nedeľa 13. marca 2016

Antistresové omaľovánky: náhľad do Strateného oceánu a novinka Magická džungľa

Antistresové omaľovánky pre dospelých stále naberajú na popularite a samozrejme aj na počte, ktoré sa v kníhkupectvách objavujú. Nám sa úplne najviac páčia tie od Johanny Basford, ktorá to všetko vymyslela a je autorkou prvej takejto omaľovánky vôbec.


Dnes vám ukážeme našu v poradí druhú knihu a to Lost Ocean (Stratený oceán), ktorá nás zavedie do hlbín oceánu. Stránky knihy sú plné rýb a iných morských potvoriek, nechýbajú ani potopené lode, stratené poklady, morské panny či podmorské mesto. 





Dokopy Johanna Basford vydala už tri knihy a to Secret Garden (Tajomná záhrada), Enchanted Forest (Začarovaný les) a Lost Ocean (Stratený oceán). Štvrtá s názvom Magical Jungle (Magická džungľa) vychádza 11. augusta 2016. 




Všetky tri doteraz vydané knihy sú dostupné aj v slovenčine a naozaj musíme pochváliť, že ich vydavateľstvo Tatran vydáva vytlačené na kvalitnom papieri a s rovnakými zlatisto zdobenými obálkami, ako majú originály.

Náhľad na obálku pripravovanej omaľovánky Magical Jungle

Náš starší článok s obrázkami z omaľovánky Enchanted Forest (Začarovaný les) a tiež s náhľadom na 72 kusovú sadu farbičiek Koh-I-Noor nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/antistresove-omalovanky-pre-dospelych.html

Na ukážku si môžete pozrieť napríklad moju verziu líšky z tejto omaľovánky.

K novej omaľovánke sme si dokúpili aj novú sadu farbičiek, ktoré sú taktiež od značky Koh-I-Noor. Sú z rovnakej série akvarelových farbičiek Mondeluz a síce sa v nej opakujú niektoré farby z veľkej sady, ktorú máme, tak je tu veľa nových ružových odtieňov, ktoré 72 kusová sada vôbec neobsahuje.




Ako sa vám páči omaľovánka s tematickou podmorského dobrodružstva Lost Ocean (Stratený oceán)? A čo hovoríte na tú pripravovanú, ktorá nás zase prenesie do hlbokej džungle?

Máte aj vy niektorú z týchto omaľovánok, alebo vás skôr zaujali antistresové omaľovánky od iného autora? 

2 komentáre:

  1. farbicky su krasne asi pojdem pozriet do predajne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tiež vlastním sadu od tejto autorky. Nádherné obrázky a skvelý relax. Už teraz sa teším na štvrtú knihu.

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...