sobota 3. septembra 2016

New in august 2016

Do drogérie chodím rada aj preto, že tam vždy nájdem niečo nové, alebo niečo čo som ešte nevyskúšala. Keď sa k tomu pridá zľava, hneď je väčšia radosť na nákup a vtedy si doprajem napríklad také produkty, ktoré dlhšie chcem vyskúšať a neurobila som tak kvôli vyššej cene. Tu sú naše augustové objavy a nákupy.


Manufaktura – Okurka Hydratačný krém na ruky
Aj keď máme predajňu Manufaktura priamo v našom meste, doteraz sme ju obchádzali bez väčšieho záujmu. Čo ma však do predajne vtiahlo bola limitovaná edícia Okurka (uhorka). Keďže produkty tejto značky sú pomerne drahé, siahla som skôr po tých lacnejších ako tento krémik na ruky a micelárna voda. Krém na ruky je obohatený o výťažky z uhorky a bambucké maslo, ktoré pokožke rúk dodáva potrebnú hydratáciu. Krém má skôr redšiu konzistenciu, dobre sa rozotiera a rýchlo sa vstrebáva do pokožky bez zanechania mastného povlaku. Vôňa krémiku je sladkastá a veľmi príjemná, naozaj z neho cítiť uhorky.

Manufaktura – Okurka Hydratačná micelárna voda
Už spomínaná hydratačná micelárna voda je obohatená o výťažky z uhorky a mandľový olej. Má sviežu uhorkovú vôňu, k pleti je jemná, neštípe ani nezanecháva lepkavú vrstvu. Po prvom použití ju určite môžem iba pochváliť.


Garnier – Dvojfázová micelárna voda 3 v 1
Jedným z najlepších produktov, ktoré sa tento rok objavili v drogérii, je určite táto dvojfázová micelárna voda od Garnier, ktorá vďaka olejovej zložke skutočne odstráni aj make-up, zároveň je v 400 ml balení, takže vydrží dlhšie než malé balenia odličovačov a keďže je to micelárna voda, odlíči nielen oči, ale celú tvár. Poradí si teda nie len so špinou, ale aj s odolným make-upom, pritom je jemná, nedráždi ani nezanecháva mastný povlak na pokožke.

Mixa – Anti-Imperfection Purifying Lotion
Mixa vo svojej rade Anti-Imperfection ponúka aj čistiacu a zmatňujúcu pleťovú vodu, ktorá vďaka obsahu čistiaceho zinku redukuje póry a vyrážky, reguluje tvorbu kožného mazu, má pH vhodné aj pre citlivú pokožku, je hypoalergénna a neobsahuje parabény ani alkohol. Táto pleťová voda je teda určená pre mastnú a citlivú pleť so sklonom k nedokonalostiam. Opäť sme si ju kúpili práve preto, že neobsahuje alkohol a k pleti je tak omnoho šetrnejšia než iné.

Neutrogena – Visibly Clear Pink Grapefruit Daily Scrub
Tento pleťový peeling od Neutrogena sme mali vyhliadnutý už dlhšiu dobu. Je to osviežujúci pleťový peeling, ktorý z pleti odstraňuje nečistoty, eliminuje čierne bodky a zabraňuje ich ďalšiemu vzniku. Peeling má sviežu sladkastú vôňu ružového grapefruitu.


L’Oréal – Elseve Extraordinary Clay Shampoo
Na príchod tohto šampónu do našich obchodov som čakala pomerne dlho. Je to očisťujúci šampón určený na rýchlo sa mastiace vlasy, ktorý obsahuje tri druhy ílu, ktoré zachytávajú kožný maz a skutočne ho z vlasov odstránia. Šampón by mal zároveň vlasy hydratovať a dodávať im lesk, čo v prípade čistiacich šampónov často chýba a preto sa nedajú používať dlhodobo. Či vďaka nemu dosiahnem čisté, ľahké a zároveň hydratované vlasy sa čoskoro určite dozviete v empties.

