streda 5. októbra 2016

New in september 2016

V septembri sa nám opäť podarilo minimalizovať nákupy, ktoré v podstate pozostávali iba z produktov z novej Essence limitky a pleťových masiek. Rúž a podklad pod rúž MAC boli darček.



MAC – Prep + Prime
Stále sú čoraz populárnejšie matné rúže na pery, ktoré však niekedy môžu vysušovať pery, čo pokazí celý vzhľad. Samozrejme môžete ako základ použiť balzam na pery, no nie každý má to správne zloženie, aby sa dokonale spojil s matným rúžom. MAC pod svoje matné rúže ponúka podkladovú bázu, ktorá pery chráni pred vysúšaním a rúž pred zlievaním sa, matné rúže pred vysychaním a vytváraním nepekných fľakov. Báza je bezfarebná a bez vône. Je vo forme vysúvacej tyčinky, takže sa jednoducho nanáša. Na jej vyskúšanie sa už veľmi tešíme.


MAC – Matte Lipstick, Sin
Druhým darčekom bol matný rúž na pery od MAC vo vínovo červenom odtieni s názvom Sin, ktorý sa bude perfektne hodiť na jeseň. Rúž má matný finiš, no nemá príliš suché zloženie, ktoré by spôsobovalo komplikácie pri nanášaní. Určite však bude tvoriť dobrú dvojicu s podkladom, vďaka ktorému by sa mal nanášať ešte jednoduchšie a mal by bezchybne vyzerať po dlhšiu dobu.




Freeman – Charcoal & Black Sugar Mud Mask
Freeman – Apple Cider Vinegar 4 in 1 Foaming Clay
Freeman – Sweet Tea & Lemon Peel-away Clay Mask
V Tescu sme objavili niekoľko nových druhov Freeman masiek. V bielom obale je bahenná maska s obsahom uhlia a čierneho cukru, ktorá pleť do hĺbky vyčistí, zjemní, mineralizuje a hydratuje. Je určená na normálnu a zmiešanú pleť. Bledo žltý obal ukrýva multi-produkt, ktorý je maskou, peelingom, čistiaca emulzia a tonikum zároveň. Maska má koalínový základ, takže do hĺbky vyčistí upchaté póry, peeling zase odstráni odumreté kožné bunky a usadené nečistoty a jablčný ocot pôsobí ako tonikum. Táto čistiaca multifunkčná maska je určená pre všetky typy pleti. Poslednou maskou je zlupovacia koalínová maska v oranžovom balení. Obsahuje výťažky zo sladkého čaju a citrónovej kôry, vďaka čomu dobre absorbuje mastnotu, čistí póry a zjemňuje pleť. Maska je určená na normálnu a zmiešanú pleť.


Montagne Jeunesse – 7th Heaven Passion Peel-off
Montagne Jeunesse – 7th Heaven Chocolate Mud Masque
Tieto dve masky sme tiež našli v Tescu, sú vyrobené v UK a dúfame, že budú minimálne také dobré ako Freeman masky. Maska v ružovom balení je zlupovacia maska, ktorá obsahuje výťažky z granátového jablka, mučenky, malín, grapefruitu, brusníc a vitamín E, ktoré pôsobia ako antioxidanty. Maska teda pokožku nie len hĺbkovo vyčistí, ale ju aj chráni pred podráždením. Čokoládová bahenná maska obsahuje kakaové a bambucké maslo a minerály z Mŕtveho mora, vďaka čomu hĺbkovo čistí póry, odstraňuje nečistoty a obnovuje prirodzenú hydratáciu pokožky.


Essence Exit to Explore LE
Opäť sme sa nechali zlákať niektorými z produktov z limitovanej edície od Essence, ktorá bola tento krát inšpirovaná dažďovým pralesom. Neodolali sme lakom na nechty, očným tieňom ani lícenke. Viac o tejto limitovanej edícii a viac fotiek produktov nájdete v našom článku tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/essence-exit-to-explore-le.html

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...