streda 28. decembra 2016

Lottie London - Best of Brushes Metals Collection

Okrem štetcov od Real Techniques sme sa na Vianoce potešili aj touto krásnou limitovanou metalickou sadou štetcov od značky Lottie London. Sada obsahuje kolekciu ich najpredávanejších štetcov, ktoré okrem toho, že sú krásne na pohľad sú aj veľmi kvalitné. Sú vegan friendly, veľmi jemné na dotyk a vyrobené z nylonových vlákien, takže sú vhodné na nanášanie púdrových, krémových aj tekutých produktov. 



Sada obsahuje 5 štetcov, sú nimi:
Studio Star Stippling Brush - Má dve rôzne dĺžky štetiniek, čím zabraňuje v nadmernom nanášaní produktov na pleť. Je ideálny na nanášanie tekutého a krémového make-upu, stačí obaliť konce štetiniek make-upom a malými krúživými pohybmi produkt naniesť na pleť v bezchybnej rovnomernej vrstve. 

Shade & Shadow Brush - Skosený plochý štetec s veľmi jemnými štetinkami, je ideálny na vytvarovanie, orámovanie a zvýraznenie oka. Na štetec sa naberie perfektné množstvo produktu a dajú sa ním jednoducho vytvoriť zložitejšie čisté precízne dizajny, no rovnako aj smokey eye rozmazaním linky dostratena.

Perfectly Precize Brush - Štetec na očné tiene je ideálny na nanášanie krémových aj práškových tieňov na celú plochu viečka, no rovnako aj na tieňovanie v záhybe oka, či rozmazanie tieňa pod spodnými riasami. Má tiež dve rôzne dĺžky štetiniek a naberie sa naň iba určité množstvo produktu, aby sa zamedzilo opadávaniu tieňov pod oko počas aplikácie.

Conceal It Brush - So svojimi jemnými, no pevnými štetinkami vytvarovanými do oblúka je tento štetec ideálny na nanášanie korektoru. Ľahko sa ním dá zapracovať do oblasti pod oči a s jeho hranou sa dajú ľahko pokryť aj menšie delikátnejšie časti tváre, ako napríklad okolie nosa.

Contour Queen Brush - Dorovna skosený štetec má husté jemné štetinky a je dokonalým pomocníkom pri kontúrovaní tváre. Má perfektnú veľkosť na prirodzené vytvarovanie a kontúrovanie lícnych kostí, nosa a brady. Nanášať ním môžete púdrové aj krémové produkty aby ste precízne zvýraznili črty tváre.

Štetce majú unikátne metalické rúčky, ktorých krásna sa dá len ťažko zachytiť na fotkách. Štetce sú dobre vyvážené a hladký povrch sa ľahko čistí. 

 bez blesku

s bleskom

Poznáte štetce od Lottie London? My sme sa s nimi prvý krát stretli práve v lookfantastic boxe, odkiaľ sme si potom objednali aj celú túto sadu. 

2 komentáre:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...