nedeľa 25. októbra 2015

Lookfantastic beauty box október 2015

Keďže krabičky krásy sú ešte stále VEC a u nás momentálne prevládajú iba veľmi podobné krabičky zamerané na prírodnú kozmetiku, rozhodli sme sa konečne vyskúšať populárnu krabičku z Anglicka. Ide o krabičku krásy od britského e-shopu http://lookfantastic.com/. Táto krabička je špeciálna hlavne preto, že sú do nej väčšinou umiestňované pomerne veľké vzorky a niekedy aj plné balenia luxusnej kozmetiky.


Po tejto krabičke sme pokukovali už dlho a teraz nás o jej kúpe presvedčila limitovaná edícia v krásnej zdobenej škatuľke. Veľmi spokojné sme aj s jej obsahom, o ktorom na začiatok prezradíme iba toľko, že hodnota jednej zo vzoriek je vyššia než cena, ktorú sme zaplatili za krabičku.



Elemis - Hydra-Balance Day Cream, 20 ml
Tento ultra-ľahký denný krém bohatý na anti-oxidanty je určený pre normálu až zmiešanú pleť, dodáva jej hydratáciu a napomáha udržovať jej rovnováhu. Kyselina hyalurónová udržiava pleť hydratovanú a výťažky z túžobníka brestového zase obmedzujú mastenie pleti.


Murad - AHA/BHA Exfoliating Cleanser, 30 ml
Tento peelingový čistiaci gél od značky Murad je jedným z ich celosvetovo najpredávanejších produktov. Odporúča sa používať ho 2-3 krát do týždňa, malé množstvo sa rovnomerne nanesie na navlhčenú pleť a masážne čiastočky odstránia odumreté bunky a vyhladia ju. Dokonale tiež odstraňuje nečistoty z pleti a výsledkom je okamžite hladšia a mladistvejšia pleť.


Percy & Reed - Smooth, Sealed & Sensational Volumising No Oil Oil, 30 ml
Tento olej, ktorý vlastne ani nie je olejom vyživuje a napomáha k obnove zničených vlasov, obsahuje posilňujúci pro-vitamín B5 a pšeničné proteíny, ktoré chránia vlasy pred teplom. Stačí naniesť 1-2 kvapky na uterákom osušené vlasy smerom od korienkov ku končekom a vlasy budú hydratované, jemné, hladšie, lesklejšie a tiež objemnejšie.


Nuxe - Hand and Nail Cream, 15 ml
Krém na ruky od francúzskej značky Nuxe patrí k ich najpredávanejším produktom. Tento hodvábne jemný, nemastný krém obsahuje napríklad med, výťažky zo slnečnice, vzácne oleje či vitamín E. Vyživuje a regeneruje suchú a popraskanú pokožku rúk a tiež ju chráni pred predčasným starnutím.
  

MONU - Firming Moisturizer, 25 ml
Tento hustý hydratačný krém bol vyvinutý tak, aby hneď po použití pleť zjemnil, vyhladil a redukoval viditeľnosť nedokonalostí pleti a jemných vrások. Obsahuje morský kolagén, aloe vera a esenciálne oleje z levandule a neroli, ktoré mu dodávajú príjemnú sladkú vôňu.


Balance me - Radiance Face Mask, 30 ml
Maska na tvár od britskej značky Balance Me obsahuje ílové bahno, jemné peelingové kúsky škrupín vlašských orechov a ovocné kyseliny, ktoré napomáhajú vyčistiť a rozžiariť pleť a tiež odstraňujú jej odumreté bunky. Maska môže byť použitá aj ako peeling, alebo sa môže tradične naniesť na pleť, nechať pôsobiť 5 minúť a následne opláchnuť.


Look Good Feel Better - Eye Shading Brush
Tento jemný, syntetický, univerzálny štetec na očné tiene je ručne vyrobený a vhodný aj pre citlivú pleť. Pod jeho výrobu sa podpísala charitatívna organizácia Look Good Feel Better, ktorá poskytuje podporu ženám a teenagerkám, ktoré zápasia s viditeľnými vplyvmi ich rakovinovej liečby. Percentá z predaja týchto štetcov budú venované tejto charitatívnej organizácií.

Tak čo hovoríte na tento exkluzívny beauty box až z Anglicka? Páčil sa vám obsah našej krabičky?

Ak vás zaujal natoľko, že by ste si ho chceli objednať aj vy, tak všetky informácie nájdete na tejto stránke http://www.lookfantastic.com/beauty-box/lookfantastic-beauty-box-subscription Zaujímavosťou je napríklad aj to, že krabička je posielaná do 24 hodín od prijatia platby, takže všetci ju nedostávajú až v určitom termíne. Tento boxík vychádza už približne rok a to každý mesiac. Doručenie krabičky je zadarmo, neplatí sa žiadne dodatočné poštovné ani nič podobné.

Jednomesačné predplatné krabičky stojí v prepočte na € 21,15. V ponuke sú aj cenovo výhodnejšie 3, 6 a 12 mesačné predplatné. Odporúčame vám, aby ste si ako zobrazovanú menu na stránke zvolili €, aby sa vám automaticky zobrazovali ceny prepočítané z Libry na Euro.

A aby ste mali ešte predstavu o hodnote obdržanej krabičky, tak súčet cien všetkých produktov v našej krabičke bol 69,85 € (pomerný prepočet som robila podľa cien e-shopu lookfantastic). Cenu štetca som nikde nenašla uvedenú, takže tá tam nie je zarátaná. Najdrahším produktom bola 20 ml vzorka krému Elemis, ktorej hodnota je 23,68 €.

Čo na to vravíte teraz? Podľa nás sa táto krabička naozaj oplatí!

4 komentáre:

  1. Tak to je hodne fantasticky box ja si ho chci kupovat na Vanoce. Ja ted ziji v Uk takze mi libry vadit nebudou.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Obsah boxíku ma nezaujal na prvý pohľad, ale keď tak premýšľam, je vlastne skvelý. Pekne premyslené produkty rôzneho druhu, veľké balenia... Boxík som už párkrát obzerala, ale zatiaľ ma neláka si ho (vlastne akýkoľvek) objednať. Tento však mal aj pekné balenie.

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...