sobota 10. októbra 2015

Revlon už aj u nás


Určite ste už zachytili tú úžasnú informáciu, že značka Revlon sa konečne dostala aj k nám. Zatiaľ ju exkluzívne predávajú iba FAnn parfumérie, kde sa nachádza síce pomerne malý stojan, no obsahuje aspoň tie najpopulárnejšie produkty. V USA patrí značka Revlon medzi tie najobľúbenejšie, pretože ponúka vysokú kvalitu za primeranú cenu. 


Stojan vo FAnn parfumérii obsahuje síce naozaj iba časť produktov tejto značky, no ak ste doteraz nemali šancu Revlon vyskúšať, určite si prídete na svoje. V ponuke je celá rada produktov, vďaka ktorým vytvoríte dokonalý make-up. Nájdete tam podkladové bázy, make-upy (odporúčame Colorstay make-up), korektor, púder, blushe, highlighter, linky aj špirály. Taktiež je v ponuke pár quatro paletiek očných tieňov, ceruzky na obočie, farebné linky a tiež laky na nechty. Najväčšie zastúpenie majú ich najpopulárnejšie produkty, ktorými sú produkty na pery. My vám z nich odporúčame vyskúšať Colorburst Lip Butters a tiež Colorburst Balms. 



Ak vás zaujali práve Revlon Colorburst Lip Butters, určite neprehliadnite naše články tu http://nightowlsdaily.blogspot.sk/revlon-lip-butter.html a porovnanie so značkou Maybelline tu http://nightowlsdaily.blogspot.sk/maybelline-color-whisper-vs-revlon-lip.html







My sme s produktami na pery od Revlonu dlhodobo spokojné a keďže sme do FAnn parfumérie mali kupón na zľavu 30%, tak sme si na vyskúšanie kúpili aj už spomínaný make-up Revlon Colorstay.

A čo vy? Mali ste možnosť vyskúšať túto značku už predtým? Ak nie, chystáte sa na jej vyskúšanie teraz, keď sa niektoré produkty dajú kúpiť už aj u nás?

2 komentáre:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...