sobota 13. februára 2016

Nové Maybelline Baby Lips Valentine Kiss Balm opäť aj u nás

Sú nové Maybelline Baby Lips!!! A sú aj u nás!
Úplnou náhodou som predvčerom natrafila v DM-ke na stojan s novučičkými valentínskymi Baby Lips. O tejto limitovanej edícii som doteraz nepočula, takže som z objavu stojanu s Baby Lips Valentine Kiss Balm bola skutočne prekvapená. Ak o ne máte záujem, určite sa poponáhľajte aby sa vám ušli, pretože aby som zohnala všetky tri druhy, musela som zájsť až do dvoch predajní. Všetky tri odtiene sú takmer bez farby a obsahujú trblietky. Sú podobné balzamom z edície Baby Lips Crystals, z ktorých máme tri odtiene, viac v článku tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/maybelline-baby-lips-crystal-review.html




Do pozornosti dávam aj cenu iba 2,19 €. V prípade zimnej limitovanej edície http://nightowlsdaily.blogspot.sk/zimne-baby-lips-v-nasich-dm-kach.html ich DM-ka totiž predávala o viac než Euro drahšie než 101 drogéria. Tento krát sa však nič také nestalo a obľúbené Baby Lips si aj v DM-ke môžete kúpiť za omnoho priaznivejšiu cenu.



Baby Lips Valentine Kiss Balm si určite zamilujete hneď ako ich vyskúšate, pretože krásne voňajú, takmer nefarbia, takže sú to skutočné balzamy v pravom slova zmysle a navyše majú trblietky, ktoré pekne odrážajú svetlo. Ako som už spomenula sú v predaji v troch druhoch. Bledučko ružový s vôňou cukríkov, sýto ružový s jablkovou vôňou a hnedý, ktorý vonia ako čokoláda. Podľa vône dostali jednotlivé balzamy aj pomenovanie.



Samozrejmosťou sú aj pestrofarebné obaly a krabičky. Veľké plus je opäť balenie v zatavenej krabičke!


Maybelline Baby Lips Valentine Kiss Balm, 14 Candy Kiss

Maybelline Baby Lips Valentine Kiss Balm, 15 Pomme D’Amour (Apple Kiss)

Maybelline Baby Lips Valentine Kiss Balm, 16 Chocolate Kiss

Balzamy majú na vrchu vytvarované malé roztomilé srdiečko. Je to naozaj pekný detail, ktorý k valentínsky ladenej edícii určite patrí.



Natrafili ste už na tieto nové Baby Lips? Ak áno, ktorý z nich sa vám najviac páči? Videli ste ich aj v inom obchode ako v DM-ke? Zimná edícia sa dala kúpiť aj v 101 drogérii, takže ak nemáte v blízkosti DM, určite sa zájdite pozrieť tam.

1 komentár:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...