sobota 12. decembra 2015

Maybelline Brow drama - review

Obočie by vraj nemalo vyzerať ako identické dvojčatá, ale jedno na druhé by sa malo podobať ako sestry. Tak toto som si raz zapamätala zo vzhliadnutého videa na YT. Aj keď niekedy je aj ich aspoň aká taká podobnosť dosť problematická, kozmetický priemysel sa nám už dlhšiu dobu snaží uľahčiť aj túto časť každodenného rituálu „maľovania sa“.

U nás sa prvé špirály na obočie začali objavovať tak pred 2 – 3 rokmi a aj keď to nebol žiaden veľký boom, určite si ich všimlo mnoho mladších i starších dám. Prvé takéto špirály na obočie sme vyskúšali od Essence. Tie sa však s kvalitou Maybelline Brow drama dali iba ťažko porovnať. Boli príliš husté, hlavne postupom času a obsahovali umelé vlákna.


Maybelline Brow drama je tvarujúca špirála na obočie, ktorému dodáva farbu a vďaka ľahkej fixácii aj tvar. Všetky farebné varianty sú dobre pigmentované, majú pekné odtiene bez nežiaducich farebných podtónov a hodia sa k mnohým odtieňom vlasov. Samotná špirála má stredne hustú konzistenciu, dobre sa nanáša na obočie, ktoré rovnomerne pokrýva. Zaujímavý je aj tvar kefky, ktorý je úplne revolučný. Kefka má na konci guličku zo štetiniek, ktorou sa farba na obočie aplikuje. Môže to na prvý pohľad vyzerať strašidelne, no pracuje sa s ňou veľmi dobre, pretože malá gulička zo štetiniek sa ľahko kontroluje a farbu ňou nanesiete iba tam kam chcete a neumažete si aj pokožku okolo obočia.


Výhodou takejto špirály oproti klasickým priezračným fixačným gélom je určite to, že za pár sekúnd jedným produktom obočie zvýrazníte, vytvarujete a jemne zafixujete. Rýchla a jednoduchá aplikácia je určite výhodou pri rýchlom make-upe a tiež pre tie mladšie a menej skúsené, respektíve pre každú, ktorej to s tieňom či ceruzkou až tak dobre nejde.


Túto špirálu na obočie môžete už približne rok nájsť aj v našich obchodoch. Je v ponuke v odtieni pre blondíny a v tmavšom a bledšom odtieni pre hnedovlásky. Určite patrí k tým najlepším, ktoré u nás dostať a za cenu okolo 6,- € sa oplatí. Má aj pomerne veľký objem, 7,6 ml vám naozaj vydrží veľmi dlho. Pozitívom je určite aj to, že ani po dlhšom čase špirála nestratila svoje vlastnosti, nezhrudkovatela ani nezmenila farbu. Iba trošku zhustla, no stále sa dala dobre nanášať a naozaj sa dala celá minúť.

Naše hodnotenie  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...