sobota 18. februára 2017

Lookfantastic box február 2017

Druhý tohtoročný lookfantastic box je určite jedným z najlepších, ktoré sme doteraz dostali. Navyše obsahuje aj dva produkty, ktoré boli do boxíku zaradené ešte pred tým, než sa dostali na trh. Prvým je jeden z novej rady metalických očných tieňov od Model Co a druhým hydratačný krém od značky The Ordinary, ktorej oficiálny predaj sa tiež ešte nezačal.




The Ordinary - Natural Moisturizing Factors + HA, 30 ml
Prvým produktom vo februárovom boxe je hydratačný krém od novej značky The Ordinary. Obsahuje látky, ako aminokyseliny, ceramidy, glycerín a kyselinu hyaluronovú, ktoré prinavrátia pleti potrebnú vodu a udržia ju hydratovanú pre zdravý a svieži vzhľad. Aj keď je tento krém extrémne hydratačný, jeho zloženie je ľahké, nemastné, pleť nezaťažuje, no zato ju dokonale rozjasní.


ThisWorks - Stress Check Breath In, 5 ml
Tento malý užitočný pomocník vo forme rollerball-u sa určite občas zíde každému. Je to zmes esenciálnych olejov, eukalyptusu, kadidla a levandule, ktorá má aromaterapeutické účinky. Stačí guľôčkou produkt jemne vmasírovať na miesta na pokožke, kde sa dá zachytiť pulz, čiže napríklad na zápästia a pomaly hlboko vdychovať túto upokojujúcu vôňu. 


Takýto proces napomôže vyrovnať sa a bojovať s fyzickou a psychickou únavou, stresom, nervovým napätím, zvýšením tlaku či nespavosťou. Po použití sa budete cítiť pokojnejšie a zrelaxovane.


Borghese - Fango Brillante Brightening Mud Mask, 25 g
Ďalším produktom vo februárovom boxe je pleťová bahenná maska od značky Borghese. V boxe si každý našiel jeden z piatich rôznych druhov týchto masiek a nám sa ušla maska s názvom Brillante, ktorá má rozjasňujúce účinky. Maska je napustená zmesou vitamínov, látok bohatých na minerály, obsahuje výťažky z kôry mandarínky, sladkých mandlí a avokádový olej. Maska počas pôsobenia pomáha eliminovať nedokonalosti, zjednotiť odtieň pleti, zmenšovať póry, odstraňovať odumreté bunky a čistiť pleť. Tej navráti zdravý vzhľad a vitalitu. Produkt má okrem toho aj roztomilé balenie, ktoré vyzerá ako kávová kapsula.


Polaar - Icy Magic Instant Eye Contour Energiser, 10 ml
Táto malá pomôcka vo forme rollerball-u je instantnou magickou zmesou pre kruhy pod očami v tubičke. Obsahuje zmes prírodných ingrediencií, ktoré v spojení s chladivou guľôčkou dodajú potrebné osvieženie unaveným a opuchnutým očiam. 


Produkt sa rýchlo vsiakne, takže nie je problém aplikovať ho priamo po make-up, zrevitalizuje citlivú pleť v očnom okolí, eliminuje tmavé kruhy pod očami, opuch a vďaka mikro rozjasňujúcim čiastočkám bude pleť instantne vyzerať sviežo a zdravo.


Model Co - Eye Lites, St Barts, 1,9 g
V boxe má opäť zastúpenie značka Model Co, ktorej sortiment čoskoro pribudne na stránku Lookfantastic. Tentokrát tu máme krásny tekutý očný tieň v odtieni St Barts. Je to metalický champagne odtieň s množstvom zlatých trblietok. Skvelo vyzerá už sám o sebe, navrstviť ho ale môžete aj na iný tieň, či rozjasniť ním vnútorný kútik oka. Rýchlo zasychá, vytvára tenkú vrstvu, takže po zaschnutí nedráždi ani neopadáva a má skutočne výbornú výdrž.



Myvitamins - Catwalk Queen, 30 tablets
Posledným produktom v boxe sú tento krát netradične vitamíny. Majú vtipný, ale výstižný názov "Catwalk Queen" čiže kráľovná prehliadkového móla. Obsahujú zmes vitamínov a minerálov, medzi ktoré patria napríklad vitamín C a zinok, ktoré prispievajú k udržaniu normálnych zdravých vlasov, nechtov a pokožky.

Celková hodnota februárového boxíku je spolu s magazínom ELLE opäť cez osemdesiat Eur, presne sa vyšplhala na 85,41 € čo je ešte viac, než minulý mesiac. Najväčšiu hodnotu 30,42 € má roll on od Poláar.

2 komentáre:

  1. Máme rovnaký obsah boxíka :-) ja som maximálne spokojná, dokonca ani tie vitamíny mi nevadia, najviac ma zatial prekvapil prave ten ocny tien od Model Co drzi ako pribity :-) ani sa nehne a krasny odtien

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno ten tieň má úžasnú výdrž a naozaj krásny odtieň. Mne sa páčia aj tie roll-ony, ten upokojujúci veľmi pekne vonia a ten Polaar zase príjemne chladí, určite oba využijeme.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...