utorok 12. apríla 2016

New in február a marec 2016

Naše marcové nákupy boli konečne raz naozaj malé a zahŕňali iba dva produkty, preto sme sa rozhodli pripojiť ich k marcovému článku. Tie marcové sa nám však opäť vymkli spod kontroly. Takže nakoniec tu máme článok o dvoch februárových a asi dvadsiatke marcových prírastkov.

Február


Maybelline – Lash Sensational Intense Black Mascara, Extra Black
Začíname pravidelne kupovanou špirálou, ktorou je v našom prípade Maybelline Lash Sensational. Jej pevná plastová kefka je tvarovaná tak, aby naniesla špirálu na všetky riasy od korienkov až po končeky. Má aj výborné zloženie, ktoré nevytvára hrudky a zaručuje dokonalý vzhľad mihalníc počas celého dňa. Viac o Lash Sensational nájdete v našej review tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/maybelline-lash-sensational-review.html

Catrice – Illuminating Blush, 030 Kiss me Ken
Zo sezónneho výpredaja Catrice nás zaujal iba tento dvojfarebný rozjasňujúci blush. Skladá sa z kombinácie dvoch ružových odtieňov, ktoré obsahujú jemnučké zlaté trblietky. Blush má dobrú pigmentáciu, no zároveň sa nanáša v jemných vrstvách, ktoré sa dajú dobre navrstviť. Veľmi pekné je aj balenie, priehľadný plastový obal a strieborný dekoratívny krúžok okolo panvičky pôsobia jednoducho no moderne. Blush nie je zbytočne veľký, takže je vhodný aj na cestovanie.


Marec


Maybelline – Fit me! Liquid Foundation, 110 Porcelain
Fit me! make-up sme sa chystali vyskúšať už veľmi dávno, no vzhľadom na jeho redšiu konzistenciu bude vhodný skôr na leto. Tekutejšia konzistencia na gélovej báze je zárukou rovnomerného nanesenia make-upu a jeho perfektného prispôsobenia sa tónu pleti. Tento make-up môže mať v prípade nanesenia hrubšej vrstvy až stredné krytie. Jeho vhodnosť na leto podporuje aj SPF18. Odtieň 110 Porcelain, ktorý sme si vybrali, je najbledším odtieňom z ponuky v našich drogérkach. Odtieň je neutrálny a pôsobí veľmi prirodzene.

Catrice – Ultimate Nail Lacquer, 26 Raspberryfields Forever
Tento lak v prekrásnom sýtom malinovom odtieni som dostala ako darček k meninám.


Essence – I Nude Eyeshadow, 03 Créme Brulée
Essence – I Nude Eyeshadow, 05 My Favorite Tauping
Tieto dva zapečené mono tiene od Essence sme si ulovili za 0,95 € vo výpredaji dvojkových stojanov Essence. Oba sú na dotyk zamatovo jemné a celkom dobre pigmentované. Bledší má jemný sheen a bledučký champagne odtieň, tmavší šedo-hnedý tieň má zase matný zamatový finiš.



Garnier – Dvojfázová micelárna voda 3 v 1
Ak ste ešte nezaregistrovali novú dvojfázovú micelárku od Garnier, tak sa po nej určite poobzerajte pri najbližšej návšteve drogérky. Táto micelárna voda má špeciálne dvojfázové zloženie, vďaka čomu si poradí aj s vodeodolným make-upom. Zloženie je obohatené nie len o čistiace micely, ale aj odličovacie oleje a ošetrujúci arganovú olej. Konečne sme sa teda dočkali micelárky, ktorá si poradí aj s vodeodolným a ťažšie odstrániteľným make-upom.

Balea – Micelárne čistiace obrúsky
Opäť sme si kúpili aj tieto nové čistiace obrúsky od Balea s obsahom jemnej micelárnej vody. Obrúsky sú vyrobené z rovnakého materiálu ako ostatné druhy, obsah micelárnej vody im však pridáva na kvalite a zdajú sa nám najlepšie, aké momentálne Balea ponúka.


Nature Republic – Blackhead Clear Nose Pack
Rozhodli sme sa otestovať aj nejaké nové čistiace pásiky na nos. Tieto od značky Nature Republik nás zaujali svojím pekným balením s obrázkom sloníka. Musím sa priznať, že tieto som už aj vyskúšala a fungujú naozaj úžasne.

Lioele – Blackheadzero Nose Patch
Ďalšími novými pásikmi na nos sú tie v ružovej krabičke s kresbou dievčatka. Značku Lioele už poznáme vďaka iným produktom, no ich čistiace pásiky na nos sú pre nás zatiaľ nevyskúšaný produkt.

The Face Shop – Blackhead Out Aloe Nose Strips
The Face Shop – Blackhead Out Charcoal Nose Strips
Do tretice tu máme pásiky na nos od The Face Shop, ktoré sme objavili už dávno a sú to naše obľúbené čistiace pásiky. Sú k dostaniu v dvoch verziách a to buď s výťažkom z aloe vera alebo s čistiacim uhlím. Ak chcete objednávať na istotu, určite odporúčame práve tieto.


Skinfood – Watery Berry Toner
Tieto malé fľaštičky pleťového tonika od jednej z populárnych kórejských značiek sme si objednali zo zvedavosi. Toto hydratačné tonikum obsahuje kyselinu hyalurónovú a výťažky z moruše, brusníc a malín. Tonikum má príjemnú sladkú vôňu.

