nedeľa 15. novembra 2015

New in október 2015

Za minulý mesiac sa nám toho teda poriadne nazbieralo, takže naše októbrové novinky by sa dali premenovať aj na bláznivé nakupovanie plus narodeninová nádielka. Trochu sme sa nechali uniesť nákupom najrôznejších peelingov, nebude však chýbať ani bohatá nádielka nie len narodeninovej dekoratívky. Začneme teda trochu netradične práve tou kopov nového make-upu.


Revlon – Powder Blush, 002 Haute Pink
Revlon – Colorburst Lacquer Balm, 110 Coquette
Revlon – Nail polish, 260 Girly
Prvým narodeninovým balíčkom bolo hneď niekoľko produktov od Revlonu. Túto značku úplne zbožňujeme a iba pred pár týždňami sa začala predávať aj u nás. Článok nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/revlon-uz-aj-u-nas.html V narodeninovom balíčku od kamarátky som si našla blush v ružovom odtieni 002 Haute Pink, ktorý je veľmi dobre pigmentovaný. Ďalej populárny balzam v odtieni 110 Coquette, je z edície Laquer balms, takže má krásny lesk a dobrú pigmentáciu. A nakoniec ružový lak s ružovými a fialovými trblietkami 260 Girly.






H&M – Duo Lip Lipgloss/Lipstick, Desert Diva
H&M – Eyeshadows Eyebrows, Smoky Eyes
H&M – Nail Polish, For All a Powder
Druhý narodeninový balíček obsahoval kozmetiku z novej rady od H&M, ktorá vyzerá naozaj luxusne. Duo rúž a lesk v prekrásnych nude odtieňoch s názvom Desert Diva, paletku troch pomerne dobre pigmentovaných očných tieňov a troch tieňov na obočie v odtieni Smoky Eyes a nakoniec dvojicu menších lakov na nechty v hnedých odtieňoch For All (bledší) a Powder (tmavší).






KOBO – Long Lasting Glass Shine, 214 Raspberry Cocktail
KOBO – Fashion Eye Shadow, 217 Pastel Peach
Aj táto dvojica produktov bola darček, aj keď už nie k narodeninám, ale iba tak z výletu. Ide o poľskú značku, ktorú veľmi rady vyskúšame. Už teraz však môžeme povedať, že tieň má krásny staroružový odtieň so zlatým sheenom a je krásne pigmentovaný. Lesk zase nie je lepkavý a krásne sa po nanesení na pery trblieta.




MAC – Satin Lipstick, Twig
Z výletu s kamarátkou do Maďarska som si priniesla MAC rúž v odtieni s názvom Twig. Tento rúž má naozaj zaujímavý ružovo-hnedý odtieň, ktorý ešte zvýrazňuje jeho saténový finiš. Rúž má krémovú konzistenciu a už v jednej vrstve má takmer dokonalé krytie. Rúže od MAC sú síce drahšie, no podľahla som ich neobyčajným odtieňom.





Maybelline – Lash Sensational Mascara, Black
Určite jedna z najlepších špirál, ktoré kúpite za pár EUR v drogérii, ktorá aj skutočne vydrží po celý deň je rozhodne Maybelline Lash Sensational. Pre nás je jej najväčšou výhodou, že sa dá naniesť vo viacerých vrstvách a vytvoriť tak vzhľad umelých mihalníc a to všetko bez zlepenia.


Victoria’s Secret – Noir Scented Body Lotion
Ďalším z darčekov je aj toto parfemované telové mliečko od Victoria’s Secret v ich vôni Noir. Má pomerne hustú konzistenciu, dobre sa však rozotiera, rýchlo sa vstrebáva a navyše má krásnu ovocno-kvetinovú vôňu.


The Body Shop – Mango Sugar Body Scrub
Tento úžasne voňavý mangový scrubík som si tiež priniesla z výletu. Je to cukrový scrub od známej značky The Body Shop. Okrem skutočne úžasnej vône má aj príjemnú textúru. Scrub je hustej gélovej konzistencie a obsahuje množstvo jemného cukru, ktorý pokožku príjemne premasíruje.



