piatok 20. septembra 2013

Olay Essentials eye makeup remover

Určite všetky poznáte tie večery, keď by ste od únavy zaspali aj postojačky a máte chuť sa hodiť rovno do postele a neotvoriť oči až do druhého rána. Ísť spať s make-upom na tvári však nie je tá najlepšia voľba a vaše mihalnice a pleť by vám za to určite nepoďakovali. Väčšina čistiacich vlhčených obrúskov na pleť nedokáže dôkladne odstrániť ani len obyčajný očný make-up, nie to ešte vodeodolnú riasenku (ak o takých náhodou viete, dajte nám prosím o nich vedieť dole v komentároch). My by sme vám teda rady predstavili malú vychytávku, ktorú sme nedávno objavili v DMke najmä vďaka kupónom na 50% zľavu z Olay výrobkov, čo sme nemohli nevyužiť. Je to Olay Essentials eye makeup remover, Odličovač očných kontúr pre jemné, každodenné odlíčenie očí. 



Oficiálny popis znie: „Jemný odličovač špeciálne prispôsobený potrebám citlivých očných partií. Krémová textúra obohatená o hydratačné zložky dôkladne odstraňuje aj vodeodolný očný make-up. Zloženie neobsahuje parfumáciu ani farbivá pre starostlivé ošetrenie citlivej pleti očných kontúr.“ Všetko čo sa tu píše môžem len potvrdiť. Odličovač je stredne tuhej konzistencie (drží tvar) a stačí ak si z tuby vytlačíte na prst množstvo o veľkosti veľkého hrášku a jemne ho nanesiete a vmasírujete na zavreté viečko. Očný make-up sa ako keby rozpustí a vmieša do odličovača. Potom ho stačí už len zotrieť z viečka vatovými tampónmi alebo vlhčenými pleťovými obrúskami ako to robím ja. Celá procedúra vám nezaberie viac ako pár sekúnd. Po zotretí krému pleť v okolí očí zostane hebká a jemne hydratovaná, nie je však mastná ako napríklad po použití dvojfázových odličovačov. Ak sa vám trochu náhodou dostane do oka, čo je celkom možné, nemusíte sa obávať štípania, či nejakých nepríjemností. Oči ani pokožku vôbec nedráždi. 





Keďže som práve nemala na očiach vodeodolnú riasenku, nafotila som aj ako si poradil s vodeodolným make-upom. Konkrétne s vodeodolnou linkou od Catrice, ktorá je skutočne vodeodolná a máloktorý odličovač si s ňou poradí. Stačilo ho naniesť na linku, jemne ho vmasírovať do pokožky a zotrieť, išlo to úplne ľahko a tak isto to ide aj z očí, čo už mám tiež otestované. 



Toto zlatíčko, alebo odličovač pre lenivé, ako som ho nazvala kvôli rýchlosti a jednoduchosti použitia, teda môžete kúpiť napríklad v DM drogérií a za 100 ml zaplatíte 4,99 €, zdá sa mi že som ho momentálne videla v DMke vo výhodnom balení spolu s riasenkou Max Factor, cenu si však nepamätám. Toto zlatíčko si určite kúpime znovu a všetkým vám ho odporúčame. U nás je to teda za plný počet, 5 sovičiek.

Naše hodnotenie

3 komentáre:

  1. ahoj,myslis ten kupon z julovej-augustovej zlavovej knizky?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie my sme od DM dostali poštou kupóny na MaxFactor a Olay, lebo tie dve značky spolupracujú. To sme ešte začiatkom leta dostali tie kupóny, boli tam 25% aj 50% zľavy. Myslím, že okrem toho odličovaču sme žiaden iný kupón nevyužili, no toto je taká nová rada produktov od Olay, tak sme chceli niečo vyskúšať a ten odličovač bol naozaj asi najlepšia voľba, je výborný.

      Odstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...