, je pomerne drahý a nám sa veľmi dobre osvedčili rôzne scruby od St. Ives, ktoré sú omnoho dostupnejšie a viac nám vyhovujú ako tento od Clarins.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, ale skôr by sme vám odporučili rôzne scruby od St. Ives, ktoré sú omnoho lacnejšie a veľmi kvalitné.

Etude House - Wonder Pore Freshner
Toto tonikum v maličkom cestovnom balení je jedným z našich ebay-ových úlovkov. Jeho úlohou je čistiť póry z vnútra aj z vonka, sťahovať ich a tým tiež predchádzať vzniku nedokonalostí. Tonikum pleť dočistilo, po jeho použití neštípala, nebola vysušená či napnutá a na dotyk nelepila. Povedala by som, že bol ešte menej agresívne ako to od Essence, ale myslím si že ako prevencia pred vznikom nedokonalostí a na každodenné tonizovanie pleti by bolo vhodné najmä pre tých s mastnejšou či zmiešanou pleťou. Celkovo má táto mini verzia presvedčila a rada by som ho vyskúšala znova... škoda že sa u nás dá zohnať len ťažko.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO.

Mixa - Micellar Water, 400 ml
Keď sa mi do rúk dostala micelárka od Biodermy a už som ju dlhšiu dobu používala, usúdila som, že asi bude skutočne hodná tej ceny, ktorú za ňu pýtajú. Bola to s prehľadom najlepšia akú som dovtedy vyskúšala. Postupne sa mi míňala a v drogérke som objavila micelárku od Mixi, tak som si ju vzala na vyskúšanie. Hneď po jej prvom použití som bola príjemne prekvapená. Používam ju najme na dočistenie pleti po odstránení väčšiny make-upu čistiacimi pleťovými obrúskami a s touto úlohou si hravo poradí. Pleť po jej použití nelepí, nevysušuje ju ani inak nedráždi. Neštípe ani v očiach a je vhodná aj pre tých s citlivou pleťou, či očami. Veľmi mi vyhovuje a som rada, že som objavila dostupnejšiu micelárku, ktorá je porovnateľne dobrá.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, už používame jej druhé balenie.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, myslím že sa veľmi približuje aj tej najslávnejšej od Biodermy.

Essence - Pure Skin Anti-spot Toner & Powder, 200 ml
Tonikum od Essence z rady Pure Skin je určené najme pre mastnú a zmiešanú pleť. Obsahuje púder, ktorý napomáha absorbovať prebytočný olej z pleti a zmatňuje ju, a tiež kyselinu salicilovú, ktorá zase bojuje proti nedokonalostiam pleti, ako sú vyrážky a čierne bodky. Toto tonikum nie je také agresívne, ako napríklad to od Garnier, a tak pleť až tak nevysušuje, stále je však potrebná jej dostatočná hydratácia. Toto je už naše druhé balenie, no nemáme až tak problematickú pleť a ak raz za čas potrebujeme bojovať s nejakými nedokonalosťami na pleti, radšej siahneme po tom od Garnie, ktoré je síce agresívnejšie, ale aj efektívnejšie.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Možno, radšej však siahneme po tom od Garnier.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, ak je vaša pleť mastnejšia a potrebujete tonikum na denné používanie.

Mixa - Bi-phase Cleanser, 2 x 125 ml
Najlepší odličovač očného make-upu, ktorý sme mali možnosť vyskúšať. Viac o ňom si môžete prečítať tu:

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO.

Balea – Odličovač vodeodolného make-upu, 100 ml
Výrobky značky Balea sú väčšinou veľmi kvalitné a dokážu sa vyrovnať ostatným omnoho drahším značkám, no tento dvojzložkový odličovač vodeodolného make-upu je úplným opakom toho dobrého, čo táto značka ponúka. Odličovač na prvý pohľad vyzerá ako tie ostatné, no s tým odličovaním je to už horšie. Mal veľké problémy aj s obyčajnou špirálou, s vodeodolnou by určite ani nepohol. Aj v prípade obyčajnej špirály to bolo veľmi zlé, nerozpúšťal ju a iba sa mrvila. Mal problém dokonca aj s krémovými očnými tieňmi.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE, tento výrobok vôbec nefunguje podľa popisu uvedeného na obale

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE


St. Ives - Refreshing Facial Cleansing Wipes, 35 ks
Neviem, či sme to iba my, no všetky výrobky od značky St. Ives, ktoré sme doteraz vyskúšali absolútne milujeme. Výnimkou nie sú ani tieto čistiace obrúsky s extraktom z kamilky. Ich miernou nevýhodou oproti tým od Simple je, že tkanina, z ktorej sú vyrobené je tenšia a trochu viac sa naťahovala, no je ich v balení o 10 ks viac, čo je miernou výhodou. Tiež sú dostatočne vlhčené, dobre odstraňujú make-up a pleť ani oči nedráždia. Viac si o nich môžete prečítať v článku tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/simple-st-ives-cleansing-wipes-haul.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO.

