utorok 18. októbra 2016

New in USA 2016 #2

Dnes máme pre vás pokračovanie našej USA haul, ktorej prvú časť nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/new-in-usa-2016-1.html


Becca – Glow on the Go, Shimmering Skin Perfector Opal
Rozjasňovače od značky Becca sú na mojom radare už dlho. Rozmýšľala som najmä nad dvoma odtieňmi a to práve Opal a Champagne Pop. Keď som ale v Sephore zbadala tento výhodný set bolo rozhodnuté.


Obsahuje miniatúrky Shimmering Skin Perfector Spotlight Opal, čo je tekutý rozjasňovač, a Shimmering Skin Perfector Pressed Opal, čo je púdrový rozjasňovač. Oba sú skutočne nádherné a neviem sa na ne vynadívať. Zatiaľ môžem povedať že tekutý rozjasňovač má prirodzenejší finiš a krásne dodáva pleti zdravý lesk, zatiaľ čo púdrová verzia odtieňu Opal je výrazná, krásne žiarivá a úžasne by doplnila každý večerný look.

Becca - Shimmering Skin Perfector Spotlight Opal


Becca -  Shimmering Skin Perfector Pressed Opal



Physicians Formula – Shimmer Strips All-in-1 Custom Nude Palette, Natural Nude
Ďalším produktom, ktorý som si kúpila na základe recenzii od mojich obľúbených youtuberiek je táto trblietavá paletka od Physicians Formula. Obsahuje 12 kocočiek v rôznych trblietavých odtieňoch špeciálne usporiadaných pre jednoduché použitie.


Jej multifunkčnosť dokazuje to, že je ju možné použiť ako očné tiene či linky, spodnú časť ako bronzer, druhý riadok zhora ako lícenku a vrchnú časť ako rozjasňovač. Má skutočne roztomilé balenie a ako všetky púdrové produkty od PF obsahuje aplikátory a zrkadielko.



Physicians Formula – Argan Wear, Ultra-Nourishing Argan Oil Powder, Translucent
Tento púder obsahuje 100% arganový olej, ku ktorého účinkom patrí zlepšovanie textúry pleti, jej elasticity a zjednotenie tónu pleti. Obsahuje svetlo-odrážajúce pigmenty, ktoré dodajú pleti mladistvý vzhľad a rozjasnia ju. Púder je jemný, ľahký a akoby krémový, čo zabezpečí saténový a dokonalý finiš. Príjemným detailom je taktiež jeho balenie a príjemná jemná exotická vôňa.



Physicians Formula – Murumuru Butter Bronzer, Light Bronzer
Tento bronzér sa stal pre mňa asi najobľúbenejším produktom tohto leta. Je jemný, nepráši, rovnomerne sa nanáša, má krásny odtieň, ktorý nie je príliš tmavý či teplý a vyzerá prirodzene aj na bledej pleti. Pred použitím vyzeral tak krásne že mi doňho bolo aj ľúto strčiť štetec, no oplatilo sa, pretože vyzerá naozaj dokonale. Okrem toho to krásne balenie a neuveriteľne úžasná kokosová vôňa... značka Physiscians Formula to u mňa zase raz vyhrala.



Milani – Baked Powder Blush, 05 Luminoso
Na túto zapečenú lícenku som taktiež počula množstvo chvály. Špeciálne odtieň Luminoso je veľmi obľúbený. Obsahuje jemné trblietky, rozjasňujúce čiastočky a má krásny broskyňový odtieň, ktorý rozjasní pleť a dodá jej zdravý, mladistvý lesk.



Benefit –The POREfessional
Na základe vyskúšania miniatúrky tohto produktu od Benefit, ktorá bolo súčasťou jedného z ich špeciálnych setov sme sa rozhodli aj pre plné balenie. Táto báza pod makeup má za úlohu rýchlo minimalizovať viditeľnosť pórov a jemných vrások, vyhladiť pleť a predĺžiť výdrž makeupu. Je bezfarebná, má ľahké jemné zloženie a neobsahuje oleje.


Maybelline – Instant Age Rewind Dark Circles Eraser, 150 Neutralizer
Ďalšou vecou, ktorú ma donútil kúpiť youtube je tento korektor kruhov pod očami od Maybelline. Obsahuje výťažky z bobúľ goji a haloxyl, ktoré pomáhajú maskovať a zredukovať tmavé kruhy pod očami, jemné vrásky a opuch okolo očí.


Odtieň 150 Neutralizer je na to špeciálne určený, má odtieň do žlta, čiže dokonale kryje a rozžiari očné okolie. Korektor má špeciály špongiový aplikátor, ktorý uľahčuje aplikáciu a minimalizuje dráždenie tenkej pokožky pod očami.



