nedeľa 29. novembra 2015

Lookfantastic beauty box november 2015

Priznáme sa, že októbrový Lookfantastic box sa nám natoľko páčil, že sme neodolali ani ďalšiemu z vianočnej limitovanej edície. Novembrový boxík má opäť pozlátený, luxusný dizajn, ktorý ladí s predošlým a opäť obsahoval 6 produktov. Všetko boli vzorky v luxusných veľkostiach a samozrejme mnohých zaujímavých, u nás nedostupných značiek.




Bellápierre Cosmetics - Mineral Lipstick, Ruby, 3,5 g
Prvým produktom v Lookfantastic boxe a tiež hrdinom novembrovej krabičky je minerálny rúž od značky Bellápierre v krásnom sýtočervenom odtieni Ruby, ktorý je ako stvorený na vianočné večierky.


Rúž je vyrobený z prírodných voskov, minerálnych pigmentov či antioxidantov ako vitamíny C a E. Je teda 100% prírodný a jeho dlhotrvácne krémové zloženie zanechá pery vyživené a hydratované aj počas chladných zimných dní. Má tiež príjemnú vanilkovú vôňu podobnú rúžom od MAC.


Korres - Guava Shower Gel, 40 ml
Sprchový gél od Korres má príjemnú osviežujúcu vôňu tropického ovocia. Obsahuje ingrediencie ako pšeničné proteíny, aloe vera, vitamíny C a E, zinok a mnohé iné prírodné zložky, ktoré napomáhajú pokožku hydratovať, zvýšiť jej imunitu či redukovať viditeľné známky starnutia pokožky.


Ole Henriksen - Empower Foaming Milk Cleanser, 30 ml
Toto čistiace mlieko sa pri nanesení na vlhkú pleť zmení na krémovú penu a ľahko odstráni všetky nečistoty a zvyšky make-upu, zatiaľ čo napomáha zachovávať pleť prirodzene hydratovanú. Obsahuje výťažky z arktickej morušky, ktorá pleť posilňuje ochraňuje a obsahuje vitamíny A, C a E, extrakt z nordickej bavlny bohatý na proteíny, minerály a esenciálne oleje, ktoré pleť vyživujú, zabraňujú strate jej hydratácie a navracajú jej pružnosť. Ďalšou zložkou je extrakt z vŕbovej kôry, ktorý je prirodzeným exfoliantom, keďže obsahuje aj kyselinu salicylovú, ten zase napomáha pleť vyhladzovať a odstraňovať jej odumreté bunky, zatiaľ čo stimuluje produkciu nových. Čistiace mlieko je vhodné na každodenné použitie a to ráno aj večer.


Dr. PAWPAW - Tinted Ultimate Red Balm, 10 ml
Limitovaná vianočná edícia tónovaného balzamu od značky Dr. PAWPAW. Obsahuje prírodné ingrediencie, ako fermentovaný pawpaw (papáju), olivový olej či olej z aloe vera. Tento balzam dodáva okamžitú farbu a tiež má prirodzený hojivý efekt, môže byť použitý napríklad na pery či líčka.



REN - V-cense Youth Vitality Day Cream, 15 ml
Multi-aktívny hydratačný denný krém, ktorý zabraňuje predčasnému starnutiu pleti a viditeľne minimalizuje vrásky a nedokonalosti pleti. Jeho komplex aktívnych zložiek pleť intenzívne hydratuje a vyživuje, chráni ju proti nečistotám a zanecháva ju zdravú a žiariacu.


Kebelo - Enriching Masque, 30 ml
Maska navrhnutá špeciálne na prirodzene suché vlasy, dodáva im bohatú hydratáciu a výživu, ktorú potrebujú, aby zostali hladké a lesklé. Maska obsahuje množstvo prírodných ingrediencií ako guarový cukor, výťažky z hroznových zrniek, či arganový olej, ktoré uzdravujú a obnovujú suché pramienky, vyživujú vlasy a tie vyzerajú zdravšie.

Ak sa chcete o tejto krabičke krásy dozvedieť o čosi viac, tak si prečítajte záver článku o októbrovom boxíku, kde sme pre vás zhrnuli tie najdôležitejšie informácie: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/lookfantastic-beauty-box-oktober-2015.html

Hodnota produktov v novembrovom boxíku bola síce nižšia než v minulomesačnom, no aj napriek tomu to bol dvojnásobok ceny za krabičku. Všetky vzorky spolu mali hodnotu 43,56 € (pomerný prepočet som robila podľa cien e-shopu lookfantastic).

Páči sa vám táto krabička krásy? U nás ste mohli nazrieť už v poradí do druhého boxíku. Nalákalo vás to na jeho objednanie?

1 komentár:

  1. Tento box je teda zaujímavý a lákavý. Nepáči sa mi v ňom akurát ten tónovaný gél/balzam, ktorý mi je už na pohľad nesympatický, ale zvyšok by mi ulahodil. A odtieň rúžu Bellapiere je mega krásny!

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...