nedeľa 20. marca 2016

Lookfantastic box marec 2015

Lookfantastic nás každý mesiac presviedča o tom, že jeho krabička krásy je na špičkovej úrovni. Inak tomu nebolo ani v prípade marcovej krabičky, ktorá obsahuje výber naozaj úžasných produktov. Prekrásny je aj samotný farebný dizajn krabičky s fľakatou mapou sveta. No a obsah, tak ten skutočne stojí za to... Revlon, First Aid Beauty, Caudalie... to sú iba niektoré zo značiek v tomto boxíku. Opäť bolo k boxíku pribalené aj aktuálne vydanie časopisu ELLE




Codage – Masque Hydratant Moisturising Mask, 15 ml
S produktom od tejto francúzskej značky sme sa už v boxíku raz stretli. Teraz sme dostali cestovné balenie hĺbkovo hydratačnej pleťovej masky s hustým zložením, ktoré potláča značky suchej a poškodenej pleti. Maska počas pôsobenia pleť revitalizuje a zanecháva ju jemnú, vyživenú a rozžiarenú. Zloženie je bez parabénov, esenciálnych olejov a ftalátov, takže je vhodná aj pre tú najcitlivejšiu pleť.


Revlon – Colorburst Lacquer Balm, 105 Demure, 2,7 g
Balzam na pery od značky Revlon nás prekvapil a potešil asi úplne najviac. Tieto veľmi dobre pigmentované balzamy majú okrem bežnej edície aj matnú a lesklú, do ktorej patrí aj tento produkt. Tieto balzamy od Revlonu sú obohatené o trojitý komplex masiel a to bambucké, mangové a kokosové, vďaka čomu sa dobre kĺžu, ľahko a rovnomerne sa nanášajú a okrem perfektnej farby pery aj hydratujú. Balzam má príjemnú mentolovú vôňu a obsahuje jemnučké trblietky. Veľkou výhodou je aj to, že balzam je vysúvací, balenie je z pevného materiálu, takže prežije v kabelke a tiež cestovanie.


Odtieň 105 Demure je v peknom teplom peachy odtieni s jemnými bielymi trblietkami.


First Aid Beauty – Ultra Repair Cream, 28,3 g
Vďaka tomuto krému raz a navždy skoncujete so suchou pokožkou. Teda aspoň podľa každej druhej zahraničnej beauty blogerky a  youtuberky. Na tento krém sme skutočne počuli a videli mnoho veľmi dobrých recenzií, preto sa veľmi tešíme, že ho konečne vyskúšame aj my. Výrobca uvádza, že po dvoch týždňoch pravidelného používania bolo klinicky potvrdené zlepšenie hydratácie pokožky o 169%. Krém obsahuje koloidné ovsené vločky, bambucké maslo, koreň sladkého drievka a výťažky z bieleho čaju. Tento super upokojujúci krém pokožku očetruje, zjemňuje, hydratuje a chráni. Krém má hustejšie, no nadýchané zloženie, takže sa vzápätí po nanesení absorbuje bez zanechania mastného povlaku. Vďaka zloženiu bez parabénov, dráždivých chemikálií a parfemácie je vhodný pre všetky typy pokožky.


Lottie London – Shade and Shadow Brush, The Angle Brush
So značkou štetcov na make-up Lottie sme sa teraz stretli po prvý krát. Štetce majú pekný pestrofarebný dizajn a všetky vyzerajú veľmi kvalitne. Vlákna štetcov sú syntetické. My sme dostali skosený štetec vhodný na precízne nanášanie tieňov alebo linku. Štetec je na dotyk jemnučkú, no je pevný, nestrapká sa a nevypadávajú z neho vlákna.



Nuxe – Créme Prodigieuse, 15 ml
Opäť sme si v boxíku našli aj krém od populárnej francúzskej značky Nuxe. Tento krát ide o denný hydratačný krém, ktorý potláča príznaky únavy, opuch a začervenanie pleti. Krém je vhodný pre všetky typy pleti. Jemné zloženie zaručuje dobré rozotieranie a rýchle vstrebanie sa bez zanechania mastného povlaku. Krém má príjemnú kvetinovo-púdrovú vôňu, ktorá sa po vsiaknutí takmer vytratí.


Caudalie – Micellar Cleansing Water, 50 ml
Táto čistiaca micelárna voda obsahuje organickú hroznovú vodu a výťažok z kamiliek. Neobsahuje mydlo, parabény, ftaláty ani zložky živočíšneho pôvodu. Pokožka zostáva po očistení touto micelárnou vodou čistá, hydratovaná a jemná. Micelárna voda má sviežu vôňu pomarančov, citrónového kvetu, červeného melóna a mäty.


Emergen-C – Energy & Immunity Super Orange Fizzy Drink
Ako bonus obsahovala krabička aj dve vrecúška šumivého nápoja. Nápoj s pomarančovou príchuťou obsahuje vitamíny B12 a B6, ktoré dodávajú organizmu energiu a pre podporu imunitného systému zase zinok a vitamíny C a D. Nápoj je bez obsahu kofeínu.

S marcovým lookfantastic boxom sme naozaj veľmi spokojné. Obsahoval štyri produkty v cestovnom balení s objemom 15 až 50 ml, ďalej plné balenie balzamu na pery, kvalitný kozmetický štetec a ako bonus vitamínový nápoj.

Celková hodnota tohto boxu vrátane časopisu Elle, ale bez šumivého nápoja sa vyšplhala až na 62,09 €, čo je viac než trojnásobok jeho ceny, ktorú som zaplatila. Najhodnotnejšou vzorkou je pleťová maska Codage, jej hodnota je 16,93 €.

Páčil sa vám obsah marcového lookfantastic boxu? Ktorý produkt vás zaujal najviac?

5 komentárov:

  1. Skvělé produkty byly v boxíku.. Nejvíce mě zaujal ten štěteček :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Boxík vypadá zajímavě - zaujala mně maska a štěteček :)

    INKA blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skoda, ze tentokrat jsem si ho neobjednavala. Vyuzila bych vse. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super boxik, pozerala som na neho ale povedala som si ze objednam od dalsieho mesiaca, tak skoda bol fakt vydareny.

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...