pondelok 6. mája 2013

Oz the Great and Powerful limitka od Essence

Limitka Čarodejník z krajiny Oz sa pred pár dňami konečne dostala aj do našej DMky (hoci sme už aj skoro zabudli, že sme na tom filme boli v kine) a tak nám nedalo neísť sa po nej poobzerať a niečo si z nej aj uchmatnúť. Keď som ju u nás zbadala vyloženú v plnej kráse, hneď som sa vrhla po už dávno dopredu vyhliadnutých vecičkách. 

Zrak mi okamžite padol na mnou najočakávanejšiu vec a to tento krásny rozjasňujúci púder prirodzenej farby s jemnými trblietkami 01 THE GREAT AND POWDERFUL. Nemá žiadnu vôňu, je krásne jemný a dobre sa nanáša. Len mi je ľúto, že tie nádherné nápisy mi z neho po chvíli používania zídu.




Ďalšími sú vraj farbu meniace balzamy na pery v odtieňoch 01 GLINDA THE GOOD a 02 MASTER OF MAGIC. Oba majú na perách jemný odtieň do ružova a majú príjemnú vôňu (ak máte scrub na pery z limitky Hugs&Kisses, tak presne takú).




Poslednou vecou, ktorú som si z limitky zaobstarala je praskajúci lak v úžasnom zlatom odtieni 03 GOOD WITCH ktorý sa bude skvele hodiť ako topcoat snáď ku všetkým farbám lakov.


2 komentáre:

  1. Limitka vypadá skvěle, nejvíc mě zaujaly asi ty měnící-se balzámy, balzámů není nikdy dost! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...