Mixa – Bi-phase Cleanser, 2 ks
Doplnili sme aj zásobu odličovačov Mixa, ktoré sú vďaka upokojujúcemu výťažku z ruží naozaj jemné k pokožke okolo očí. Taktiež sú hypoalergénne a neobsahujú parabény ani alkohol. Tento dvojzložkový odličovač si hravo poradí aj s vodeodolným či ťažko odstrániteľným make-upom.


Essence – Lash & Brow Gel Mascara
Od Essence máme rady aj túto priesvitnú gélové maskaru na obočie, ktorá je napriek svojej nízkej cene kvalitná. Má veľkú hustú kefku, ktorá obočie dobre prečeše a jednotlivé chĺpky oddelí bez zlepenia. Je dokonca vhodná aj na zafixovanie obočia, na ktoré bola predtým nanesená farebná maskara.

Maybelline – The Colossal Kajal 12h, Extra Black
Z novších produktov ma zaujala táto kajalová ceruzka od Maybelline z rady Colossal, ktorá je v extra čiernom odtieni a mala by vydržať až 12 hodín. Ceruzka má praktické výsuvné balenie a tenkú tuhu, ktorú netreba strúhať, čo je vždy veľká výhoda.


Essence – XXL Nail Thickener
Essence – Ultra Gloss Nail Shine
Pomaly míňame poslednú fľaštičku podkladového laku na nechty od Essence 24/7 Nail Base, z ktorého sme si spravili zásobu niekoľkých kusov skôr, než ho vyradili z ponuky. Essence XXL Nail Thickener by mal byť jeho náhradou, preto sme sa rozhodli vyskúšať ho. Zároveň sme si vybrali aj povrchový lak, ktorý sľubuje zrkadlový lesk, tak uvidíme.


Palmolive – Chocolate Passion Body Butter Wash
Palmolive – Vanilla Pleasure Body Butter Wash
Tieto sprchové gély sa dajú kúpiť už pomerne dlho, zdá sa mi však, že v poslednej dobe prešli zmenou balenia. Doteraz sme ich nevyskúšali, no naposledy som sprchovým gélom s vôňou čokolády a vanilky s označením AKCIA už naozaj neodolala. Oba sprchové gély majú hustú krémovú konzistenciu a krásnu sladkú vôňu.


Palmolive – Peach Delight Body Butter Wash
Z edície krémových sprchových gélov s chutným názvom Gourmet je aj tento sprchový gél s krásnou sladkou vôňou broskýň. Aj tento sprchový gél má hustú krémovú konzistenciu a určite bude vytvárať hustú voňavú penu.

Palmolive – Feel Good Silky Shower Gel
Posledným sprchovým gélom od Palmolive, ktorý vďaka akciovej cenovke skončil v mojom košíku je tento zlatistý gél s obsahom esenciálnych olejov z neroli a manga a výťažkov z kvetov plumérie. Gél má jemne nasladlú olejovú vôňu.


Himalaya – Soothing Foot Scrub
Medzi novšie produkty patrí aj tento peeling na nohy od Himalaya z ich prírodou inšpirovanej rady Herbals, ktorá kombinuje účinky vzácnych byliniek s ajurvédskou medicínou a dlhoročným vedeckým výskumom. Tento peeling na nohy obsahuje rozdrvené škrupiny vlašských orechov, výťažky z ananásu, aloe vera a kokosu. Peeling ostraňuje odumreté čiastočky kože, zjemňuje ju, upokojuje a hydratuje.

Balea – Fuss Balsam Lovely
Z prípravkov starostlivosti o nohy ma okrem peelingu Himalaya zaujal aj tento voňavý revitalizačný balzam na nohy od Balea. Má ľahké zloženie s výťažkom z červeného pomaranča, aloe vera a maťovým olejom. Má redšiu konzistenciu, vďaka ktorej by sa mal rýchlo vstrebávať.

1 komentár:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...