streda 27. januára 2016

Lookfantastic box január 2016

Lookfantastic box sa nám natoľko zapáčil, že po vianočných špeciálnych edíciách sme si predplatili aj ďalšie boxíky. Ak ste túto špeciálnu vianočnú edíciu v bielo zlatých škatuľkách premeškali, určite sa pozrite aj na naše staršie články, ktoré nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/search/label/lookfantastic. Januárová edícia je naša prvá normálna a je venovaná téme detox, čo po sviatkoch nikomu nezaškodí.




Kebelo - Clarifying Shampoo, 50 ml
Počas zimných mesiacov môžu byť vlasy viac dehydrované a poškodené kvôli nízkej vlhkosti a nízkym teplotám vzduchu. V dôsledku toho sa odporúča používať hydratujúcejšie šampóny aby boli vlasy zdravšie a pevnejšie. To však môže po istom čase viesť k tomu, že sa vám tento produkt usadí vo vlasoch a tie budú mastné a bez života. S týmto si poradí čistiaci šampón od značky Kebelo, ktorý vlasy a pokožku hlavy hĺbkovo vyčistí a zbaví sa tak prebytočného nahromadeného produktu, nečistôt a olejov. Je akýmsi detoxom pre vlasy a pokožku hlavy, odporúča sa preto používať iba jeden až dva krát do mesiaca.


Kebelo - Silk Conditioner, 50 ml
V januárovom boxe sa od značky Kebelo nachádzal ešte jeden produkt, a to kondicionér na vlasy z rady Silk. Tento kondicionér špeciálne pomáha kontrolovať suché nepoddajné odstávajúce vlasy, zanecháva ich hladké, jemné, poddajné a ľahko upraviteľné. Obsahuje ingrediencie ako výťažky z harmančeka, amarantu či semiačok quinoa, ktoré vlasy posilňujú, hydratujú, vyživujú a dodávajú im lesk a zdravý vzhľad po celý deň.


Bellápierre - Shimmer Shadow, SP005 Earth, 2,35 g
Trblietavé očné tiene od Bellápierre sú vyrobené použitím 100% čistého Mica prášku. Sú dlhotrvácne, majú výraznú farbu, nerozmazávajú sa, nezlievajú sa do vrások a sú hypoalegénne, takže sú vhodné aj pre tú najcitlivejšiu pleť. Odtieň Earth, ktorý sme dostali, je krásny chladný bronzový trblietavý odtieň.




Lancer - The Method: Polish, 14 g
Tento jemný čistiaci gél je akýmsi doplnkovým krokom v čistení pleti. Je predskokanom pre normálny čistič pleti a má za úlohu pleť vyhladiť, odstrániť odumreté bunky a pripraviť ju na použitie ďalších produktov. Obsahuje čisté minerály, rastlinné enzýmy a má jemný hrejúci efekt, to má za následok naštartovanie obnovy buniek a pleť po používaní vyzerá sviežejšie, mladšie a zdravšie.


Nuxe - Nuxellence Detox, 15 ml
Nuxellence Detox od značky Nuxe je nočným pomocníkom v starostlivosti o pleť. Keďže v noci bunky našej pleti prechádzajú oveľa intenzívnejším detoxikačným cyklom ako počas dňa je veľmi dôležité sústrediť pozornosť práve na tento čas. Tento prípravok sa zameriava na obnovenie mitochondrickej DNA, ktorá je kľúčovým faktorom pri starnutí pleti, detoxikuje bunky pleti, ktoré v noci vylučujú toxíny a zvyšuje tým prirodzené čistenie pleti a obnovu buniek. Ráno po prebudení pleť pôsobí žiarivo, mladistvo a odpočinuto, ako keby ste si dopriali o dve hodiny spánku navyše.


Darphin - Azahar Cleansing Micellar Water, 50 ml
Táto micelárna voda od francúzskej značky Darphin jemne odstraňuje make-up a nečistoty z pleti bez podráždenia. Zanecháva pleť jemnú, hladkú a osvieženú. Je veľmi šetrná a je vhodná aj pre tých s citlivými očami a pleťou náchylnou na začervenanie a podráždenie.

Nakoniec nesmieme zabudnúť ani na zhrnutie hodnoty produktov v boxíku. Celková hodnota bola za január 62,55 €. Najhodnotnejšou vzorkou bol nočný krém od Nuxe, hodnota 15 ml vzorky je takmer 20,- €.

1 komentár:

  1. Tento box je super! Rada by som si objednala valentínsky, tak dúfam, že na to nezabudnem :D
    A očný tieň má naozaj krásnu farbu...

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...