utorok 7. júla 2015

New in jún 2015

Opäť sa nám podaril jeden z tých mesiacov, kedy budú empties výrazne prevyšovať počet nových prírastkov v našej bohatej zásobe kozmetiky. Okrem nevyhnutných odličovačov, odlakovačov a top coatu sme si dopriali iba zosvetľovač vlasov a dva štetce na tiene.


L’Oréal – Casting Sunkiss Jelly, odtieň 03
Zosvetľovač vlasov na domáce použitie, ktorý je bez amoniaku a vaše vlasy zosvetľuje postupne počas viacerých použití. Jeho aplikácia je veľmi jednoduchá, stačí ho naniesť prstami na požadované miesta a následne vlasy vyfénovať do sucha. Zosvetlenie NAOZAJ FUNGUJE!!!, prejavuje sa pomaly a naozaj vyzerá veľmi prirodzene. Prvé zosvetlenie uvidíte už po 2 – 3 aplikáciách na rovnakých prameňoch vlasov. Skutočne viditeľný rozdiel sa prejaví už po 5 – 6 použitiach. My máme najbledší odtieň a sestra ho používa na hnedé vlasy. A samozrejme tento zosvetľujúci krém pekne vonia.


Diadermine – Augen Make-up Entferner
Výrobky značky Diademine sa v DM objavili pred pár mesiacmi a konečne sme si niektorý z nich vybrali na vyskúšanie. Keďže odličovač sa vždy zíde, rozhodli sme sa podrobiť skúške odličovač očí. Tento odličovač patrí tiež k tým s jemnejším zložením, ktoré nedráždia oči. Zaujímavosťou je, že nemá dve zložky, no pritom si poradí aj s ťažšie odstrániteľnou špirálou. Vyskúšali sme ho na Maybelline Sensational, ktoré má povesť ťažko odlíčiteľnej a poradil si s ňou naozaj dobre. Odličovač neštípe, nezanecháva mastnú pokožku, no zostane po ňom trochu lepkavý povlak. Po prvých pár použitiach ho určite nehodnotíme zle.

Mixa – Bi-phase Cleanser
Odličovač Mixa určite všetky veľmi dobre poznáte. Je veľmi jemný, neštípe, nelepí, nie je mastný a odstráni všetky druhy aj vodeodolného make-upu. Recenziu nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/mixa-soothing-toner-mixa-bi-phase.html



Essence – Eyeshadow Brush
Essence – Eye Blender Brush
Vybrali sme si aj dva štetce na očné tiene od Essence vo farebnom prevedení, ktoré sa krátko po uvedení limitky Bloom me up! dostali aj do bežnej ponuky. Oba štetce sú veľmi jemné a určite sa s nimi bude dobre pracovať.


Sally Hansen – Insta-Dri Top Coat
Z našich príspevkov poznáte aj tento rýchlo schnúci povrchový lak od Sally Hansen. Tento lak dodáva nalakovaným nechtom nie len ochrannú vrstvu, ale aj pekný lesk. Recenziu na tento top coat, ktorý kúpite v každej DM-ke nájdete tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/sally-hansen-insta-dri-top-coat.html

Essence – Nail Art Nail Polish Remover
Ďalším, vysokej spotrebe sa tešiacich produktov, sú u nás určite odlakovače, teda tento jeden konkrétny, na ktorý vzhľadom na pomer ceny a kvality nedáme dopustiť. Poradí si aj s trblietkovými lakmi a pritom nedráždi ani nevysušuje pokožku rúk. Nájdete ho v dvojitých Essence stojanoch, alebo na mel.sk.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...