piatok 10. mája 2013

LadyBox apríl 2013

Síce s veľkým meškaním ( hlavne kvôli skúškovému), ale predsa vám prinášame taký dodatočný prehľad aprílového LadyBoxu aj tu na NightOwls. Na tento box sme sa opäť veľmi tešili, keďže bolo už dopredu avizované, že sa v ňom budú nachádzať značky Anatomicals a dekoratívka MeMeMe. Poďme si teda dať rekapituláciu všetkých produktov, ktoré nám prišli v aprílovej krabičke krásy.


Anatomicals sprchový gél, 300ml
Tento sprchový gél od známej britskej značky Anatomicals sa nachádzal v boxe v plnom balení, je v praktickej fľaštičke s pumpičkou a v krabičkách ste ho mohli nájsť v rôznych variantách vôní. K nám dorazil „another bloody shower gel body cleanser you’ll swear by“, ktorý nemá veľmi výraznú, zato ale príjemnú vôňu. Úplne ma však dostal ten názov a obal s popisom :D

  

Eveline Slim Extreme 4D Diamond sprchový peelingový masážny gél proti celulitíde s kofeínom, 50ml
Od značky Evelin sme už v predchádzajúcom boxe mali spevňujúce sérum a rozhodne vyskúšame aj tento produkt. Peeling má pokožku vyhladiť a obsiahnutý kofeín stimulovať proces spaľovania tukových tkanív. Myslím že teraz pred letom sa bude hodiť každej z nás.


Kiss My Face Whenever šampón a kondicionér, 29ml
Toto duo od americkej vegánskej značky Kiss My Face (:D) neobsahuje žiadne parabény, ftaláty či ropné produkty, ale len 100% prírodné ingrediencie, kvetinové a rastlinné extrakty, ktoré sa starajú a hebkosť a jemnosť vašich vlasov. Tento šampón a kondicionér pre každodenné použitie pre všetky typy vlasov majú príjemnú citrusovo-čajovo-bylinkovú vôňu a oba sú v cestovnom balení 29ml.


Swisso Logical nočný pleťový krém, 5ml
V boxoch sa nachádzal v 3 variantách a k nám sa dostal práve nočný krém. Obsahuje výťažky z echinacey, jojoby a skvalénu, ktoré by mali napomáhať pri hydratácií pleti.


MeMeMe rúž v odtieni Selene
Na koniec som si nechala personalizovaný produkt v plnom balení, rúž od britskej značky MeMeMe, ktorý ste mohli dostať v 2 odtieňoch a to buď Elektra (Hot Magenta) alebo Selene (Pashmina Pink) ktorý sme dostali my. Je to dlhotrvácny rúž s obsahom bambuckého masla, vitamínu E a s antioxidačnými účinkami. Má krémovú textúru a obsahuje jemné trblietky, ktoré však na perách nie je cítiť. Je peknej svetlej ružovej farby, no mňa osobne by viac potešil skôr druhý odtieň a tak ma teší, že tento mesiac (máj) sa dal odtieň personalizovaného produktu vybrať.




A teraz trochu čísiel!!!
Cena LadyBoxu pre Slovensko je 15,- €
Hodnota všetkých produktov a vzoriek ktoré sme v boxe mali je 20,14 €

Ak vás LadyBox zaujal určite zájdite na oficiálnu stránku http://www.ladybox.cz/

Tento mesiac opäť veľká spokojnosť. Potešili nás a využijeme všetky produkty a značky Anatomicals a MeMeMe, ktorých exluzívnym distribútorom je Ladyobchod ešte určite bližšie preskúmame. Zase a znovu super krabička LadyBox :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...