nedeľa 25. decembra 2016

Lookfantastic adventný kalendár 25. deň




Illamasqua - Eye Shadow Palette, Look Fantastic, 4 x 1,5 g (41,95 €)
Záverečné dvadsiate piate okienko LF adventného kalendára nás skutočne veľmi prekvapilo a tiež potešilo. Obsahuje paletku štyroch očných tieňov od značky Illamasqua s názvom Look Fantastic, špeciálne vytvorenú pre adventný kalendár. Značka Illamasqua patrí k luxusnejším značkám a ich produkty sú veľmi kvalitné. 



Očné tiene sú jemne namleté, zamatovo hladké, bohato pigmentované a ľahko sa rovnomerne nanášajú či tieňujú dostratena. Sú dlhotrvácne, po nanesení sa nezlievajú do záhybov oka ani nerozmazávajú. V paletke sa nachádzajú štyri ladiace odtiene, s ktorými sa dá vytvoriť krásny teplý smokey-eye look. Sú nimi:
Servant - matná bledá telová
Tango - trblietavá teplá medeno-bronzová
Terra - matná terakota
Vernau - matná okrová
Paletka tiež obsahuje veľké zrkadlo a je praktická a kompaktná.



Voucher £ 10
Okrem paletky sa v poslednom okienku nachádzal aj kupónik na zľavu £ 10 z budúceho nákupu na stránke LookFantastic. Posledné dvadsiate piate okienko to teda všetko ukončilo vo veľkom štýle a my sme naozaj spokojné s celým LF adventným kalendárom.

Súhrnná hodnota všetkých produktov z LF adventného kalendára: 339,51 €

Ako sa vám páčil tohtoročný Lookfantastic adventný kalendár? Keby ste vedeli dopredu, čo sa v ňom bude ukrývať, investovali by ste doň aj vy? Prípadne vám naše náhľady za jednotlivé okienka pomohli rozhodnúť o kúpe toho budúcoročného?

2 komentáre:

  1. Skúšala si niekedy prírodnú dekoratívku od ZAO? Vhodné aj pre alergikov, netestované na zvieraách a v recyklovateľných obaloch..
    https://www.babickinazahrada.sk/293-dekorativna-kozmetika

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...