nedeľa 4. októbra 2015

Essence Make me pretty LE

Limitky so štetcami sú zjavne najobľúbenejšími limitky od Essence. Tak ako tá spred roka, Bloom me up!, aj táto aktuálna sa v DMkách vypredala ako teplé rožky. Na lov sme išli až pár dní po jej vyložení do stojanov a museli sme prejsť všetky štyri DM-ky v meste, kým sme našli všetky štetce, na ktoré sme si robili zálusk. 


Do našich stojanov sa dostala menšia verzia limitky, ktorá oproti tej väčšej verzii neobsahuje pevné púzdro na štetce (podobné tomu od značky Sigma) a tekutý čistič na štetce v spreji.

Limitka Essence Make me pretty obsahuje tri rôzne štetce na tvár, štetec na korektor, štetec na pery, obojstranný štetec na obočie, dva štetce na očné tiene a jeden multi-štetec na očné tiene s tromi rôznymi aplikátormi. Nás z nich najviac zaujali štyri štetce a všetky sa nám našťastie podarilo ešte objaviť, aj keď sme kvôli tomu museli prejsť niekoľko obchodov, sú nimi:




01 Powder To The People! - Powder & Highlighter Brush

01 Blush Up Your Life! - Blush Brush

01 Eye To Eye - Precise Eyeshadow Brush

01 Keep Cool & Brush On - Eyeshadow Blender Brush

Štetce sú syntetické a majú veľmi jemné štetinky. Samozrejme, ako môžete vidieť, majú veľmi pekný, veselý design s rôznymi potlačami a neónovými farbami, takže medzi našimi ostatnými štetcami budú rozhodne vynikať.

Zaujala aj vás táto limitka, ak áno, stihli ste si nejaký zo štetcov uloviť aj vy?

1 komentár:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...