utorok 15. decembra 2015

Empties november 2015

Aj keď sme toho tento mesiac neminuli toľko čo po iné mesiace, určite aj v našich novembrových empties nájdete zaujímavé produkty a odkazy na zaujímavé recenzie.



Palmolive – Oriental Beauty Stimulating, 250 ml
Sprchový gél s orientálnou vôňou a zložením obohateným o mandľový olej a výťažky zo santalového dreva bol naozaj príjemným prekvapením. Dostali sme ho ako darček, pretože sprchové gély si kupujeme skôr v ovocných a sviežich vôňach, no boli sme s ním spokojné. Dobre penil, príjemne prevoňal pokožku a síce nijako výrazne nehydratoval, no pokožku ani extrémne nevysúšal.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Balea – Shining Cocos Shower mit Schimmer, 250 ml
Určite zaujímavým bol tento sprchový gél od Balea, ktorý sa úplne odlišuje od ich bežného sortimentu. Sprchový gél bol hustejší, mal modrú (áno modrú) farbu a obsahoval trblietky, veľa trblietok! Trblietky však boli iba pre efekt a na pokožke vôbec nezostávali, rovnako aj modrá farba. Gél ma sladkú kokosovú vôňu, dobre penil a celkovo to bola fajn zmena oproti bežným sprcháčom. Myslím, že okrem kokosovej ho majú aj v iných vôňach.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Balea – Soľ do kúpeľa, Kokos a ríbezle, 80 g
Túto soľ do kúpeľa od Balea sme skúšali po prvý krát, no máme ich ešte v zásobe aj v iných vôňach. Soľ sa pomerne dobre rozpúšťala a kúpeľ pekne prevoňala sladkou vôňou kokosu, ríbezlí, sladkého drievka a karamelu. 80 gramové balenie sme si rozdelili na dva kúpele, no určite sa dá použiť aj naraz na jeden intenzívnejší kúpeľ.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Garnier Mineral – Invisi Cool 48h Anti-perspirant, 150 ml
Garnier Mineral – Clean Sensation 48h Anti-perspirant, 150 ml
Bez alkoholu, bez parabénov, bez škvŕn na oblečení a bez obáv o to, či vás skutočne ochráni po celý deň. Tak presne také sú deo-spreje od Garnier. Navyše majú uzamykateľný uzáver a môžete si vybrať zo širokej rady vôní a variánt.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Balea, Fuss Peeling Lovely, 100 ml
Odporúčame vám aj tento peeling na nohy od Balea, ktorý je obohatený o mätový olej, výťažky z červeného pomaranča a obsahuje peelingové zrniečka vyrobené z prírodného pemzového granulátu, ktorý dôkladne nohy premasíruje, odstráni odumreté čiastočky kože, no zároveň ju nepodráždi. Mätový olej dodáva tomuto hustému krémovému peelingu sviežu mentolovú vôňu.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, je naozaj veľmi príjemný a keďže neobsahuje soľ ani umelé peelingové čiastočky naozaj neštípe a nedráždi.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Ziaja – Regeneračný koncentrát na ruky Kozie mlieko, 50 ml
Hustý regeneračný krémik na ruky od Ziaja, ktorý je určený hlavne na suchú pokožku so sklonom k praskaniu je ako stvorený na zimné mesiace, kedy sú naše ruky vystavené nadmernému chladu. Recenziu nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/testujeme-so-ziaja-linia-kozie-mlieko.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Essence of Beauty – Secret Woods Enticing Body and Hand Cream, 25,5 g
Ďalší krémik na ruky, ktorý sme minuli je toto malé balenie od Essence of Beauty. Krémik s ultra hustým zložením sa rýchlo vstrebával, ruky zanechával jemné bez mastného povlaku a mal krásnu sladkú vôňu granátového jablka a vanilky. Ultra bohaté zloženie so slnečnicovým, ryžovým a avokádovým olejom a výťažkami z granátového jablka pokožku hydratoval a zjemňoval. Okrem rúk je krém vhodný aj na ostatné suché miesta ako napríklad lakte, kolená či päty.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Weleda – Coldcream, 30 ml
Veľkým pomocníkom na suché miesta sú určite husté bylinkové krémy, ktoré postihnutej pokožke poskytujú hĺbkovú hydratáciu a výživné látky. K takýmto krémom patrí aj Coldcream od značky Weleda. Našu recenziu nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/coldcream-od-weledy-ktory-vas-ochrani.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Avon – 3 in 1 Cleanser Toner and Moisturiser, 200 ml
Multifunkčné produkty nie vždy stoja za to, čoho dôkazom je aj tento 3 v 1 od Avonu. Čistiace mlieko, tonikum a hydratačný krém v jednom... v skutočnosti to malo konzistenciu čistiaceho mlieka, jemne sa to rozmasírovalo na tvári a opláchlo vlažnou vodou. Pleť bola po použití ako po použití tonika a bolo ju ešte určite treba natrieť krémom.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE

