utorok 15. októbra 2013

Bath & Body Works voňavé sprchovanie

Síce je už jeseň, no ja mám pre vás nachystané malé poohliadnutie sa za letom v podobe voňavých sprchových gélov z Bath & Body Works, z ktorých väčšina je z ich signature kolekcií (tie sú v predaji celý rok), no nájde sa aj pár špeciálnych letných kúskov, z ktorých sme už pár aj minuli a tiež jeden malý náhľad na jesennú vôňu.

Keďže Bath & Body Works prichádza v každom ročnom období s úžasnými sezónnymi vôňami a okrem toho má stále sa rozrastajúcu kolekciu ich signature vôni, je naozaj ťažké "ochutnať" všetko, no snažila som sa vyskúšať a priniesť si domov na vyskúšanie pre sestru a maminu pár kúskov z každého.

Tu je náhľad na sprchové gély, nebudem o nich extra vypisovať, keďže žiaľ u nás ich nedostať. Tento článok berte skôr ako ukážku toho, čo na vás čaká v USA (a pár iných krajinách) ak sa tam náhodou ocitnete.

Be Enchanted - signature collection

Paris Amour - signature collection

Midnight Pomegranate - signature collection

Malibu Heat - signature collection

Pure Paradise - signature collection

Beautiful Day - signature collection (novinka leto 2013)

Venice Dolce Berry - signature collection (novinka leto 2013)

Capri Seaside Citrus - signature collection (novinka leto 2013)

Fresh Picked Pears

Tak čo na to hovoríte? Patrí značka Bath & Body Works aj k vašim vysnívaným, ktoré by ste raz chceli vyskúšať? Pre mňa boli síce prioritou sviečky, no ich telová kozmetika je tiež úžasná a keďže vždy majú nejaké akcie, zľavy a pri skoro každom nákupe dostanete nejaký kupón, často tak zaplatíte iba okolo 50% z pôvodnej ceny a tak sa dostanete skoro na úroveň cien bežnej telovej kozmetiky. 

1 komentár:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...