Dermacol – Aroma Ritual Refreshing Body Scrub Fresh Watermelon
Ďalším našim novým scrubom je melónový cukrový scrub od Dermacolu. Konečne sme ho objavili v 101 drogérii, tak sme sa rozhodli vyskúšať ho. Tiež má husté zloženie a obsahuje množstvo cukrových čiastočiek, navyše má zaujímavú červenú farbu a úžasnú melónovú vôňu.


Avon Planet Spa – Indulgent SPA Ritual Sugar Scrub
Avon Planet Spa – Fantastically Firming Body Polisher
Ďalšie dva peelingy máme z Avonu a síce som ich objednala na základe nižšej ceny, tak som to vôbec neoľutovala. Peeling v bledo hnedom balení so zlatým uzáverom obsahuje hnedý cukor a africké bambucké maslo. Tento peeling má hustú krémovú konzistenciu, obsahuje jemné zrniečka cukru a má krásnu sladkú vôňu. Peeling v tmavo hnedom balení obsahuje výťažky z kolumbijskej kávy. Peeling obsahuje jemné čiastočky a trblietky a má trochu redšiu konzistenciu ako predošlý.


Freeman – Bare Hands Tangerine & Basil Hand & Cuticle Renewal Scrub
V bohatej nádielke peelingov pokračujeme dvojicou od značky Freeman. Oba sme kúpili v Tescu a v iných obchodoch sme ich zatiaľ nevideli, niektoré z produktov Freeman však dostať aj v 101 drogérii. Obnovujúci peeling na ruky s prírodnými olejmi a výťažkami z mandarínky a bazalky je vhodný na pokožku okolo nechtov, ruky aj lakte. Peeling má hustú konzistenciu s bohatým zastúpením cukrových peelingových čiastočiek.

Freeman – Bare Food Peppermint + Plum Warming Foot Scrub
Na nohy máme zase peeling s čajovníkovým olejom a sviežou mätovou vôňou. Tento peeling má veľmi hustú gélovú konzistenciu, obsahuje pemzové peelingové čiastočky, ktoré dobre premasírujú chodidlá.

Freeman – Diamond Mineral Rinse Mask
Natrafili sme aj na nový druh masky na tvár od Freeman. Je to oplachovacia minerálna čistiaca ílová maska. Počas pôsobenia z pleti absorbuje prebytočný maz a vďaka bohatému obsahu antioxidantov spomaľuje proces starnutia pleti. Táto maska vďaka obsahu jemných zrniečok pôsobí aj ako peeling, po 5 – 7 minútach pôsobenia ju treba jemne vmasírovať a až potom opláchnuť.


Avon Naturals – Colour Moisture Shampoo
Avon Advance Techniques – Colour Protection Shampoo
K objednávke z Avonu som si prihodila aj dva šampóny na farbené vlasy. Šampón z rady Naturals s výťažkom z granátového jablka a olejom zo semienok kamélie som už mala viac krát a vždy som s ním bola spokojná. Vlasy dobre umyje, nevysušuje ich, no zároveň vlasy ani nezaťaží. Naopak po prvý krát som sa rozhodla vyskúšať šampón na farbené vlasy z rady Advance Technique, ktorý by mal oživovať farbu vlasov, no tak uvidíme.


Mixa – Bi-phase Cleanser, 2x
Dvojfázový odličovač od Mixa snáď už ani nemusíme opisovať. Je to najlepší odličovač aký sme kedy vyskúšali!


Avon Naturals – Esential Balm with Beeswax, Honey
V katalógu Avonu ma zaujal tento všestranný balzam, ktorý je niečím veľmi podobným hojivému zázraku od Oriflame. Je to hustý krém s včelím voskom, ktorý sa ľahko rozotiera a po nanesení zanecháva na pokožke mastnú vrstvu, ktorá sa postupne vstrebáva.

2 komentáre:

  1. Pekné novinky, najviac ma zaujala dekoratívka z H&M, to teraz vidím všade na zahraničných blogoch ale u nás v obchodoch som videla len minimum výberu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Toľko kozmetiky! Závidím, a hlavne rúž od mac a peeling od the body shop. Ja mám čučoriedkový, ale mango milujem! :)

    pinkshaaark

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...