Urban Decay – All Nighter Makeup Setting Spray
Fixačný sprej na makeup All Nighter od Urban Decay sľubuje že dokáže predĺžiť výdrž makeupu až na 16 hodín bez rozmazávania, oddeľovania sa, postupného vytrácania sa a zlievania sa do vrások. Sprejový aplikátor vytvorí jemnú hmlu, ktorá po dopadnutí na pleť makeup zjednotí, a bude vyzerať prirodzenejšie a skvelo po celý deň či noc.


Sephora Favorites – Give Me Some Lip Kit
Mojou najobľúbenejšou vecou na Sephore sú rôzne value kity. Za výhodnú cenu máte možnosť vyskúšať množstvo rôznych produktov, ktorých reálna hodnota niekoľkonásobne presahuje cenu daného setu. Po vyskúšaní zistíte, či sa vám produkt páči a chcete si ho kúpiť v plnej veľkosti, a ak sa vám náhodou niečo zo setu nepáči, nemusíte ľutovať, že ste vyhodili peniaze za plný produkt. Sety často obsahujú aj plné balenia.


Napríklad tento konkrétny obsahuje spolu 6 produktov a z toho dva v plnom balení: Lancôme – Juicy Shaker v odtieni 313 Boom-Meringue a Smashbox – Always On Liquid Lipstick v odtieni Stepping Out. Ostatné sú deluxe mini balenia, čiže žiadne maličké vzorky. Sú nimi Fresh – Sugar Rosé Tinted Lip Treatment, Kat Von D – Studded Kiss v odtieni Lovecraft, Nars Cosmetics – Satin Lip Pencil v odtieni Rikugien a Too Faced Cosmetics – Melted Liquified Long Wear Lipstick v odtieni Chihuahua.

Celý článok o tomto sete aj s fotkami nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/sephora-favorites-give-me-some-lips.html


Maybelline – Baby Lips Glow Balm, 01 My Pink
Balzamy na pery sme si veľmi obľúbili vďaka ich dobrej hydratácií, príjemnému zloženiu a parfumácií, jemným odtieňom a takisto roztomilému baleniu. Najnovšie Maybelline prišiel na trh iba s jedným novým odtieňom, a to My Pink, ktorého farba sa transformuje na základe pH vašich pier. Každý kto teda balzam použije bude mať na perách svoj vlastný unikátny odtieň ružovej.



Vaseline – Lip Therapy, Cocoa Butter
Ako keby sme balzamov na pery nemali dosť... túto kúpu som si obhájila tým, že to predsa nie je obyčajný balzam, ale vazelína na pery, ktorá je záchrancom pre popraskané pery, okamžite ich zjemní a ošetrí a budú tak rýchlo pripravené na použite rúžu, ktorý by na popraskaných perách nevyzeral veľmi dobre. Príchuť kakaového masla je už iba čerešničkou na torte.


Bath & Body Works - Shea & Sugar Body Scrub, Marshmallow Pumpkin Latte
Bath & Body Works - Shea & Sugar Body Scrub, Champagne Apple & Honey
Značku Bath & Body Works vám na našom blogu ospevujeme snáď už od jeho založenia. Majú rozličné druhy kvalitných produktov od sviečok, osviežovačov, mydiel až po najrôznejšiu telovú kozmetiku, krásne balenia a hlavne obrovský výber originálnych vôní, ktoré sú obmieňané každé ročné obdobie. V USA som vystihla práve nadchádzajúce jesenné obdobie, s ktorým sa v B&BW objavilo množstvo produktov s halloweenskou tematikou a vôňami tekvíc, jabĺčok a všetkého čo k tomu patrí. Najradšej by som vykúpila celý obchod, no v lietadlách existuje váhový limit a tak som sa uskromnila s trojicou peniacich cukrových scrubov na telo, ktorým sa ani zďaleka nevyrovná nič, čo sa dá na našom trhu nájsť. Obsahujú kryštáliky cukru, ktoré pokožku dokonale zbavia odumretých buniek, vytvoria hustú penu, ktorá pokožku očistí, prevonia a vďaka obsahu bambuckého masla a oleja z tekvicových semiačok tiež hydratuje. Scrub Marshmallow Pumpkin Latte vonia ako zmes tekvicového latté, na ohni opečených marshmallowov, santalového dreva a bieleho zázvoru, Champagne Apple & Honey obsahuje tóny sladkých jabĺk, perlivého šampanského, jazmínového medu, černicového nektáru a jesenného lesa.


Bath & Body Works - Shea & Sugar Body Scrub, Foaming Sugar Scrub, Pretty as a Peach
Tretím scrubom je tento z letnej edície Pretty as a Peach s vôňou broskýň, jazmínových lupienkov, bielych nektáriniek, kvetov jabloní a frézie. Má rovnaké vlastnosti ako aj predošlé dva scruby, obsahuje však vitamín E a olej zo slnečníc, ktoré pokožku chránia a vyživujú.

Máte skúsenosti s niektorými z týchto produktov? Patrí niektorý z nich medzi vaše obľúbené?

2 komentáre:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...