streda 16. marca 2016

Empties február 2016

Plná krabica obalov od produktov, ktoré sme počas minulého mesiaca minuli je znakom ďalších empties. Je to náš najobľúbenejší článok, pretože sa v ňom s vami môžeme podeliť o názor na veľké množstvo produktov, ktoré sme vo veľkej väčšine prípadov minuli až do poslednej kvapky.



Lush – Sandstone, 150 g
Peelingy s cukrom, soľou aj umelými zrniečkami sme už vyskúšali niekoľko krát, no peeling s pravým pieskom, tak to je niečo, čo nájdete iba v Lush. Tuhé peelingové mydlo obsahuje kúsky mydla spojené zmesou s bohatým obsahom jemného piesku, ktorý poriadne pokožku premasíruje, zbaví ju odumretých buniek a nečistôt. Pokožka je po použití na dotyk hladká a jemná. Piesok je síce drsný, no pokožku na rozdiel od agresívnych soľných peelingov nepodráždi. Mydlo má príjemnú citrusovú vôňu. Obsahuje koriandrový a kokosový olej a výťažky z gardénie.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO, s týmto sprchovým peelingom v podobe tuhého mydla sme boli naozaj veľmi spokojné

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Lush - Snow Fairy Shower Gel, 100 g
Ak sa ocitnete v predajni Lush v období pred Vianocami, sprchový gél Snow Fairy je povinnou jazdou. Má úžasnú sladkú žuvačkovú vôňu, ktorá rozvonia celú kúpeľňu a prenesie vás späť do detstva. Má jasnú ružovú farbu a obsahuje fialovo-modré trblietky, netreba sa však báť že sa po použití budete trblietať ako víla, trblietky nezostávajú na pokožke, ľahko sa zmyjú. Sprchový gél je tiež hustý, dobre pení a nevysušuje pokožku.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Balea - Gél na holenie s vôňou leta, 150 ml
Gély na holenie od Balea sú našimi obľúbenými. Rovnomerne sa nanášajú, vytvoria hustú krémovú penu, uľahčujú holenie a pokožka je po ňom hladká, jemná a nie je podráždená či vysušená. Balea taktiež stále prichádza s novými vôňami, čo sa nám veľmi páči. Tento konkrétny gél bol ružový s príjemnou sladkou vôňou malín a citrónovej trávy.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Fennel - Cucumber Melon Body Butter, 200 g
Toto telové maslo malo úžasnú sviežu vôňu žltého melónu. Bolo husté, dobre sa rozotieralo no pomalšie sa vstrebávalo, keďže bolo také bohaté a krémové. Stačilo mu však dať pár minút navyše a úplne sa vsiaklo a nezanechávalo na pokožke mastný ani lepkavý povlak. Obsahuje aj bambucké maslo, takže si ľahko poradilo so suchou pokožkou a zanechalo ju jemnú a hydratovanú.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Figs & Rouge – Multi-tasking Hand Cream, French Vanilla, 80 ml
Krémík na ruky od populárnej značky Figs & Rouge nás nesklamal. Mali sme ho už aj predtým v malom cestovnom balení a v inej vôni. Tento s vôňou francúzskej vanilky mal príjemnú jemnú vanilkovú vôňu, nič prenikavé. Krémik mal hustejšiu konzistenciu, no po rozotrení sa ako keby rozpustil na vodu a rýchlo sa vsiakol do pokožky, pričom nezanechával na rukých mastný povlak. Krémik zjemňuje pokožku rúk a taktiež sa stará o nechty a pokožku okolo nich. Obsahuje kakaové maslo a antioxidanty.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