Simple - Cleansing Facial Wipes, 25 ks
Tieto odličovacie obrúsky od značky Simple sú asi najlepšie aké sme kedy vyskúšali. Už sme ich mali aj v minulosti, a tak, keď sme mali možnosť si ich znovu kúpiť, tak sme sa predzásobili, ako môžete vidieť v našom článku tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/simple-st-ives-cleansing-wipes-haul.html kde k nim nájdete aj podrobnejšie popisy. Obrúsky sú dostatočne veľké a z pevnej, ale veľmi jemnej tkaniny, stačí nimi pár krát prejsť po tvári a všetok make-up je hneď zotretý, žiadne silné šúchanie, trenie a dráždenie pokožky tváre teda nie je nutné. Sú dostatočne vlhčené a po odstránení make-upu pleť nelepí ani neštípe, nedráždia ani citlivé oči. Môžeme skutočne iba ľutovať, že značka Simple u nás nie je dostupná.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO.

The Face Shop – New Zealand Volcanic Clay Black Head Aloe Nose Strip, 3 ks
The Face Shop – New Zealand Volcanic Clay Black Head Charcoal Nose Strip, 3 ks
Opäť tu máme aj čistiace pásiky na nos, naše obľúbené od značky The Face Shop. Nedávno prešli zmenou balenia a aj keď sa nám viac páčilo to staré, nič to nemení na ich kvalite. Pásiky v novom modrom balení sú úplne rovnaké, ako boli tie predtým, dôkladne sme preskúmali ich zloženie, aby sme sa o tom presvedčili.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Etude House - Essential Mask Sheet, Pomegranate, 20 ml
Etude House - Essential Mask Sheet, Yogurt Strawberry, 20 ml
Plátenných masiek z abecedovej série od Etude House sme mali už niekoľko, a tak ako tie predtým, tak aj tieto musíme pochváliť. Tieto masky sú o kúsok menšie ako tie od Holika Holika, no ich veľkosť je stále optimálna a dobre na pleti sedia. Sú nasiaknuté veľkým množstvom produktu, ktorý sa vám následne vsakuje do pleti, a tak sú veľmi vyživujúce. Obe masky majú tiež príjemnú jemnú odpovedajúcu vôňu a samozrejme rozkošné obaly.
Maska s granátovým jablkom vyhladzuje a zjemňuje pleť, dodáva jej elasticitu a zdravý vzhľad.
Maska s jahodovým jogurtom pomáha zase navracať suchej a trpiacej pleti jemnosť a hydratáciu.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO.

Holika Holika - Juicy Mask Sheet, Honey, 1 ks
Týchto plátenných masiek od Holika Holika sme vyskúšali už niekoľko, sú dostatočne veľké, napustené veľkým množstvom produktu, ktorý sa výborne vsakuje do pleti, ktorá je po použití svieža a hydratovaná. Táto konkrétna obsahovala med, ktorý pleť napomáha najmä vyživovať, maska mala tiež veľmi príjemnú medovú vôňu a samozrejmosťou pri týchto maskách je aj ich pekné balenie.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO.

Dr. Chen Patika – Collagen Essence Sheet Mask Green Grapes, 30 g
Dr. Chen Patika – Collagen Essence Sheet Mask Aloe, 30 g
Plátené masky na tvár, ktoré výnimočne nie sú priamo z Kórei, ale kúpené ú nás v DM-ke. Obe masky boli skôr priemerné, ich balenie vyzeralo úplne rovnako a líšili sa iba nálepkou na prednej strane. Hroznová maska mala vďaka výťažkom z hrozna bohatým na vitamín C a antioxidanty čistiť póry, predchádzať vzniku zápalov a akné, hydratovať a pomáhať liečiť už vzniknuté kožné problémy. Maska s výťažkami z aloe vera bohatá na vitamíny, proteíny, enzýmy a aminokyseliny mala čistiť a sťahovať póry, zmierňovať vznik kožného mazu a podporovať vstrebávanie výživných látok do pokožky.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Asi NIE, máme lepšie skúsenosti s inými značkami

