streda 8. februára 2017

New in január 2017

Nový rok začíname s pomerne malým množstvom nových produktov. Väčšina z nich sú náhodné nákupy a darček, takže nič špeciálne. Z ebay-u sme si objednali naše obľúbené čistiace pásiky, ktoré opäť zmenili obal, tak dúfame, že ich kvalita opäť zostala nezmenená.


Original Source – Vanilla & Raspberry Shower
Original Source – Lemons & Tea Tree Shower
Tieto sprchové gély som si v DM-ke všimla už dávnejšie, no až teraz som sa na ne pozrela bližšie. Gély sú vyrábané v Britskou značkou Original Source priamo v UK. Obsahujú iba 100% prírodné vône a práve to ako voňajú ma na nich zaujalo. Ich vôňa je intenzívna, no vôbec nie je umelá. Gély majú hustú krémovú konzistenciu a okrem týchto dvoch mali ešte tretí druh. Keďže o tejto značke som predtým nepočula, vyhľadala som si ich stránku a z toho množstva rôznych sprchových gélov, peelingov, mliek... som totálne unesená a určite si ich stránku pozrite aj vy http://www.originalsource.co.uk/


Balea – Hand Mousse Blűtenzauber
Balea ponúka hneď niekoľko nových krémikov na ruky. Tie vo farebnom balení s ovocnými vôňami ste už určite videli, mňa však zaujal tento vo fľaštičke s pumpičkou, ktorý je označený ako pena na ruky. Krém je trošku napenený, no stále je pomerne hustý. 


Veľmi dobre sa však vstrebáva a na rukách nezanecháva mastný povlak. Krém obsahuje ošetrujúci avokádový olej, olivové maslo a upokojujúce aloe vera. Má jemnučkú kvetinovú vôňu, ktorú takmer necítiť. Jeho balenie s pumpičkou je vhodné skôr na použitie doma či v kancelárii, nie je veľmi praktický na nosenie v kabelke.


Balea – Badesalz Sinnliche Auszeit
Nasledujúce tri produkty od Balea sme dostali ako darček. Soľ do kúpeľa má krásnu sladkasto kvetinovú vôňu, ktorú cítiť dokonca aj cez obal. Obsahuje prírodnú morskú soľ, kokosový olej a výťažky z ľalie.

Balea – Guľa do kúpeľa, Malina
Aby ste si mohli dopriať prevoňaný kúpeľ nemusíte smútiť, že nemáme Lush. Šumivé gule do kúpeľa už dostať napríklad aj v DM-ke. Táto ružová s bielym srdiečkom má sladučkú malinovú vôňu.

Balea – Pflegecreme mit Liebe
Tento ošetrujúci krém patrí tiež medzi tie novšie produkty od Balea a v predaji je od minulého roka. Je to multifunkčný krém určený na ošetrenie tela, tváre aj pier, takže by sa dal porovnať k populárnemu krému Nivea. Obsahuje výťažky z plumérie a kokosu a tak ako všetky ostatné produkty krásne vonia.


The Face Shop – Jeju Volcanic Lava, Volcanic Ash Nose Strips
The Face Shop – Jeju Volcanic Lava, Aloe Nose Strips
Naše obľúbené čistiace pásiky na nos s vulkanickým popolom a aloe vera od kórejskej značky The Face Shop opäť dostali vynovené balenie, tak dúfame, že na ich kvalite sa nič nezmenilo. Tieto pásiky si objednávame cez eBay, overený máme nákup napríklad cez tohto predajcu http://www.ebay.com/sch/m.html=the+face+shop+volcanic&_ssn=roseroseshop

1 komentár:

  1. Sprchové gely Original Source také můžu, hlavně kokosový. Kokos miluji ve všem :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...