sobota 5. novembra 2016

Nová predajňa NYX v Bratislave

Minulý mesiac otvorili v Bratislave obchod s populárnou americkou značkou dekoratívnej kozmetiky NYX. Ak túto značku nepoznáte a čakáte predraženú kozmetiku, tak zbystrite pozornosť, pretože produkty NYX patria do strednej až nižšej cenovej kategórie v závislosti od druhu produktu.



NYX – Ombre Blush, OB04 Mauve Me, 8 g – cena 9,90 €
Medzi novšie produkty v ponuke NYX patria Ombre lícenky, ktoré sú síce trochu drahšie než ich najpopulárnejšie High Definition lícenky, no aj v bratislavskej predajni je ich cena iba 9,90 €. Lícenka má 8 g a pekné balenie z pevného materiálu s veľkým zrkadielkom.


My sme si vybrali lícenku vo fialovo – staroružovom odtieni Mauve Me s jemným shimmerom, ktorý pleť pekne rozžiari. Lícenka je zamatovo jemná, dobre pigmentovaná a ľahko sa nanáša v jemnejšej aj výraznejšej vrstve. Staroružový odtieň dobre ladí s tmavším fialovým, dobre vyzerajú každý samostatne aj zmiešané, takže v rámci jednej lícenky dostávate až tri prekrásne odtiene.


NYX – High Definition Concealer, CW02 Fair, 3 g – cena 5,90 €
Tento korektor sme už pred pár rokmi mali z USA, takže sme nad jeho opätovnou kúpou vôbec nevýhali. Korektor má hustejšiu konzistenciu, veľmi dobre sa však rozotiera a nezostáva sedieť na pokožke, ale pekne s ňou splynie a rovnako aj s make-upom. Odtieň 02 Fair je bledý bez ružového či žltého nádychu, takže je vhodný na oblasť pod očami a rovnako aj na zakrytie nedokonalostí, samozrejme v závislosti od odtieňa vašej pleti.


Za 5,90 € je to jednoznačne jeden z najlepších v podstate drogérkových korektorov, ktoré sme doteraz vyskúšali. Nie je príliš tekutý a práve vďaka svojmu hustejšiemu zloženiu sa počas dňa nezlieva do vrások ani pórov.


NYX – Lip Liner, SPL810 Natural, 1,04 g – cena 2,90 €
Posledný produkt, ktorý sme si na našom prvom výlete do bratislavskej predajne NYX kúpili je klasická ceruzka na pery. Má krémovú konzistenciu, ľahko sa nanáša a nemala by sa rozmazávať. Odtieň Natural je tmavý nude odtieň, ktorý sa bude hodiť na jeseň.



Navštívili ste už aj vy NYX predajňu v bratislavskom Auparku? Poznali ste túto kozmetiku už aj predtým?

1 komentár:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...