piatok 11. septembra 2015

New in august 2015

Po skutočne bohatých júlových new in, sú tie augustové s 5 produktami iba takým malým doplnením našich zásob.


Schwarzkopf – Gliss Kur Hyaluron + Hair Filler Shampoo
Schwarzkopf – Gliss Kur Million Gloss Shampoo
Schwarzkopf – Gliss Kur Ultimate Repair Shampoo
Pre tieto šampóny som sa rozhodla preto, že ich mali v DM v akcii 2+1 a zároveň aj preto, že sme ich myslím doteraz nevyskúšali. Vybrala som tri rôzne druhy, aby sme opäť mali možnosť vyskúšať niečo nové. Šampón vo fialovom balení obsahuje hyalurónový komplex a tekutý keratín, vďaka čomu je vhodný na lámavé vlasy, ktoré intenzívne regeneruje, posilňuje a dodáva im hustotu a hebkosť. Aj šampón v modrom lesklom balení obsahuje tekutý keratín a tiež technológiu shinelamitaion, ktorá vlasom dodáva očarujúci, výrazný lesk bez zaťaženia, no hlavne na to „bez zaťaženia“ si posvietime. Šampón v čiernom balení  Ultimate repair je určený na suché a poškodené vlasy, ktoré vďaka trojnásobnej koncentrácii tekutého keratínu dôkladne regeneruje a hĺbkovo obnovuje štruktúru vlasov.


L’Oréal – Nude Magique Eau De Teint, 100 Porcelaine
Tento tekutý make-up sa mi tak zapáčil, že som sa rozhodla kúpiť si ho ešte raz. Je vhodný hlavne na leto, pretože je veľmi ľahký, má SPF 18, no zároveň aj priemerne kryje. Vyhovuje mi najbledší odtieň 100 Porcelaine, ktorý je skutočne vhodný pre bledú pleť, pretože je veľmi prirodzený bez oranžového, žltého či ružového podtónu. Tento make-up však vôbec neodporúčam na suchú pleť, ani zmiešanú so suchými miestami, pretože práve suché miesta zvýrazňuje a vidno každú šupinku. Pre ešte krajší efekt odporúčam používať s podkladovou bázou L’Oréal Nude Magique Blur Cream.


L’Oréal – Miss Manga Punky Mega Volume Mascara, black
Túto špirálu som dostala ako darček k nákupu v DM. Špirálu určite poznáte z Miss Manga reklám, no my sme ju zatiaľ vyskúšali iba raz. Riasam dodávala objem, špeciálne tvarovaná umelá kefka pokraje riasy po celej dĺžke, no je určená na vytvorenie zlepených rias, ale nie je s ňou nemožné ani ich takmer úplné rozčesanie, takže s trochou trpezlivosti je vhodná aj na použitie na bežný deň.



Tento mesiac sme vyhrali aj DM box edíciu leto 2015, prehľad ktorého nájdete v článku tu: http://nightowlsdaily.blogspot.sk/dm-box-leto-2015.html

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...