nedeľa 21. júna 2015

EOS balzamy v DM-ke

Populárne americké balzamy na pery EOS, ktoré majú tvar guľôčky sa pred niekoľkými týždňami dostali už aj k nám. Sú to tie, ktorým reklamu robia všetky možné celebrity, ktoré sa pretŕčajú pred paparazzmi alebo postujú selfies práve s týmito balzamami v rukách: EOS CELEBRITY

Značka EOS evolution of smooth je na trhu v USA iba od roku 2009, no hneď sa tieto balzamy v zaujímavom farebnom balení v tvare guľôčky bez akýchkoľvek nálepiek a potlačí, stali číslom jedna v predajnosti na americkom trhu. Za svoj úspech určite vďačia aj novému dizajnu balenia, no hlavne už spomínaným celebritám, časopisom a tiež beauty blogerkám, ktoré správu o týchto balzamoch šíria internetom rýchlosťou svetla.


EOS nájdete zatiaľ v obchodoch DM, kde sa po prvotnom expresne rýchlom vypredaní nachádzajú v stojane s ostatnými balzamami na pery. Dostupné sú zrejme v 3 - 4 variantách - modrý Blueberry Acai, ružový Strawberry Sorbet, červený Summer Fruit a zrejme aj bordový Pomegranate Raspberry. Čo ma veľmi sklamalo je cena týchto balzamov, ktoré v zahraničí stoja polovicu a napríklad v USA dokonca menej než balzamy Maybelline Baby Lips. Nehoráznu cenu 7,99 € vidíte aj na fotke.


Tieto balzamy na pery sme si dopriali aj my, no nie z našich predražených obchodov. Máme celkom iné druhy ako sa u nás predávajú, takže ak ste zvedavé na dlhší článok a detailnejšie fotky, odporúčame vám našu recenziu, ktorú nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2014/11/eos-lip-balms-review.html

3 komentáre:

  1. Tak ta cena je teda přehnaná :( To bych za něj fakt nedala. My máme doma asi 3, jeden už nemůžeme ani najít, jsou fajn, ale viděla bych to tak na 4,5 eura max. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No a tie 4,50 € je naozaj maximum, v USA sa predávajú po 3,50 dolára.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...