utorok 1. novembra 2016

Too Faced Chocolate Bar

Konečne sme si spravili radosť jednou z najpopulárnejších paletiek očných tieňov. Chocolate Bar od Too Faced je kolekcia 16 očných tieňov, ktoré sú vyrobené so 100% prírodným kakaovým práškom bohatým na antioxidanty. Očné tiene majú vďaka kakaovému prášku krásnu sladkastú kakaovú vôňu.




Veľkú pochvalu si zaslúži aj balenie, ktoré vyzerá ako skutočná tabuľka čokolády. Paletka je vyrobené z pevného hladkého materiálu, takže je navonok odolná voči poškodeniu a vďaka lesklej úprave sa dá očistiť aby nepôsobila špinavo, ako niektoré iné paletky vyrobené z materiálov, do ktorých sa odtlačky od make-upu doslova zažerú. Zatváranie paletky je magnetické, takže nehrozí jeho zlomenie. Vo vnútri paletky sa nachádza pomerne veľké zrkadlo a samotné panvičky s tieňmi sú vsadené do pevného plastového obalu, na ktorom sú nad tieňmi vytlačené ich názvy.




Tiene sú zamatovo jemné a veľmi dobre pigmentované. Paletka je vyskladaná zo 16 matných aj perleťových a trblietavých odtieňov. Dva bledé rozjasňujúce odtiene – matný White Chocolate a perleťový Champagne Truffle majú obsah 2,2 g každý. Ostatných 14 tieňov má po 0,95 g. Paletka obsahuje 6 matných tieňov a to White Chocolate, Milk Chocolate, Triple Fudge, Salted Caramel, Semi-Sweet a Strawberry Bon Bon. Ostatné odtiene sú perleťové alebo obsahujú trblietky.




Okrem tejto ako keby hlavnej čokoládovej paletky, ktorá bola prvou z tejto série je v ponuke aj paletky Semi-Sweet Chocolate Bar, ktorá sa skladá z trochu tmavších a viacerých hnedých odtieňov a úplne prekrásna Chocolate Bon Bons, ktorá vyzerá ako bonboniéra s cukríkmi v tvare srdiečok. 

3 komentáre:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...