utorok 17. novembra 2015

Covergirl Ready Set Gorgeous line - review 2x


Dnes vám prinášam recenziu na make-up a korektor z rady Ready Set Gorgeous od americkej značky Covergirl. V európskych končinách sa síce nedá táto kozmetika bežne kúpiť, ale v USA patrí medzi najpopulárnejšie a najväčšie kozmetické značky vôbec. My už sme od Covergirl vyskúšali niekoľko produktov a tento make-up a korektor sa pridali k tým, pre ktoré ľutujeme, že sa Covergirl nedá u nás bežne kúpiť.

Ready Set Gorgeous Foundation, 105 Classic Ivory, 30 ml
Make-up som si kúpila v najbledšom odtieni 105 Classic Ivory, ktorý úplne sedí mojej pleti a aj keď je najbledším z tejto rady, má teplejší podtón a tak by nemusel sedieť tým až s porcelánovo bledou pokožkou. 


Make-up neobsahuje oleje a je vhodný na mastnejšiu, ale i suchšiu pleť. Jeho konzistencia je ľahká a skôr tekutejšia aj keď nie až celkom. Jeho nanášanie je rovnomerné či už pri použití štetca, alebo prstov a pleť vyzerá prirodzene, zjednotene a nie ako omietka. Krytie je stredné a make-up sa dá vrstviť, čím môžete dosiahnuť ešte vyššie krytie a to bez toho, aby vytváral mapy. Má saténový až matný finiš a po prepudrovaní vydrží aj mastnejšia pokožka matná a bez lesku až niekoľko hodín. 

Jeho výdrž bola na sestrinej trochu mastnejšej pleti priemerná, na mojej skôr zmiešanej bola dlhšia a o dosť lepšia, že by vydržal v nezmenenej forme celý deň sa ale povedať nedá. Keď sa ale postupne po dlhom dni z tváre vytrácal, bolo to rovnomerné, nezlieval sa do vrások, ani nevytváral mapy a nezvýrazňoval suchšie miesta. Moja pleť s ním nemala žiadne problémy a ani neoxidoval, ako niektoré make-upy na mne zvyknú. 

Celkovo som s ním bola veľmi spokojná a stal sa mojim najobľúbenejším každodenným make-upom.

Naše hodnotenie: 

Ready Set Gorgeous Concealer, Fair, 11 ml
Korektor z rovnakej rady som si kúpila taktiež v najbledšom odtieni, a to Fair. Zaujímavé bolo, že korektory neboli označené iba klasicky názvom odtieňu, ale na obale sú vyznačené aj čísla odtieňov make-upov, ku ktorým patrí daný odtieň korektoru. Čiže napríklad môj najbledší odtieň Fair sa hodí k odtieňom make-upu 105 a 110. Toto označenie mi pripadá veľmi praktické a určite to uľahčí výber korektoru najmä pri tmavších odtieňoch.


Korektor má o dosť bledší odtieň od make-upu, no na pleti vyzerá stále prirodzene. Vďaka tomu je vhodný na zakrytie kruhov pod očami a najmä na rozjasňovanie, menej na zakrývanie nedokonalostí pleti. Má podobnú konzistenciu ako make-up, je trošku hustejší. Nanáša sa ľahko a rovnomerne, krytie je stredné. Taktiež má saténový až matný finiš a po zapudrovaní sa nezlieva do vrások a drží na mieste. Výdrž je priemerná až vyššia. 


Tento korektor sa výborne dopĺňa s make-upom, majú podobnú konzistenciu a tiež finiš. Rozhodne by sa hodil tým zo svetlou pokožkou, keďže mnohé iné korektory nemajú až takéto bledé odtiene.

Naše hodnotenie: 

 Vľavo make-up, vpravo korektor

4 komentáre:

  1. Tuhle značku vůbec nepoznám a je škoda, že se nedá u nás koupit. Líbí se mi obaly a hodně mě zaujal korektor. Na zamaskování kruhů pod očima bych si ráda nějaký podobný korektor koupila.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Už jsem po této značce koukala, ale bála jsem se, jestli by mi odstín sedl. :/
    blog Měj se ráda

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tuto značku neznám, ale asi by mi stejně neseděl odstín :-(

    Nela z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Značka vyzerá zaujímavo, aj ked mi príde, že ten makeup pôsobí dosť oranžovo ako väčšina makeupov škoda :(

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...