štvrtok 10. decembra 2015

New in november 2015

Aj keď nám sa asi niečo ako „no buy november“ ani no buy hocijaký iný mesiac nikdy nepodarí, tak pred Vianocami sme sa snažili nepreháňať to s nákupmi. Naše novembrové nákupy teda z veľkej väčšiny tvoria práve iba bežne používané produkty.


Avon Naturals – Clean Slate Shampoo
Avon Naturals – Stay Strong Shampoo
Avon Naturals – Winter Nourishment Shampoo
So šampónmi Avon z rady Naturals máme dlhodobo dobré skúsenosti, takže som opäť neodolala katalógovej akcii a objednala som dve mega balenia bylinkových šampónov v zelenom a malé balenie zimnej edície. Šampón s verbenou a mätou piepornou je novším prírastkom v tejto rade a ešte sme ho nemali. Mal by vlasy jemne čistiť, odmasťovať a vďaka mäte aj dodávať pocit extra sviežosti. Šampón so žihľavou a lopúchom sme už mali. Je určený na oslabené vlasy, ktoré spevňuje a dodáva im stratenú hydratáciu. Šampón s vanilkou a zlatou hruškou je určený na normálne až poškodené vlasy a zaujal má práve kvôli tej hruške.


Garnier Mineral – InvisiCool 48h anti-perspirant
Garnier Mineral – Protection 5 Skin + Clothes 48h anti-perspirant, Floral fresh
Garnier Mineral – Protection 5 Skin + Clothes 48h anti-perspirant, Cotton fresh
Ďalší naši obľúbenci a zároveň každodenní pomocníci sú antiperspiranty od Garnier, ktoré sú bez obsahu alkoholu, takže nedráždia pokožku a vďaka svojmu naozaj kvalitnému zloženiu ani nezanechávajú škvrny na oblečení. Maličkosťou, ktorá im pridáva na dokonalosti je aj uzamykateľný rozprašovač.


Mixa – Cleansing Micellar Water
Na vyskúšanie sme si kúpili aj micelárnu vodu od Mixa. Je vhodná aj na tú najcitlivejšiu pleť a oči, jemne odstraňuje make-up, osviežuje a zjemňuje pleť. Obsahuje vitamín B5 a upokojujúci ružový extrakt, ktorý jej dodáva aj jemnú ružovú vôňu.

Mixa – Bi-phase Cleanser, 2 ks
Odličovačov nikdy nie je dosť, no a my ich naozaj míňame skoro na litre. Tento dvojfázový od Mixa je jednoznačne ten najlepší, ktorý sme doteraz vyskúšali a my si bez neho nedokážeme predstaviť deň, teda večer.


Maybelline – Fit me!, 125 Nude Beige
Čo sa robí s kupónom na 25% zľavu? No predsa sa použije! Aj keď máme v zásobe ešte ďalšie 2 celé púdre, tak kúpiť si ďalšie balenie Fit me!, ktorý nám momentálne dochádza sme si rozhodne nenechali ujsť. Tento púder pekne splynie s make-upom, pekne ho zjednotí a zmatní.

Catrice – Velvet Matt Eyeshadow, 040 Al Burgundi
Po tomto mono očnom tieni som pokukovala už dlho, dokonca ho medzi časom začali vyrábať v trochu inom vzhľade a z vypuklého tieňa je klasických tvar. Či sa zmenila aj kvalita neviem porovnať, no určite sa zmenil objem a teraz za rovnakú cenu dostanete menej. Tieň je zamatovo jemný a dobre pigmentovaný.



Holika Holika – Pig-nose Clear Black Head Perfect Sticker, 10 ks
Tieto pásiky na nos určite poznáte z trojkrokového setu na čistenia nosa od Holika Holika. Nám sa však používanie celého setu zdá trochu zdĺhavé a nie veľmi účinné, preto sme si objednali iba čistiace pásiky. Balenie obsahuje 10 jednotlivo zabalených pásikov na nos.

Etude House – Play Nail Sticker, No. 05 French Guide Liner
Zaujala nás aj táto sada rôzne tvarovaných pásikov a krúžkov rôznych veľkostí, ktoré slúžia na jednoduché vytvorenie zaujímavých dizajnov na nechtoch.


Tony Moly – Goat Milk Pure CC
Lioele – Dr. Ampoule
Etude House – Moistfull Collage
Cosrx – Advanced Snail All in one Cream
Cosrx – Aloe Vera Oli-free Moisture Cream
Cosrx – AHA 7 Whitehead Power Liquid
Cosrx – Advanced Snail 96 Mucin Power Essence
Cosrx – Galactomyces 95 Whitening Power Essence
Cosrx – BHA Blackhead Power Liquid
Vzorky, vzorky, vzorky... náš obľúbený predajca na e-bay pribaľuje ku každej objednávke kopu rôznych vzorečiek, z čoho sa my vždy veľmi tešíme.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...