pondelok 23. septembra 2013

Maybelline Color Tattoo 24hr

Do zbierky nám pribudli ďalšie, tento krát až tri nové Maybelline Color Tattoo 24hr krémové tiene. Tento produkt je jednoznačne jeden z najlepších aké kedy Maybelline uviedol na trh. Dopriali sme si teda ešte tri odtiene, ktoré sa nám veľmi páčia.



Žiaľ, tieto odtiene na Slovensku nedostať, no podľa nedávno zistených informácií sa možno v rámci jesenných noviniek predsa len toho bordového odtieňu 30 Pomegranate Punk možno dočkáte. Zatiaľ bol oznámený ako novinka pre český trh, tak snáď sa v rámci spoločného zastúpenia značky Maybelline pre ČR aj SR objaví aj v našich obchodoch.



30 Pomegranate Punk - bordový
50 Edgy Emerald - zelený
25 Bad to the Bronze - bronzový

To, že sme s týmito tieňmi maximálne spokojné a vždy od nás dostanú maximálne hodnotenie (teda minimálne tie odtiene, ktoré sme si doteraz vybrali), tak dnes som pre vás namiesto hodnotenia pripravila rovno tip na líčenie.

Krémové očné tiene Maybelline Color Tattoo 24hr odtieň 50 Edgy Emerald som naniesla na celé viečko. Do záhybu viečka som naniesla tmavo zelený tieň z palety očných tieňov Zoeva Warm Shimmer. Linku na oči som použila Avon Super Shock v odtieni black a špirálu Covergirl Clump Crasher 805 black.



Rozhodne neprehliadnite ani naše zvyšné články o Maybelline Color Tattoo 24hr:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...