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE

Lavera – Harmonizujúca hydratačná maska, 10 ml
Táto krémová maska je určená nielen na hydratáciu pleti, ale aj na jej harmonizáciu a tonizáciu. Zloženie bohaté na výživné látky pleť rozžiari, čistí, hydratuje, regeneruje a dodáva jej zdravý vzhľad. Maska obsahuje výťažky z bio nechtíka lekárskeho, bio zázvoru a maslo z mangových jadier. Maska sa necháva pôsobiť 10 – 15 minút a následne sa zmyje vlažnou vodou alebo sa jej zvyšky vmasírujú do pleti.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Maybelline - The Rocket Volum Express, 9,6 ml
Aj špirála The Rocket od Maybelline patrí už k našim stáliciam. Veľmi nám vyhovuje jej kefka, ktorá je väčšia a gumená s množstvom malých štetiniek, ktoré dokonale rozčešú riasy a nezlepia ich. Už dávnejšie sme ju vychválili v našej recenzii, ktorú si môžete prečítať tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/maybelline-rocket-volum-express-review.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO.

Covergirl – Clumpcrasher, black, 13,1 ml
Minuli sme žiaľ aj poslednú z našej zásoby špirál Clumpcrasher od Covergirl. Táto špirála je vhodná skôr na prirodzene vyzerajúce denné líčenie. Nelepí, nehrudkuje, má pevnú umelú kefku, ktorá riasy dokonale rozčeše a oddelí, vďaka čomu vytvorí pekný vzhľad rias. Našu recenziu na túto špirálu nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/covergirl-clupcrasher-review.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Essence Guerilla Gardening LE - Eyebrow Mascara, 02 My Piece of Land, 6 ml
Tieto farbiace špirály na obočie z limitovanej edície Guerilla Gardening boli zrejme vôbec prvé, ktoré sa u nás dali dostať. Bola dostupná v dvoch odtieňoch, toto je ten tmavší. Obočie jemne zafarbila, zahustila, keďže obsahovala mikrovlákna a obočie zafixovala, tak ako ste ho vytvarovali.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE, keďže to bola aj limitovaná edícia a momentálne používame tie od Maybelline s ktorými sme veľmi spokojné.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, síce nie túto konkrétnu, no podobné špirály na obočie už má v stálom sortimente Essence aj Catrice.

Catrice - All Matt Plus Shine Control Make Up, 010 Light Beige, 30 ml
Už niekoľké balenie tohto make-upu v staršej, alebo v tejto vynovenej verzii, ktoré sa objavilo v našich empties. Patrí k mojim najobľúbenejším make-upom vôbec. Je vhodný na celoročné použitie, v zimných mesiacoch napomáha hydratovať pokožku tváre, nevysušuje ju a jeho ľahké zloženie zase nezaťažuje pleť, takže ani v letných horúčavách nepôsobí ťažko a ako maska. Viac sa o ňom môžete dozvedieť z našej recenzie tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2013/01/make-up-pod-15.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, určite si ho kúpim znovu.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO.

Nature Republic – Collagen Dream 70 Emulsion
Nature Republic – Collagen Dream 90 Skin Booster
Vzorky kórejskej kozmetiky Nature Republik v rozkošnom balení v malých fľaštičkách. Ide o výrobky s morským kolagénom a výťažkami s bobúľ acai. Tieto produkty pôsobia na vrásky, ktoré pomáhajú vyhladzovať a vďaka vitamínu E obsiahnutom v plodoch acai dodávajú pleti mladý a svieži vzhľad.

Či by si sovičky kúpili plné balenie tohto produktu? ÁNO, síce ide o drahú záležitosť, no určite sa oplatí

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

3 komentáre:

  1. Musím říct, že mě produkty Anatomical zaujaly už jen díky obalu, ale říkáš, že ti nevyhovovaly..
    Každopádně značku neznám, ale vypadá celkem zajímavě. :)
    Líbí se mi styl tvých recenzí. :)

    Zvu tě k sobě na blog, byla bych ráda, kdybychom se např. vzájemně sledovaly přes GFC, pokud tě můj obsah blogu zaujme. www.gatetoneverland.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme za pozvanie :)

      No Anatomicals síce vyzerá veľmi pekne, zaujímavo a netradične, čo sa obalov týka, ale napríklad sprchové gély vôbec nepenia a je to ako umývať sa čistou vodou.

      Odstrániť
  2. Parádní spotřeba, sprcháč Anatomicals ted používám a taky mi vadí, že nepění. A krémy Essence též zbožnuji.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...