Tony Moly – My Sunny Perfecting Sun Block
Tony Moly – Panda’s Dream White Hand Cream
Etude House – Precious Mineral BB Cream Cover & Bright Fit
K niektorým nákupom sme dostali aj rôzne vzorky. Od Tony Moly je to opaľovací krém s ochranným faktorom SPF 50 a krém na ruky, od Etude House zase vzorka BB krému.


Syoss – Full Hair 5 Density & Volume Booser Shampoo
Šampóny zväčšujúce objem a hustotu vlasov nás vždy zaujmú svojim popisom, no máloktoré aj skutočne fungujú. Tento krát sme sa rozhodli vyskúšať takýto šampón od Syoss, ktorý obsahuje keratin-primer posilňujúci štruktúru každého vlasového vlákna. Šampón má na vlasy účinok v 5 smeroch: zväčšuje hustotu vlasov, zväčšuje objem vlasov, posilňuje ich, bojuje proti vypadávaniu a aktívne stimuluje korienky vlasov.

Garnier – Néo Intensive Antiperspirant, Shower Clean
Neodolali sme ani novému deodorantu od Garnier s novým zaujímavým rozprašovačom v tvare kruhu. Tento rozprašovač by mal deodorant aplikovať v rovnomernejšej vrstve. Tento druh deodorantov už určite poznáte z predošlej krémovej formy, ku ktorej teraz pribudla nová sprejová.

Balea – Frost Flower Body Lotion
Toto telové mliečko je ešte zo zimnej limitovanej edície, no tiež som ho dostala od kamarátky. Mliečko má redšiu konzistenciu, veľmi dobre sa teda rozotiera a rýchlo sa vstrebáva. Veľmi pekná je vyvážená kombinácia vôní ruže a marakuje. Teraz tak trochu ľutujem, že som si z tejto zimnej limitky kvôli bohatým zásobám nič sama nekúpila.


Oriflame – Discover Miami Spirit Shower Gel
Oriflame – Discover Miami Spirit Body Scrub
Táto dvojica telového peelingu a sprchového gélu nás zaujala svojou vôňou ovocia liči. Peeling je z tých jemnejších, obsahuje jemnučké umelé peelingové čiastočky.

Oriflame – Nature Secrets Hand Cream
Aj tento krémik na ruky ma zaujal svojou zaujímavou vôňou mäty a malín. Krém má hustejšiu konzistenciu, no veľmi dobre sa rozotiera, rýchlo sa vstrebáva bez zanechania akéhokoľvek mastného povlaku, no a samozrejme ruky zanechá pekne prevoňané.


EOS – Hand Lotion, Berry Blossom
Ako darček som dostala aj tento krémik na ruky od EOS, ktorý som si sama doteraz nekúpila, pretože sa mi zdal drahý. Balenie v tvare ako keby kameňa je veľmi zaujímavé a dobre padne do ruky. Krémik sa rýchlo vstrebáva, nezanecháva na rukách mastný povlak, je hypoalergénny a jeho zloženie je až z 90% prírodné. Obsahuje hydratačné bambucké maslo, výťažky z aloe a antioxidanty. Jemne sladkastá kvetinová vôňa krémiku je tiež veľmi príjemná.

Sally Hansen – Insta-Dri Chip-Resistant Top Coat, Clear
Aj tento priehľadný povrchový lak na nechty už vďaka našim príspevkom dobre poznáte. Je to naozaj kvalitný top coat, ktorý skutočne urýchli čas schnutia laku na nechty a navyše manikúre dodá krásny lesk.


Veet – Depilačný krém Silk & Fresh
Výhoda depilačných krémov je tá, že sú asi najrýchlejšou formou odstránenia chĺpkov, hlavne z veľkých plôch ako sú napríklad celé nohy. Veet je taká všeobecne známa značka, vybrala som si tento pre citlivú pokožku s obsahom vitamínu E a aloe vera a rozhodla som sa hlavne podľa nápisu „Nový“, tak snáď je to nejaké nové zloženie, ktoré bude dobre fungovať.

Balea – Depilačný krém pre citlivú pokožku
Depilačný krém od značky Balea je pre nás úplnou novinkou v tom zmysle, že sme ho doteraz nikdy nevyskúšali. Obsahuje marhuľový a mandľový olej a tiež by mal byť vhodný aj pre citlivú pokožku, takže vyskúšame a dáme vám vedieť.

3 komentáre:

  1. Tá Maybelline Lash Sensational je na mojom wish-liste už nejaký čas, musím si ju konečne kúpiť! :D Taktiež ma veľmi zaujal aj Fit me! make-up, mala som púder a bola som s ním veľmi spokojná, takže teraz plánujem kúpiť celú sadu (aj s korektorom) :D Do tej dvojfázovej micelárky od Garnieru by som tiež rada šla, príde mi veľmi zaujímavá a keď mi dojde moja Balea a Dermacol, určite ju objednávam :) A naozaj veľmi sa mi zapáčil aj EOS krém na ruky, ten mám tiež vo wishliste :D Čiže, ozaj krásne úlovky! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj my sme mali Maybelline Fit me! púder už viackrát a práve preto sme si teraz vzali aj make-up.

      Odstrániť
  2. aké roztomilé tie očné tieniky a za takú cenu.baleu dlhodobo obchádzam,mojej pleti nesluší.

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...