streda 20. apríla 2016

Catrice Bold Softness LE

Ak vás ešte stále neomrzeli Essence a Catrice limitky, tak určite sa zájdite pozrieť na tú najnovšiu od Catrice s názvom Bold Softness. Limitka je ladená do sivastých pastelových odtieňov, ktoré zachytávajú plynulý prechod medzi studenou zimou a rozkvitnutou jarou. Skladá sa z piatich rôznych produktov v niekoľkých odtieňoch. Zaujímavosťou je určite parfum v tvare ceruzky, ktorá je však strúhacia a nie vysúvacia, takže je to pomerne nepraktické.


Ďalej limitka zahŕňa tri duo očné tiene, dva odtiene rúžu, štyri naozaj pekné odtiene lakov na nechty a multi-farebný mozaikový matný púder s efektom vyváženia farby pleti. Keďže s nákupmi lakov na nechty sa musíme krotiť, vybrala som si iba púder, ktorý má prekrásny biely obal, vo vnútri zrkadielko a celkovo vyzerá naozaj veľmi luxusne. Na dotyk je zamatovo jemný a skutočne je dokonale matný.

Catrice - Colour Correcting Powder, C01 Correction 'n Perfection, 9 g



2 komentáre:

  1. našu dm zasiahnu limitky tak dva tri krát do roka.ja sa teším ako malá a nakoniec tam strašia len starinky.tie laky by som rada videla naživo..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja si veci z limitiek nekupujem, čo ak by som si niektorú zamilovala a potom by mi ten produkt došiel a nemohla by som si ho kúpiť? :( :D Ale popravde, táto limetka ma veľmi nezaujala, ale celkom sa mi páči tá na obočie od Essence :)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...