Mixa – Bi-phase Cleanser, 125 ml x 2
Aj v mesiaci november sme sa museli niečím odličovať, a tak nie je žiadnym prekvapením, že sa v našich empties opäť nachádza dvojfázový odličovač na očný make-up od značky Mixa, tentokrát až v dvoch baleniach. Je našim dlhodobo najobľúbenejším odličovačom a ešte sme neobjavili žiadny iný čo by sa mu čo i len priblížil. Viac o ňom si môžete prečítať v review tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/mixa-soothing-toner-mixa-bi-phase.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Simple – Replenishing Rich Moisturizer, 56 ml
Toto skúšobné balenie denného hydratačného krému bolo súčasťou value kitu, ktorý sme si priniesli z USA. Jeho zloženie je veľmi ľahké, niečo medzi gélom a krémom, ľahko sa nanáša a taktiež vstrebáva do pokožky tváre. Na to, že je taký ľahký poskytuje dostatočnú hydratáciu potrebnú na celý deň a pleť po nanesení pôsobí sviežo. Ja som ho používala takmer každý deň pod make-up a túto úlohu spĺňal na jednotku. Pokožka bola po nanesení dostatočne hydratovaná, jemná, nebola mastná ani lepkavá a keďže sa krém veľmi rýchlo vstrebal, bola ihneď pripravená na nanášanie podkladovej bázy či priamo make-upu. Jeho výdrž počas dňa nijak neovplyvňoval, nanášanie a konečný finiš make-upu ale boli podľa mňa lepšie. Odkedy sa mi minul zaň stále hľadám adekvátnu náhradu, pretože krémy, ktoré som zatiaľ vyskúšala sú buď nedostatočne hydratujúce alebo príliš mastné. Ak viete o nejakom super dennom kréme vhodnom pod make-up, nechajte nám vaše tipy v komentároch.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, je super, a to aj na citlivú pleť, na príliš suchú by ale zrejme nestačil.


The Face Shop – Blackhead Out Aloe Nose Strip, 2 ks
The Face Shop – Blackhead Out Charcoal Nose Strip, 2 ks
Použili sme ďalšie čistiace pásiky na nos, ktoré sme si obľúbili a teraz si ich už pravidelne objednávame z e-bayu. Pásiky sú od kórejskej The Face Shop a dajú sa kúpiť v dvoch variantách.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Balea – Fresh Purple Čistiace obrúsky, 25 ks x 2
Minuli sme aj posledné čistiace obrúsky z letnej limitovanej edície od Balea. Tieto mali sladkastú kvetinovú vôňu a tak ako všetky ostatné od Balea boli z rovnako kvalitného materiálu. Škoda, že Balea robí iba letné limitky svojich obrúskov, my by sme totiž privítali aj jarné, jesenné a zimné.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Holika Holika – Pig-nose Clear Black Head 3-step Kit, 1 ks
Tento trojkrokový čistiaci PROCES sme už skúšali aj predtým. Celé mi to prišlo veľmi zdĺhavé, pretože každý pásik musel pôsobiť od 10 do 20 minúť, čo z celého čistenia pórov spravilo takmer hodinovú záležitosť. Prvý pásik je zvlhčujúci a póry má otvoriť a pripraviť na čistenie. Druhý pásik je čistiace a nalepí sa na navlhčený nos, presne tak ako všetky ostatné podobné pásiky. Tretí pásik je gélový a má následne po čistení póry stiahnuť.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Asi NIE, ale kúpili sme si samostatné čistiace pásiky (krok 2.), pretože tie boli naozaj veľmi dobré

Či by tento produkt sovičky odporučili? Asi NIE


MaxFactor - Skin Luminizer Foundation, 40 Light Ivory, 30 ml
Na tento make-up od MaxFactor sme boli veľmi zvedavé, keďže už podľa názvu a krátkeho popisu sľubuje svieži, rozjasnený, zdravý a žiariaci vzhľad pleti. Má hustejšiu, ale nadýchanú konzistenciu, ľahko a rovnomerne sa rozotiera, tak štetcom, ako aj prstami. Po nanesení vyzerá veľmi sviežo a má krémový až lesklejší finiš, žiadna disko guľa to ale nie je, takže sa niet čoho báť. Dobre sa s pleťou spojí, jeho krytie je stredné a dá sa vrstviť bez toho, aby vyzeral ako omietka. Vyzerá prirodzene a pleť vyzerá zdravo, tie s mastnejšou pleťou, ale zrejme neocenia ešte viac lesku na tvári, a tak ho je nevyhnutné zapudrovať najmä v T-zóne. Taktiež to predĺži jeho výdrž a zamedzí to zlievaniu sa do vrások. Tie so suchšou pleťou zase ocenia najmä to, že je skôr hydratačný a nezvýrazňuje suché miesta na pleti. Jeho výdrž je priemerná až vyššia, to záleží aj od typu pleti a podmienok ktorým je vystavený. Celkovo je to veľmi príjemný make-up a má tiež veľmi praktické balenie s pumpičkou a dnom, ktoré produkt vytláča hore, a tak si môžete byť isté, že ho miniete do poslednej kvapky.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? MOŽNO, ako som napísala, tento make-up je veľmi príjemný a nerobilo mi problém dopoužívať ho úplne celý, nie je to však to však úplný top a existujú make-upy, ktoré mi vyhovujú viac. Rada som ho však vyskúšala, keďže má neobvyklejší finiš na rozdiel od ostatných drogérkových make-upov. Make-upy od MaxFactor majú tiež dosť vysokú cenu, čo je rovnako mínusom.

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, mohol by vyhovovať napríklad aj tým so suchou pleťou.

Maybelline – Brow Drama, Medium Brown, 7,6 ml
Farebná špirála na úpravu obočia bola určite pre mnohé ako splnený sen. Doslova za pár sekúnd s ňou obočie zafarbíte, vytvaruje a zároveň aj zafixujete. Pre lepšiu fixáciu sa dokonca dá skombinovať s priezračným gélom a pre výraznejší efekt môžete pred jej použitím obočie vyplniť práškovým tieňom alebo ceruzkou. Našu recenziu nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/maybelline-brow-drama-review.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Keims – Red Tea & Mimosa Extraordinary Regenerating Lip Balsam, 10 ml
Tento výživný balzam na pery s výťažkami z ginka a ochranným faktorom SPF 15 sme dostali prostredníctvom LadyBoxu. Balzam bol zo začiatku pomerne fajn, no postupne zmenil vôňu aj chuť a tak sme ho radšej prestali používať.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...