sobota 19. novembra 2016

Lookfantastic box november 2016

Blížiacou sa zimou je inšpirovaný aj dizajn a obsah novembrového lookfantastic boxíku. Strieborný vrchnák krabičky je pokrytý vločkami vytvorenými zo siluet  kozmetických produktov. Olej na vlasy a regeneračný pleťový balzam budú určite dobrými pomocníkmi počas chladných zimných mesiacov.




L’Oreal – Mythic Oil, 30 ml
Tento produkt na starostlivosť o vlasy má ľahké zloženie, ktoré vlasy nezaťažuje. Obsahuje avokádový a hroznový olej, ktoré vlasy vyživia a poskytnú im ochranu pred škodlivými vonkajšími vplyvmi. Po nanesení sú vlasy hladké, žiarivé a lesklé, sú podmanivé, nechlpia sa a neodstávajú. Má tiež veľmi príjemnú sladkastú orientálnu vôňu.


Monu Skin – Recovery Balm, 25 ml
Tento upokojujúci pleťový balzam je ako stvorený na zimné obdobie, kedy je pleť vystavená suchému mrazivému vzduchu. Napomáha pleť revitalizovať a dodáva jej sviežosť. Obsahuje prírodné zložky ako esenciálny ružový olej, pupalkový olej, olej zo zrniečok čiernych ríbezlí a peptidy, ktoré pleť upokojujú, redukujú začervenanie a zmierňujú podráždenie, obnovujú lipidovú vrstvu pleti a zanechávajú ju žiarivú a hydratovanú. Tento šetrný balzam je vhodný pre všetky typy pleti, čiže aj pre tú veľmi citlivú.


Look Good Feel Better – Angled Blending Brush
V minulosti sme v jednom z predošlých LF boxov už dostali štetec na očné tiene od rovnakej značky a patrí k našim najpoužívanejším štetcom vôbec. Prirodzene nás teda potešilo že do našej zbierky pribudne ďalší z tejto rady štetcov. Tento štetec je skosený a vhodný najmä na kontúrovanie a tieňovanie v záhybe oka, čím pomáha pri vytvorení dokonalého smokey eye. Je veľmi jemný, ručne vyrobený z syntetických štetiniek Taklon, ktoré sú hypoalergénne a vhodné aj pre citlivú pleť. Pod jeho výrobu sa podpísala charitatívna organizácia Look Good Feel Better, ktorá poskytuje podporu ženám a teenagerkám, ktoré zápasia s viditeľnými vplyvmi ich rakovinovej liečby. Percentá z predaja týchto štetcov budú venované tejto charitatívnej organizácií.


ModelCO – Blush, Peach Bellini, 3,5 g
Púdrová lícenka od značky ModelCO v odtieni Peach Bellini má jemnú marhuľovú farbu a krásny zlatý lesk. Má zámerne jemnejšiu pigmentáciu, čo ju robí vhodnou pre všetky odtiene pleti a tiež jednoduchšiu na použitie, keďže sa to s ňou nedá tak ľahko prehnať. Vhodná by bola napríklad aj na použitie v kombinácií s inými lícenkami, keďže dodáva skutočne nádherný odlesk a po nanesení na líca pleti dodá žiarivý a zdravý vzhľad.




Sebastian – Volupt Spray, 50 ml
Tento vlasový prípravok je skvelým pomocníkom pre získanie objemu. Používa špeciálnu „Cushion Particle Technology“, ktorá nadvihne vlasy od korienkov, dodá im dlhotrvácny objem a jemnú textúru. Prípravok má dvojzložkové zloženie, je to sprej-gél, a treba ho pred použitím poriadne pretrepať aby sa obe zložky spojili.


Bloom and Blossom – Revitalising Foot and Leg Spray, 50 ml
Táto značka sa v LF boxe už v minulosti pár krát objavila. Tento krát s ďalším produktom z ich sortimentu, ktorým je revitalizujúci sprej na chodidlá a nohy. Obsahuje zmes výťažkov z plodov pagaštanu konského a komonice lekárskej, ktoré uvoľnia svalové napätie, revitalizujú a prinesú úľavu unaveným nohám a chodidlám. Má veľmi príjemnú sviežu vôňu vďaka výťažkom z mandarínky, aloe vera a esenciálnym olejom.


Strieborný pilník na nechty
Ako bonus sa boxíku nachádzal klasický pilník na nechty. Jedna strana je ozdobná so striebornými trblietkami a druhá s logom Lookfantastic slúži na pilníkovanie nechtov.

Obsah prekrásnej striebornej krabičky mal hodnotu 59,14 € (okrem pilníka a vrátane novembrového vydania ELLE), produktom s najvyššou hodnotou je upokojujúci pleťový balzam od Monu Skin.

Ak vás lookfantastic box zaujal a napríklad by ste ním niekomu chceli spraviť radosť na Vianoce objednávať môžete tu http://www.lookfantastic.com/offers/beauty-box.list

1 komentár:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...