The Body Shop - Satsuma Hand Cream, 30 ml
Značka The Body Shop nám bola vždy veľmi sympatická a tak keď sme navštívili obchod The Body Shop v Londýne cítili sme sa ako deti v hračkárstve (rovnako aj v obchode Lush). Učarovali nám okrem iného aj ich krémy na ruky. Z troch, ktoré sme si vybrali sa nám ako prvý minul tento s úžasnou vôňou mandarínky. Mal ľahké krémovo-gélové zloženie, ľahko sa rozotieral a rýchlo sa vstrebal, pokožku rúk zanechal jemnú, hladkú a hydratovanú. Nebol lepkavý ani ruky nezanechával mastné a tak nebol problém po použití hneď niečo chytiť do rúk či otvoriť fľašu. Krémiky majú tiež veľmi praktickú veľkosť a sú super pomocníkom na cesty.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Garnier Mineral – 5 Protection 48h, Floral Fresh, 150 ml
S prázdnym balením deospreju od Garnier opäť prichádza naše odporúčanie. Garnier naozaj odvádza super prácu, zabraňuje poteniu, nedráždi pretože neobsahuje alkohol ani nevytvára fľaky na oblečení. Tieto z rady 5 Protection majú aj peknú kvetinovú vôňu.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Moschino – Glamour EDP, 100 ml
Minuli sme aj posledné kvapky jedného z našich obľúbených parfumov. Síce patrí k tým lacnejším, no mojou špecialitou je vyberať si vône, ktoré voňajú drahšie, než v skutočnosti boli. Táto kvetinovo-ovocná vôňa s korenistým základom je vhodná pre každú z vás, ktorá chce byť výnimočná. Korenistý základ vône tvorí céder, pižmo a ambra. Počas dňa z nej cítiť kvetinové tóny ibišteka a orchidei a sladkú mandarínku. Vôňa je naozaj pekná a vydrží počas celého dňa. Má aj pekný flakónik.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Mixa - Micellar Water Anti-Imperfection, 400 ml
Keďže sa nám doposiaľ osvedčili všetky produkty od značky Mixa a vždy sme s nimi veľmi spokojné, musíme vyskúšať každú novinku s ktorou prídu. Už dávnejšie sa rada rozšírila aj o micelárne vody špeciálne určené pre jednotlivé druhy pleti a my sme sa rozhodli vyskúšať túto, ideálnu pre zmiešanú a mastnú citlivú pleť. Keďže obsahuje čistiaci zinok PCA pomáha predchádzať vzniku nedokonalostí a zmatňovať pleť, je však stále veľmi jemná a citlivá k pleti tváre aj očí. Ľahko odstraňuje make-up bez zbytočného trenia a zanechá pleť čistú a jemnú, nelepí ani nevysušuje.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Mixa - Bi-phase Cleanser, 125 ml
Náš najobľúbenejší odličovač očného make-upu nesmie chýbať v žiadnych našich empties. Opäť sme minuli ďalšiu fľaštičku a načali ďalšiu. Review tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/mixa-soothing-toner-mixa-bi-phase.html

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO, ako ho máte rady aj vy, mám pre vás malý tip, v Tescu ho majú momentálne o euro lacnejší ako v DMkách ;)

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Balea – Wasser Spray Aqua, 150 ml
O tomto osviežujúcom spreji sme prvý krát písali v lete, kedy sa ako novinka objavil v DMke. Zostali nám však dva takmer prázdne, ktoré sme od leta používali iba z času na čas ako osvieženie po odlíčení. Jeho primárnou funkciou je však osvieženie počas letných dní alebo pri športe. Sprej stačí nastriekať v jemnej vrstve na tvár, dekolt, krk či ruky a nechať zaschnúť. Obzvlášť účinný je, keď sa pred použitím odloží na chvíľu do chladničky.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Určite ÁNO, dúfam že bude v predaji aj počas tohto leta

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Essence Pure Skin – SOS Spot Killer, 7 ml
Zo začiatku sme boli s touto bielou vodičkou na zmierňovanie vyrážok naozaj spokojné. Štetčekovým aplikátorom sa ľahko naniesla na postihnuté miesto, rýchlo zaschla a naozaj pomáhala s rýchlejším ústupom vyrážok. Samotná vodička, ktorej základ tvorila rýchlo sa vyparujúca voda, však rýchlo začala vysychať. Po zhustnutí sme na chvíľu boli nadšené, že keď je hustejšia ešte lepšie sa nanáša a koncentrovanejšie zloženie ešte lepšie účinkuje. Produktu sme však minuli len niečo viac ako polovicu kým úplne nevyschol.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? Možno, keďže sme ho nepoužívala veľmi často, tak vyschol skôr, než sme ho úplne minuli

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO, na problematickú pleť ho určite odporúčame, ani cena nie je veľmi vysoká


Urban Veda - Daily Radiance Facial Wash, 20 ml
Tak ako denný krém z tejto rady od značky Urban Veda, ani pleťový čistič ma vôbec neoslnil. Mal rovnakú peknú vôňu, ktorá nebola až taká vtieravá ako pri dennom kréme, obsahuje množstvo prírodných zložiek a má aj vegetariánske osvedčenie. Má podobne ako krém udržiavať pleť žiarivú, zjednocovať odtieň pleti a hydratovať ju. V skutočnosti to bol svetlučko žltý tekutejší gél, ktorý trošku penil. Bol citlivý k pleti a máličko ju vyčistil a osviežil, žiaden väčší efekt však nemal, teda okrem toho že ju skôr vysušoval.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE

Nature Republic - Fresh Green Tea Toner, 2x
Miniatúrne vzorky tonerov na pleť so zeleným čajom sme už raz skúšali a ešte sme dve v zásobách objavili. Tieto tonery od kórejskej značky Nature Republic boli veľmi príjemné, boli jemné, nedráždili, ľahko očistili pleť, tonizovali ju a veľmi príjemne voňali po citrusoch a zelenom čaji.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Olay – Regenerist Serum 3 Point Super Serum, 7 ml
Ako prvú musím naozaj pochváliť krásnu vôňu, akože už iba kvôli nej by som si sérum aj krém kúpila znovu, keby ich teda u nás mali, všakže. Sérum obsahuje koncentrovaný komplex amino-peptidov, ktoré zabraňujú starnutiu pleti a vyhladzujú vrásky. Sérum bolo krémové s trochu redším zložením, dobre sa rozotieralo a rýchlo sa vstrebalo do pokožky. Určite by som po ňom siahla aj v plnom balení, keby bolo u nás dostupné.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Olay – Regenerist Daily 3 Point Treatment Cream, 7 ml
Okrem séra sme mali na vyskúšanie aj vzorku hydratačného denného krému z rovnakej rady produktov Olay Regenerist. Tento krém je navrhnutý tak, aby viditeľne zmierňoval známky starnutia pleti hlavne v najnamáhanejších oblastiach okolo očí, úst a na krku. Krém mal ľahké zloženie, rýchlo sa vstrebával a bol vhodný aj pod make-up.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Holika Holika – Pig-nose Clear Black Head, 3 ks
S týmito čistiacimi pásikmi na nos sme vôbec neboli spokojné. Predtým sme vyskúšali celú trojkrokovú procedúru od tejto značky a zdali sa nám omnoho lepšie. Pásiky vlastne takmer vôbec nečistia, v porovnaní s tými od The Face Shop, ktoré vďaka našim článkom už určite poznáte, je to totálny prepadák.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? NIE

Či by tento produkt sovičky odporučili? NIE

Etude House – Scrub Massage Bubble, Rice, 2 x 7 ml
Ak ste ešte nevideli peeling bez peelingových zrniečok, tak ste ešte určite nevyskúšali tento produkt od Etude House. Je to masážny peeling, ktorý namiesto čiastočiek obsahuje kyslíkové bublinky, ktoré pleť jemne masírujú a odstraňujú odumreté bunky. Vďaka ryžovému extraktu je pleť po jeho použití rozžiarená a vyčistená.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Balea - Čistiace obrúsky, 25 ks
Čistiace obrúsky od Balea s vôňou grapefruitu sú u nás klasikou. Sú veľmi dobre vlhčené, pevné, príjemne textúrované, dobre odstraňujú make-up a nedráždia pleť. Nechcem predbiehať, ale je dosť pravdepodobné že ich u nás nahradí nová verzia čistiacich obrúskov od Balea s micelárnou vodou, ktoré sú podľa nás ešte lepšie a ľahšie odstraňujú make-up, o nich ale nabudúce.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO


Urban Decay - Perversion Mascara, 12 ml
Značku Urban Decay a ich Naked paletky pozná už asi každý. My o nich zatiaľ iba snívame ale rozhodli sme sa vyskúšať pár iných produktov od Urban Decay, jedným z ktorých bola práve špirála Perversion. Hneď nás na prvý pohľadu upútala svojim štýlovým balením a sloganom "Bigger. Blacker. Badder.", no veď kto by nechcel také mihalnice. Má dosť veľkú klasickú štetinkovú kefku, ktorá nemusí vyhovovať každému. Môže sa s ňou horšie rozčesávať ale veľmi to záleží od mihalníc, s mojimi rovnejšími mihalnicami som problém nemala, sestrine hustejšie a zatočenejšie ale trochu zlepila a bolo ich potrebné dodatočne rozčesať inou kefkou. Na začiatku mala skôr tekutejšie zloženie, ktoré časom trochu zhustlo, stále však patrila medzi "mokrejšie" špirály. Mihalnice dobre obalila už od korienkov, zahustila, predĺžila a tiež jemne natočila, napriek občasnému zlepovaniu (ktoré je individuálne) nehrudkovala, mala dobrú výdrž, aj keď nebola vodeodolná, nerozmazávala sa, nemrvila sa a neopadávala. Nedráždila oči a s klasickým dvojfázovým odličovačom sa dala veľmi jednoducho odlíčiť. Ja som s ňou bola veľmi spokojná aj keď ako som písala, nemusí vyhovovať každému, najmä kvôli jej kefke.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Alverde – Lippen-Balsam Calendula, 4,8 g
Balzam na pery od Alverde s výťažkom z nechtíka bol naozaj hustý a pripomínal včelí vosk. Balzam bol po nanesení na pery priehľadný, nanášal sa v jemnej rovnomernej vrstve, pery účinne hydratoval a chránil ich pred chladom. Tento balzam sme dostali v DM boxe a naozaj ho na základe dobrej skúsenosti môžeme odporučiť.

Či by sovičky znovu minuli peniaze na tento produkt? ÁNO

Či by tento produkt sovičky odporučili? ÁNO

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...