piatok 17. marca 2017

Looktantastic box marec 2017

Tento mesiac lookfantastic vniesol spoluprácu s magazínom ELLE aj do samotného boxu a spoločne vytvorili edíciu, ktorá je plná zaujímavých produktov. Spoluprácu odráža aj dizajn boxíku, krabička je jednoduchá čierna s bielym písmom a lesklým detailom.




Pür Minerals – Disappearing Act Concealer, Light, 1,7 g
Prvým produktom je korektor s vysokým krytím, ktorý vďaka svojmu unikátnemu hustejšiemu zloženiu účinne zakryje tmavé kruhy pod očami, vyrážky a tiež začervenanie pleti. Vďaka obsahu kyseliny salicylovej vyrážky nie len zakryje, ale pomáha aj s ich odstraňovaním priamo v mieste vzniku. Korektor je krémový a podľa popisu by sa mal dobre rozotierať a rovnomerne nanášať. Je v odtieni Light, ktorý je naozaj bledý a bude vhodný práve pre bledšie typy pokožky. Vďaka výbornému výberu odtieňu ho určite poriadne otestujeme.




SkinChemists – 24 h Aqua Repair Facial Serum, 30 ml
Toto pleťové sérum od britskej značky SkinChemists má zloženie bohaté na vitamíny a antioxidanty. Sérum dodáva pleti zdravý vzhľad, pevnosť, zjemňuje ju, rozjasňuje a stimuluje obnovu buniek pleti. Je vhodné pre všetky typy pleti, no vďaka jeho jemnému zloženiu je ideálne aj pre extrémne suchú a citlivú pleť, ktorú hĺbkovo vyživuje a hydratuje.


Redken - Heatcure, 1 dávka = 25 ml
Ďalším veľmi zaujímavým produktom v marcovom boxe je samonahrievacia maska na vlasy od značky Redken. Jedno takéto balenie obsahuje jednu samostatnú dávku masky, ktorá sa po odstránení zadnej časti obalu začne sama nahrievať a po 3 až 4 minútach je pripravená na použitie. Následne sa aplikuje na vlasy ako klasická maska po umytí a nechá sa pôsobiť až do 10 minút, po ktorých sa opláchne. Takáto kúra je ideálna pre suché, poškodené či farbené vlasy, ktoré vyživuje, dodá im jemnosť, pružnosť a lesk.


St. Tropez - Instant Tan Gloss, 30 ml
Či už si chcete aby vaša pokožka pôsobila opálenejšia, alebo prirodzené opálenie chcete ešte viac zvýrazniť, tento produkt je na to ideálny. Žiariacu pokožku ako z prehliadkového móla môžete dosiahnuť rovnomerným nanesením tohto lesku na telo a tvár. Dodá pokožke efekt ľahkého opálenia a krásny jas a lesk. Po nanesení treba pár minút počkať, aby sa produkt do pokožky vsiakol, zaschol, prestal lepiť a otláčať sa na oblečenie. Ideálny je na špeciálne príležitosti a netreba sa báť nerovnomerného zmývania sa, keďže produkt v sprche dáte z pokožky kompletne dole hneď na prvý krát.


Caudalie - VineActive 3 in 1 Moisturizer, 15 ml
Značka Caudalie sa stáva jednou z našich najobľúbenejších značiek a tak veľmi rady skúšame nové veci z ich sortimentu. V marcovom boxe sa nachádzal aj ich hydratačný krém 3 v 1 z rady VineActive. Tento ľahký, ale hĺbkovo hydratačný krém v sebe spája 3 benefity. Obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá pomáha zabraňovať starnutiu pleti a vyhladzuje vrásky, vitamíny C a E pleť rozžiaria a chránia, zatiaľ čo špeciálne polysacharidy bojujúce proti znečisteniu pleti ju chránia pred škodlivými vonkajšími vplyvmi. Vhodný je pre všetky typy pleti.


Starskin - Eye Catcher, 1 pár = 12 ml
Textilné masky na oči sú jedným z najväčších trendov v oblasti starostlivosti o pleť pre tento rok. Táto od značky Starskin si zatiaľ získala veľa pozitívnych hodnotení. Obsahuje množstvo rastlinných extraktov, napríklad kokosovú šťavu, ktorá dodáva pleti hydratáciu, výťažky z koreňa sladkého drievka, ktoré vyhladzujú vrásky a rozjasňujú pleť či množstvo vitamínov a harmanček, ktoré odstránia podráždenie a opuch v okolí očí.

Celková hodnota marcového boxíku je spolu s magazínom ELLE bez pár centov stovka, no presne je to 99,18 €, takže spolupráca s ELLE nám priniesla naozaj hodnotný box. Najväčšiu hodnotu má hydratačné sérum SkinChemists a to 47,45 €.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...