streda 10. februára 2016

New in január 2016

Naše januárové nákupy sme dokázali obmedziť iba na objednávku zo Sleeku a potom pár vecí, ktoré sa oplatili alebo sa nám míňajú. Po kope make-upu Sleek sa najviac tešíme no nové čistiace obrúsky od Balea s obsahom micelárnej vody. Taktiež kozmetická čelenka s mačacími uškami je veľmi zaujímavá, tú máme pre zmenu z e-bayu, takže ani veľa nestála.


Mixa – Cleansing Micellar Water
Mali sme ešte kupóny na zľavu na produkty značky Mixa, ktoré sme si naozaj veľmi obľúbili. Táto micelárna voda s obsahom vitamínu B5 a ružového extraktu šetrne odstraňuje make-up a je vhodná aj pre citlivú pleť.

Mixa – Alcohol Free Purifying Lotion
Opakovane sme si kúpili aj túto čistiacu pleťovú vodu s obsahom čistiaceho zinku, ktorá čistí pleť, sťahuje rozšírené póry, bojuje proti čiernym bodká a reguluje tvorbu kožného mazu. Pleťová voda je vhodná aj pre citlivú pleť a má hypoalergénne zloženie bez obsahu alkoholu a parabénov.


Balea – Micelárne čistiace obrúsky
Konečne sa aj u nás objavili nové odličovacie obrúsky od Balea, ktoré sú navlhčené jemnou micelárnou vodou. Sú bez obsahu alkoholu a oleja, takže s nimi bez obáv môžete odstrániť make-up nie len z tváre, ale aj z očí a pier. Obrúsky sú vhodné aj pre citlivú pleť.


Revlon – Colorstay Makeup, 150 Buff
Aj keď sa vám 24 hodinová výdrž môže zdať prehnaná, tak tento make-up to naozaj zvládne. Boli sme naozaj nadšené, keď sa značka Revlon konečne dostala aj k nám a po vyskúšaní tohto make-upu sme nadšené ešte viac. Colorstay je dlhotrvácny tekutý make-up, ktorý kúpite vo verzii na suchú pleť a tiež vo verzii pre zmiešanú až mastnú pleť.


Catrice – Camouflage Cream, 010 Ivory
Tento hustý krémový korektor od Catrice sa nám osvedčil, preto sme boli dosť sklamané, že sme ho v najbledšom odtieni takmer dva mesiace nevedeli zohnať v žiadne DMke v našom okolí. Korektor má výborné krytie a dá sa navrstviť, vďaka čomu si poradí aj so zamaskovaním výraznejších nedokonalostí.

Rimmel – Stay Matte Long Lasting Pressed Powder, 001 Transparent
Nedávno sme si tento púder kúpili po prvý krát, no dobré recenzie naň sme videli už veľmi dávno. Púder je naozaj dobrý, pekne splynie s make-upom a ani sa veľmi nepráši. Až neskôr som si všimla, že púder má pomerne veľký objem až 14 g, čo je dosť veľký rozdiel oproti omnoho drahším 7 až 9 gramovým púdrom.


Etude House – Lovely Etti Hair Band
Túto rozkošnú beauty čelenku s mačacími uškami sme si objednali z e-bayu. Je z príjemného mäkkého materiálu, v zadnej časti je všitá gumička, vďaka čomu by mala sedieť každému. Čelenka na hlave dobre drží, nepadá a zároveň chráni vlasy pred ušpinením od peelingov či masiek.



Essence – Nail Polish Remover Ultra
Tento odlakovač na nechty od Essence je už taká naša klasika. Stojí málo, no pritom je naozaj veľmi dobrý a dokonca je s ním jednoduchšie aj odstraňovanie trblietkových lakov. V poslednom čase ho už bežne dostať aj v DMkách, kde sa predtým kúpiť nedal.


Sleek
Koncom januára nám prišla aj pomerne veľká objednávka zo Sleeku, ktorú sme spravili počas novoročného 50% výpredaju. Článok aj s fotkami nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/sleek-haul.html

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...